Dodaj do ulubionych

Gdzie zabrać firmę na "integrację"? PILNE

IP: 195.117.231.* 27.11.01, 13:57
Poradźcie, gdzie umieścić 30 osób, aby się "zintegrowały"? Ważne na terenie
Gdyni - najchętniej restauracja.
Snaps
Obserwuj wątek
    • kasia_57 Re: Gdzie zabrać firmę na 27.11.01, 14:22
      Gość portalu: snaps napisał(a):

> Poradźcie, gdzie umieścić 30 osób, aby się "zintegrowały"? Ważne na terenie
      > Gdyni - najchętniej restauracja.
      > Snaps

Sprobuj Antracyt. Poza tym, moze Faltom, ale to juz poza Gdynia... Swietna
      kuchnia.

• mikmik Re: Gdzie zabrać firmę na 27.11.01, 15:52
      sorry, ale integracje wewnątrz firmy to największe kretyństow w najgorszym
      wydaniu jakie mogliśmy przyjąć z zachodu. Jak ludzie chcą przebywać w swoim
      towarzystwie to znajdują bez problemu na to sposoby. Przestańscie na siłę
      uszczęśliwiac pracowników. Hasło "praca drugim domem" było dobre
      za "czerwonych" kiedy w stoczni albo kopalni wyrabiało się 1500% normy
      • kasia_57 Re: Gdzie zabrać firmę na 27.11.01, 15:57
        mikmik napisał(a):

> sorry, ale integracje wewnątrz firmy to największe kretyństow w najgorszym
        > wydaniu jakie mogliśmy przyjąć z zachodu. Jak ludzie chcą przebywać w swoim
        > towarzystwie to znajdują bez problemu na to sposoby. Przestańscie na siłę
        > uszczęśliwiac pracowników. Hasło "praca drugim domem" było dobre
        > za "czerwonych" kiedy w stoczni albo kopalni wyrabiało się 1500% normy

Oj Mikmiku, wcale nie podzielam Twojego zdania. Tu nie o te nieszczesne normy
        chodzi, ale faktycznie o zabawe. Poza tym to doskonale pole do obserwacji, kto
        jaki jest. Ja podczas takich imprez dowiadywalam sie o swojej firmie mnostwo
        przeciekawych rzeczy i w wielu wypadkach pomagalo mi to w pracy. Jasne, ze czasem
        to sztuczne, i niepotrzebne, ale czasem wlasnie pomaga. W sumie bywa zabawne,
        kiedy sie oglada powazne na codzien persony, jak podryguja do muzyki...;)

• Gość: snaps Re: Gdzie zabrać firmę na IP: 195.117.231.* 27.11.01, 16:12
          Kasiu
          dzięki za sugestię - chyba jednak wylądujemy w brazylijskiej nowości na
          Kamiennej Górze...
          a ogólnie co do sensu urządzania takich imprez to raczej zgodziłabym się z
          Mikmik, bo niestety w moim przypadku dotyczy to "integracji" z żonami, mężami a
          okazuje się że nawet z dziećmi!!! (prezesa oczywiście) współpracowników...
          90% ludzi z firmy preferowałoby imprezę w biurze (te nam wychodzą całkiem,
          całkiem)...
          a do Mikmik - naprawdę nie pasuje mi fakt, że ja muszę to organizować....
          dzięki za odzew
      • Gość: mcroti Re: Gdzie zabrać firmę na IP: *.ibngr.edu.pl 27.11.01, 16:26
        A ja znam takie firmy w których integracja całkiem nieźle wychodzi. I ludzie wręcz dopytują się kiedy
        bedzie nastepna impreza
        • Gość: beast Re: Gdzie zabrać firmę na IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 27.11.01, 19:05
          Czyzbyscie się tak dobrze bawili w GW? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka