mheee 21.06.07, 21:17 Witam Kupię szczeniaka rasy Shar Pei. Z rodowodem lub bez. Najchętniej z Trójmiasta. Czy możecie polecić miejsce bądz osobę od której mogłabym kupić takiego zwierzaka? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: Kupię psa IP: *.chello.pl 21.06.07, 21:18 znajoma kupowala z anonsow i byla zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tv777 Re: Kupię psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 19:54 www.dolcevita24.pl/oferty%20matry.html jeśli szukasz też uzyskasz pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: Kupię psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 08:52 Tylko pamiętaj, żeby sprzątać po nim kupy, bo czyszczenie butów dzieci jest okropne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kartofelek Re: Kupię psa IP: 153.19.129.* 26.06.07, 10:18 Piesek musi kupke zrobić. I nie ma znaczenia gdzie. Ot fizjologia. Mnie to nie przeszkadza. Od urodzenia jestem fleją i otaczjący mnie muszą sie z tym pogodzić. Widzę przecież, że większość ma podobne usposobienie co ja. Chodzę ze swoim amstafkiem bez kagańca i nikt mi nie podstkoczy. Straż miejska i policja również obchodzą mnie szerokim łukiem. Co będą się narażać. Przecież mają inne problemy, jak na przykład nakładanie blokad na koła samochodów. A najbardziej bodoba mi się, kedy mój pupil robi kupkę (a kiedy się dobrze naje to czasami kupę) na środku Świętojańskiej to wszyscy udają, że nie widzą. Bo przecież nikt zdrowo myslący nie będzie miał czelności zwrócić mi uwagę. W przeciwnym razie poszczułbym takiego moim misiem i tyle. Z innymi właściciewlami amstaffów łączy mnie zasadnicza cecha. Nie mamy twarzy mamy mordy. Kiedy z trudem dostałem się do zasadniczej szkoły zawodowej o jakże presiżowym profilu "ślusarz", pani od matematyki już wspominała, że mam mordę za rozumem tęskniącą. Teraz jestem na zasiłku, bo przecież do kopania rowów nie pójdę za marne 800 paczek na rąsię. Państwo daje, bo mnie się należy. Niektórzy dogadują mi, że jestem bezcel i na tą okoliczność, żeby dodać sobie powagi kupiłem (tanio) amstaffka. Sporo konsumuje, połowa zasiłku idzie na jego jedzenie. Podatku nie płacę, bo nie jestem jeleniem. Bardzo dumny jestem ze swojego pieska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joł Re: Kupię psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 23:07 A czy twój pies sie rozmnoży? Chetnie kupie szcznię,zrobię porządek na mojej dzielnicy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kartofelek Re: Kupię psa IP: 153.19.129.* 27.06.07, 10:27 Jeśli chodzi o mnie, to ktoś mi kiedyś powiedzie, że takie bezcele, które nie mają nic innego do roboty, tylko kilka razy dziennie szwędać się z psem nie powinni się rozmnażać, bo degradują materiał genetyczny. Natomiast dla mojego pieska pewnie znajdę jakąś sympatyczną, zagwazdraną suczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DV Re: Kupię psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 22:43 www.dolcevita24.pl/pet.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika oferty matrymonialne?.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 10:51 Zajrzałam przez podany link. Cóż, to nie portal dla zboczków :) Odpowiedz Link Zgłoś
za.i.przeciw Re: Kupię psa 28.06.07, 11:23 A nie lepiej adoptować jakiegoś bezdomnego pieska? Odpowiedz Link Zgłoś
babaloo Re: Kupię psa 18.07.07, 12:32 6-cio tygodniowy piesek po wspaniałych rodzicach. Jest teraz w Dęblinie, może być w Warszawie. Odrobaczony - 900zł ********* foty: www.gumtree.pl/warszawa/96/11636596.html Odpowiedz Link Zgłoś