Dodaj do ulubionych

Kupię psa

21.06.07, 21:17
Witam

Kupię szczeniaka rasy Shar Pei. Z rodowodem lub bez. Najchętniej z Trójmiasta.
Czy możecie polecić miejsce bądz osobę od której mogłabym kupić takiego zwierzaka?

Pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: Kupię psa IP: *.chello.pl 21.06.07, 21:18
      znajoma kupowala z anonsow i byla zadowolona
    • Gość: tv777 Re: Kupię psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 19:54
      www.dolcevita24.pl/oferty%20matry.html jeśli szukasz też uzyskasz pomoc
    • Gość: Kika Re: Kupię psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 08:52
      Tylko pamiętaj, żeby sprzątać po nim kupy, bo czyszczenie butów dzieci jest okropne.
      • Gość: Kartofelek Re: Kupię psa IP: 153.19.129.* 26.06.07, 10:18
        Piesek musi kupke zrobić. I nie ma znaczenia gdzie. Ot fizjologia. Mnie to nie
        przeszkadza. Od urodzenia jestem fleją i otaczjący mnie muszą sie z tym
        pogodzić. Widzę przecież, że większość ma podobne usposobienie co ja. Chodzę ze
        swoim amstafkiem bez kagańca i nikt mi nie podstkoczy. Straż miejska i policja
        również obchodzą mnie szerokim łukiem. Co będą się narażać. Przecież mają inne
        problemy, jak na przykład nakładanie blokad na koła samochodów. A najbardziej
        bodoba mi się, kedy mój pupil robi kupkę (a kiedy się dobrze naje to czasami
        kupę) na środku Świętojańskiej to wszyscy udają, że nie widzą. Bo przecież nikt
        zdrowo myslący nie będzie miał czelności zwrócić mi uwagę. W przeciwnym razie
        poszczułbym takiego moim misiem i tyle. Z innymi właściciewlami amstaffów łączy
        mnie zasadnicza cecha. Nie mamy twarzy mamy mordy. Kiedy z trudem dostałem się
        do zasadniczej szkoły zawodowej o jakże presiżowym profilu "ślusarz", pani od
        matematyki już wspominała, że mam mordę za rozumem tęskniącą. Teraz jestem na
        zasiłku, bo przecież do kopania rowów nie pójdę za marne 800 paczek na rąsię.
        Państwo daje, bo mnie się należy. Niektórzy dogadują mi, że jestem bezcel i na
        tą okoliczność, żeby dodać sobie powagi kupiłem (tanio) amstaffka. Sporo
        konsumuje, połowa zasiłku idzie na jego jedzenie. Podatku nie płacę, bo nie
        jestem jeleniem. Bardzo dumny jestem ze swojego pieska.
        • Gość: Joł Re: Kupię psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 23:07
          A czy twój pies sie rozmnoży?
          Chetnie kupie szcznię,zrobię porządek na mojej dzielnicy!!
          • Gość: Kartofelek Re: Kupię psa IP: 153.19.129.* 27.06.07, 10:27
            Jeśli chodzi o mnie, to ktoś mi kiedyś powiedzie, że takie bezcele, które nie
            mają nic innego do roboty, tylko kilka razy dziennie szwędać się z psem nie
            powinni się rozmnażać, bo degradują materiał genetyczny. Natomiast dla mojego
            pieska pewnie znajdę jakąś sympatyczną, zagwazdraną suczkę.
    • Gość: DV Re: Kupię psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 22:43
      www.dolcevita24.pl/pet.html
      • Gość: Kika oferty matrymonialne?.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 10:51
        Zajrzałam przez podany link. Cóż, to nie portal dla zboczków :)
    • za.i.przeciw Re: Kupię psa 28.06.07, 11:23
      A nie lepiej adoptować jakiegoś bezdomnego pieska?
    • babaloo Re: Kupię psa 18.07.07, 12:32
      6-cio tygodniowy piesek po wspaniałych rodzicach.
      Jest teraz w Dęblinie, może być w Warszawie. Odrobaczony - 900zł

foty:
      www.gumtree.pl/warszawa/96/11636596.html
    • kobieta_na_pasach a kot moze byc? nt 18.07.07, 13:03

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka