Gość: Annonim PiS wyrzuca Samoobronę z agencji IP: 87.246.199.* 08.08.07, 09:45 Czy nie ma w tym kraju jakiegoś skutecznego komornika, który w końcu ścignąłby dłużniczkę Hojarską? Odpowiedz Link Zgłoś
wejsunek acha...jak przejdą do PIS to nagle spłyną z nieba 08.08.07, 09:48 kwalifikacje na tę bandę hołoty od Hojarskiej?..biedny ten nasz kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 nieważne kto pisze pracę ważne kto jest promotorem 08.08.07, 10:03 tak było za komuny i jak widać pis odrobił lekcje "fachowcy" wspolpracujący z syfoobroną nie mają kwalifikacji ci sami "fachowcy", ktorzy złożą hołd kaczce nagle nabierają umiejętnosci i są wspaniałymi fachowcami czy nie sądzicie, ze kaczynski powinien za to wszystko siedziec? moim zdaniem facet nadaje sie przed Trybunał Stanu i to nawet bez specjalnych przygotowań oskarżeniem jest praktycznie kazde jego działanie POlak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Samoobrona robi to samo, co PIS !! 08.08.07, 09:54 śzczypinska pieprzy bzdury, jak Hojarska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Dlaczego dopiero teraz? IP: *.nlb.si 08.08.07, 10:06 Dlaczego dopiero teraz? >- Wszyscy ludzie zatrudnieni w agencjach rolnych na podstawie > faksów posłanki Hojarskiej stracą posady. Usuniemy wszystkich, > którzy nie mają kwalifikacji, a zostali zatrudnieni po znajomości > - zapowiada Szczypińska. Pani Szypińska, a wcześniej to było ok, że NIE MIELI KWALIFIKACJI i ZOSTALI ZATRUDNIENI PO ZNAJOMOSCI ?? Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 @@@ Wyrzucic wszystkich partaczy @@@@ 08.08.07, 10:16 .... takze z SLD/PZPR ...... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: @@@ Wyrzucic wszystkich partaczy @@@@ 08.08.07, 11:06 dyletant5 napisał: > .... takze z SLD/PZPR ...... A gdzieś się jeszcze tacy uchowali? Znasz jakiś przykład, obojętne, fachowca czy partacza, który by był z SLD i się jeszcze ostał? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Dlaczego dopiero teraz? - bo ... 08.08.07, 11:07 Narodowo patriotyczna koalicja ustaliła na IV zjezdzie KC PISETPER że należy odjeść od odchyleń przenno - buraczanych. I zrobić ukłon w stronę braci starszych w wierze . Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Dlaczego dopiero teraz? 08.08.07, 11:17 Szykuja sie wybory, wiec PiS pokazuje jaki jest pryncypialny.Smiech na sali, ale sporo ludzi sie na to zlapie! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus P___artia I____nsynuacji i S____zantażu. 08.08.07, 10:47 Wszyscy zatrudnieni w pomorskich agencjach rolnych na podstawie faksów posłanki Hojarskiej stracą posady - zapowiada Jolanta Szczypińska z PiS. Przyjaciel nowego ministra rolnictwa dodaje: - Kto przejdzie do PiS, ocaleje. Czyli jak się przejdzie do PIS to się zyskuje kwalifikacje do zajmowania stanowiska w administacji państwowej. Państwu z PIS już dziękujemy, i chłodno żegnamy. Odpowiedz Link Zgłoś
bergman1 państwo kolesi,ciekawe jak długo jeszcze? 08.08.07, 11:02 dość tego wszystkiego mamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y.y Presentation, wet3, Junkier, gdzie jesteście IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 08.08.07, 11:07 Dlaczego jeszcze nie wypisujecie kłamstw i bredni o naprawie moralnej, walce z układem, nie robicie dobrze Jareczkowi i tak dalej? Jak wychodzi na wierzch zakłamanie i TKM PiSu na przemian z SO nabieracie nagle wody z usta?:)) A może to i tak po prostu "HISTERYCZNY ATAK ŻYDOMASONERII Z GW?":D Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Presentation, wet3, Junkier, gdzie jesteście 08.08.07, 11:15 czekaja na wytyczne z KC hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 Szczypińska i Hojarska... dwie blondynki 08.08.07, 11:15 to te durnoty sa prawzorcem dowcipów o blądynkach ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coco Coco się znowu odezwała ... IP: *.net.perfekt.pl 08.08.07, 11:22 A jak tam seks, Coco? Jarek zdrowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicary Re: Coco się znowu odezwała ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 12:03 Ponoć zdrowy ale jeżeli o te sprawy chodzi to totalny zwis Ale w przyszłości do Słupska zjadą hordy amerykańskich żołdaków to sobie COCO odbije kalectwo Jarka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregory701 PiS wyrzuca Samoobronę z agencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 11:47 To będzie tylko zmiana tuczników przy pełnym korycie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicary PiS wyrzuca Samoobronę z agencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 11:59 O curwa " dyżurna blondynka" ma głos no i ta jawna korupcja - kupowanie sobie poparcia to jawna polityczna korupcja Odpowiedz Link Zgłoś
52b1 PiS wyrzuca Samoobronę z agencji 08.08.07, 12:02 cZY TO ODKRYCIE aMERYKI, PRZECIEZ pis BARDZO DOBRZE WIEDZIAL KOGO SAMOOBRONA ZATRUDNIA W AGENCJACH A TERA UWAZA , ZE TO BE?. pis MA BARDZO KROTKA I WYBIORCZA PAMIĘĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pielgrzym Trzeba zatrudniać rodzinę Radia maRyja. IP: *.euronet.net.pl 08.08.07, 12:09 To może poprawić wizerunek PiSu u ojca Tadeusza R. i pozwoli powrócić do łask wielebnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Dla dobra Polski PiS przejmuje kadry Samoobrony! IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.07, 12:13 Dla dobra *wink* Polski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe niedługo i was wyrzucą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 12:22 wyborcy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek co ta kobieta gada, jeszcze dwa miesiące temu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 12:24 tak chwaliła koalicjantów !. Budują solidarne państwo i inne brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Kto przejdzie do PiSu tego oleje 08.08.07, 12:29 twierdzi koleś Mojzesowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pielęgniarka PiS wyrzuca Samoobronę z agencji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 12:35 A kiedy ludzie Szczypińskiej (PiS), stracą pracę?Czekam na pracę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator PiS wyrzuca Samoobronę z agencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 12:39 Już lepiej, żeby rolnictwem zajmowała się pielęgniarka niż krowa, która myśli tylko o żarciu dla siebie i rodziny. Spójrzcie, jaka wypasiona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak to było za sld PiS wyrzuca Samoobronę z agencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 09:50 ARiMR w Lubuskiem: znowu sami swoi Robert Rewiński, Zielona Góra2002-09-09, ostatnia aktualizacja 2002-09-09 23:51 - Świetnie rozumiem problemy wsi, jako rolnik zbankrutowałem i straciłem cały majątek. Nadaję się więc na stanowisko dyrektora wojewódzkiego oddziału Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa - mówi Jarosław Gniazdowski z lubuskiego PSL. Większość powiatowych stanowisk kierowniczych obsadzili ludzie SLD i PSL ZOBACZ TAKŻE Łódź: też się podzielili (09-09-02, 00:00) Kto rządzi w ARiMR - raport Gazeta.pl Gniazdowski jest w PSL od 1992 roku (od 1998 r. w zarządzie wojewódzkim). W sierpniu prezes ARiMR Aleksander Bentkowski nominował go na dyrektora lubuskiego oddziału agencji, która będzie m.in. zarządzała setkami milionów euro unijnych dotacji dla rolnictwa. - Nie było żadnej rozmowy konkursowej, bo to był konkurs ofert. Skoro wygrałem, musiałem być najlepszy merytorycznie - mówi Gniazdowski. Gniazdowski twierdzi, że jego nominacji nie należy kojarzyć z działalnością partyjną. Zarówno on, jak i prezes lubuskiego PSL, wicemarszałek województwa Bogusław Bil twierdzą, że nie było żadnej partyjnej rekomendacji. - Sam byłem zaskoczony tą nominacją - twierdzi Bil. Gniazdowski jest absolwentem Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Za swój atut uważa doświadczenie. W 1988 r. przejął fermę kurzą we wsi Radnica, 25 km od Zielonej Góry. W połowie lat 90. zbankrutował. - Straciłem cały majątek. By spłacić długi w 1997 r. sprzedałem fermę, dom i zastawiłem 9 ha ziemi w banku. Mam jeszcze kilkanaście tysięcy do spłaty i zamierzam to zrobić z pieniędzy, które zarobię na stanowisku dyrektora Agencji - mówi Gniazdowski. Winą za niepowodzenia obarcza Balcerowicza oraz import amerykańskich kurzych udek. - Wiedziałem, że w pojedynkę nic nie zwojuję, dlatego w 1992 r. wstąpiłem do PSL - opowiada. - Na stanowisku dyrektora lubuskiego ARiMR zamierzam pomagać rolnikom, bo na własnej skórze odczułem ich kłopoty. Na zastępcę Gniazdowskiego Aleksander Bentkowski nominował Stanisława Chałaburę, działacza SLD z Gorzowa. Z 12 kierowników powiatowych Agencji czterech jest z PSL, sześciu jest członkami lub sympatykami SLD. - Nie miałem żadnego wpływu na ich wybór, bo o obsadzeniu każdego stanowiska, od dyrektora po sprzątaczkę, decyduje Bentkowski. Nikt nie pytał mnie o opinię. Myślę, że to niedobrze, bo przecież ja będę odpowiadał za ich pracę - mówi Gniazdowski. W lubuskich placówkach powiatowych ARiMR pracę znaleźć ma ok. 180 osób, z czego do końca roku na pewno trzeba będzie zatrudnić ok. 60 osób. Podania o pracę złożyło ponad 500 osób. Lubuskie rozdanie PSL: Jarosław Gniazdowski - dyrektor lubuskiego oddziału ARiMR, Józef Pielich - powiat Gorzów, Bogusław Maciejczak - powiat Międzyrzecz, Ryszard Krzyżaniak - powiat Sulęcin. SLD: Stanisław Chałabura - wicedyrektor lubuskiego oddziału ARiMR, Stanisław Giemza - powiat Świebodzin, Jan Mejnarowicz - powiat Zielona Góra, Jan Kotzbach - powiat Żagań, Jerzy Śladewski - powiat Wschowa, Ewa Siepsiak - powiat Żary. Wcześniej sprawdziliśmy pięć województw. W woj. świętokrzyskim, olsztyńskim i opolskim powiatowymi szefami ARiMR zostali tylko ludzie SLD i PSL. W woj. śląskim i pomorskim partie koalicji obsadziły większość stanowisk. Odpowiedz Link Zgłoś