Dodaj do ulubionych

GA 3216C-kierowca chuligan

07.05.07, 08:53
droga Biskupiec-Olsztyn,niedziela 6.05.godz.około 19.kierowca czarnego audi o
numerach GA 3216C w ciągu 10 minut popełnia nastepujące wykroczenia:wyprzedza
na ciągłej linii,wyprzedza na zakazie wyprzedzania,wymusza
pierwszeństwo,złosliwie utrudnia jazdę innym kierowcom.polecam uwadze
gdańskiej policji.
Obserwuj wątek
    • Gość: rafi779 Re: GA 3216C-kierowca chuligan IP: *.chello.pl 07.05.07, 18:26
      Zabij go!!! Zabij go!!!
      • venus99 Re: GA 3216C-kierowca chuligan 07.05.07, 19:18
        gdybym mógł to pewnie bym to zrobił.może ocaliłbym komuś niewinnemu życie?
    • Gość: eryk Re: GA 3216C-kierowca chuligan IP: *.aster.pl 07.05.07, 18:33
      to Kaszub jakiś z Gdynii
      , oni tak maja
      • odpoczywam Re: GA 3216C-kierowca chuligan 07.05.07, 18:58
        Po numerze widac, ze buc kupil samochod ze dwa dni wcześniej.
        • Gość: Dante Re: GA 3216C-kierowca chuligan IP: *.net-htp.de 07.05.07, 21:12
          Venus99: takim wpisem popelniasz sama przestepstwo, oczerniajac kogos, kogo
          wina nie jest jeszcze ustalona. Od tego rodzaju spraw jest jedynie Policja i
          wymiar sprawiedliwosci kompetentni.

Idz na policje i zloz zawiadomienie o popelnieniu przestepstwa albo zaloz
          kolesiowi sprawe cywilna prze adwokata.

• silje78 Re: GA 3216C-kierowca chuligan 07.05.07, 21:38
            przecież nie nazwał go przestępcą. nie oczernił nikgo. wymienił tylko
            wykroczenia jakich ten ktoś się dopuścił.
          • venus99 Re: GA 3216C-kierowca chuligan 09.05.07, 20:06
            na czym polega oczernianie?
            stwierdziłem fakt.reszte powinna załatwić Policja.uważam,że pora skończyć z
            bezkarnością łobuzów na drogach.
            • Gość: Panisko Re: GA 3216C-kierowca chuligan IP: *.chello.pl 09.05.07, 21:52
              Chciałem wszystkich przeprosić za swoją dziką jazdę ale byłem po flaszcze a
              wtedy zawsze dostaje małpiego rozumu.Pozdrawiam.Kiełbasa
      • osa5 Re: GA 3216C-kierowca chuligan 18.05.07, 00:20
        odczep się od Gdyni
    • Gość: uwaga Re: GA 3216C-kierowca chuligan IP: *.gdynia.mm.pl 09.05.07, 22:05
      uwaga na firme maspex kierowca tej firmy blokuje koperty nie kupujcie ich
      produktów nrkwa27xp
    • Gość: MP Re: GA 3216C-kierowca chuligan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 21:13
      Tak tak, najlepiej jakby wszyscy jeździli 40 km/h, a marka Audi i BMW była
      wpisana na czarna listę. Bo od razu wiadomo że jak ktoś ma taki samochód to
      albo złodziej albo kombinator. Normalni ludzie jeżdżą Fiatami Panda ;-)
      • Gość: INNa Re: GA 3216C-kierowca chuligan IP: *.gdynia.mm.pl 17.05.07, 11:25
        Chciałbyć spotkać się z takim kierowcą maska w maskę? Właśnie przez takich
        bezmyślnych kierowców (nieważne czy jeżdżą bmw, audi czy fiatem) giną niewinni
        ludzie. Jak takiemu życie niemiłe to może to załatwić w inny sposób...
        • Gość: gosc Re: GA 3216C-kierowca chuligan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 12:56
          pomyslalam sobie,ze ciekawa bylaby lista takich kierowcow!!!!!! co wy na to??
          • Gość: INNa Re: GA 3216C-kierowca chuligan IP: *.gdynia.mm.pl 17.05.07, 14:18
            tak sobie myślę, że skoro tacy kierowcy mają głęboko gdzieś czyjeś życie to
            pewnie mieli by gdzieś taką listę. No ale może jest to sposób...
    • Gość: Ks. Piotr Re: GA 3216C-kierowca chuligan IP: *.centertel.pl 17.05.07, 18:44
      Może nie wytrzymał jazdy takiego niedzielnego kierowcy jak ty.
      • Gość: Kiełbasa Re: GA 3216C-kierowca chuligan IP: *.chello.pl 17.05.07, 20:06
        Drodzy!!! To jeszcze raz ja z pytaniem:ile mogę przepraszać???Sam narzuciłem
        sobie kare a mianowicie na obwodnicy nie będe jeżdził szybciej niż
        180km/h.PRZYSIĘGAM!!!!!!
        ps.a Pana z Tico jeszcze raz przepraszam,proszę w sobote przed południem nie
        wychodzić z domu-prezent,niespodzianka w postaci programu "Wybacz mi"
        • Gość: Maryjan Re: GA 3216C-kierowca chuligan IP: *.gdynia.mm.pl 17.05.07, 21:32
          Jestem ratownikiem. Widziałem takich jak Ty w sytuacji, kiedy mieścili się w
          siatce z Tesco. Odpukać oczywiście, ale gorzej jest, kiedy zamiast drzewa
          pojawi się ktoś przypadkowy.
          • Gość: Kiełbasa Re: GA 3216C-kierowca chuligan IP: *.chello.pl 17.05.07, 23:43
            W siatce z Tesco???Czyż Ty człowieku oszalał???Jak ja teraz zasne:(((Rozumiem że
            było to w dobrej wierze ale przecież nie o to chodzi aby ludzi na forum straszyć.
            Jestem roztrzęsiuony nawet ciężko mi pisać......może jutro się
            odnajde....Pozdrawiam Cie szlachetny człowieku.
          • Gość: Ks. Piotr Re: GA 3216C-kierowca chuligan IP: *.c9.msk.pl 19.05.07, 18:07
            Maryjan - nie pij tyle - rodzina cierpi!
            • Gość: INNa Re: GA 3216C-kierowca chuligan IP: *.gdynia.mm.pl 20.05.07, 11:28
              Widać, że niektórzy bardzo chcą mieć swoje krzyże przy drodze, oby stały tam
              tylko te krzyże a nie jeszcze inne... Ks. Piotrze - z twoich wypowiedzi
              wnioskuję, że to ty nie zachowujesz trzeźwości umysłu więc ... nie pij bo twoja
              rodzina cierpi...
              • Gość: Kiełbasa Re: GA 3216C-kierowca chuligan IP: *.chello.pl 20.05.07, 19:24
                Wiele bym dał za złoty krzyż o dobrej próbie:)INNo-jak sama zorientowałaś się z
                wypowiedzi Ks.Piotra jest on kapłanem i nie zawsze może pozwolić sobie na
                trzeżwość umysłu-jest w pracy a raczej służy i niestety wina mszalnego odmówić
                nie może.Jestem dziś umówiony z Wielebnym Ojcem Piotrem także oddamy się
                rozmowie przy kieliszku czegoś mocniejszego i przeanalizujemy twoje
                zachowanie.Wstępnie Ci powiem jedno: masz grzech średni ale może Wielebny coś
                wymyśli.Pozdrawiam.
                • Gość: INNa Re: GA 3216C-kierowca chuligan IP: *.gdynia.mm.pl 21.05.07, 14:36
                  Nie musisz się wysilać nad analizą mojego zachowania, lepiej zastanów się nad
                  swoją głupotą, bo niestety o tym świadczą twoje posty. Możesz się spotykać z
                  kim chcesz (nawet z samym 'Wielebnym Ojcem Piotrem') i robić co chcesz-jednak
                  proszę cię abyś po pijaku nie prowadził samochodu. A co do krzyża - masz
                  wygórowane 'marzenia'-raczej będzie drewniany lub metalowy... I zrób coś w
                  końcu dla innych-nie wypisuj publicznie takich głupot i nie wsiadaj za kółko.
                  Na pocieszenie-to mój ostatni post do ciebie (przynajmniej będziesz mógł spać
                  spokojnie), bo żenujące jest korespondowanie z tak żałosnym osobnikiem jak ty.
                  Mimo to pozdrawiam
            • Gość: Maryjan Re: GA 3216C-kierowca chuligan IP: *.gdynia.mm.pl 20.05.07, 21:10
              Zapewne odnosisz wrażenie, że jesteś dobrym szoferem. Że jesteś Nigel Mansel. A
              potem trzeba takich wycinać z pojazdów. I najgorsze jest to, że na koszt
              podatnika. Ale powiem Ci, że dziewczyny są twardsze. Mniej jęczą podczas
              wycinania, po tym, kiedy jej chłopak chciał pokazać, jaki z niego jest Ricardo
              Patrese, w przeciwieństwie do chłopaków, którzy już nie są wtedy tacy twardzi i
              mamusie na ratunek przywołują. Życzę szczęścia.
              • Gość: Ks. Piotr Re: GA 3216C-kierowca chuligan IP: *.centertel.pl 23.05.07, 19:33
                Maryjan, Ty twardzielu - niesamowite rzeczy opisujesz. Już wiem, jesteś jednym
                z tych co wloką się 100 km/h lewym pasem mając w dupie co się dzieje za tobą.
                Obym cie nie spotkał na drodze.
                • Gość: Maryjan Re: GA 3216C-kierowca chuligan IP: *.gdynia.mm.pl 23.05.07, 22:05
                  Jaki pojazd? Golfyk dwójka w turbodyzlu czy bejca trójeczka lekowalona.
      • Gość: anty-debil Re: GA 3216C-kierowca chuligan IP: *.volta.net.pl 20.05.07, 21:51
        O, apropos Twojej domeny. Takie wlasnie czuby co dostaly firmowe auta stwarzaja
        zagrozenie na trasie na wawe i na obwodnicy. Ja jade 130 lewym pasem przede mna
        4 inne auta, wyprzedzamy kolumne ciezarowek. A taki p..b z orange wisi mi na
        ogonie pokazujac kierunkowskazem ze mam zjechac na prawy. Mam wjechac pod
        ciezarowke, byle tylko zwolnic lewy pas bo tlko on ma prawo sie nim poruszac a
        wcisniecie przez chwile hamulca to obraza majestatu. Oczywiscie nigdy nie
        blokuje lewego jak ktos jedzie szybciej ale nie znaczy to ze nikt inny nie ma
        prawa wyprzedzac. Jak ktos chce miec zawsze wolna droge to niech sobie kupi
        awionetke. To samo robia kolesie z plusa. Wychodza chyba na jaw kompleksy. Nie
        lepsi sa "kierowcy" jezdzacy autami z BIG AUTOHANDEL. Sam nie jestem raczej
        zawalidroga, wkurzaja mnie furmanki jadace 40 km/h ale jak widze akrobacje
        niektorych, prawdobodobnie nowobogackich biznesmenow to zastanawiam sie czy
        dzwonic na policje, do ich macierzystej firmy, czy moze po karetke na
        srebrzysko.
        • Gość: Eddie Re: GA 3216C-kierowca chuligan IP: *.gdynia.mm.pl 20.05.07, 22:20
          Różnego typu biegaczom tj. sprinterom i komiwojażerom korzystających z aut
          służbowych coraz częściej montuje się systemy GPS, które powoli stają się
          standardem. Już niedługo nie będą stanowili zagrożenia na drodze tylko zajmą
          się solidną akwizycją. Sam zatrudniam kilku biegaczy. Mają zainstalowane
          systemy GPS. Nie jeżdżą już powyżej 110 km/h, wiem co się dzieje z autem poza
          godzinami pracy i w weekendy oraz wiem czy pracują. I powiem Wam, że pomogło.
          Polecam.
          • Gość: Kiełbasa Do INNy IP: *.chello.pl 21.05.07, 16:52
            Dlaczego mi to wszystko napisałaś???Dlaczego???Jest mi przykro:(Decyzja
            nieodwołalna:MASZ GRZECH śMIERTELNY!!!!
            • Gość: bmw Re: Do INNy IP: *.man.czest.pl 30.05.07, 09:35
              a ja bede szybko jezdzil bo jestem wiesniakiem z gdanska hahhah

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka