afitos 06.08.07, 09:41 czy to dobra lokalizacja? jedna z głownych ulic? jak wygląda handel na tej ulicy? z góry dziękuje za odp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysiek1042 Re: Niepodległości Sopot 06.08.07, 10:05 to jest główna aorta Sopotu ,która łączy Gdynię z Gdańskiem. Dużo mieszkalnych zabudowań. Dużo firm świadczących różne usługi. Duży ruch ludzi jak i samochodów. Tak wyglądają suche spostrzeżenia na temat tej ulicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kratka Re: Niepodległości Sopot IP: *.chello.pl 06.08.07, 17:39 Główna arteria /nie aorta :)/. Tyle że parkować nie ma gdzie w zasadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Niepodległości Sopot 07.08.07, 08:20 napisałem w sensie głównego przepływu ruchu Kratko :). Fakt parkowanie jest tam delikatnie mówiąc do du.y. Odpowiedz Link Zgłoś
afitos Re: Niepodległości Sopot 08.08.07, 13:14 a co możecie mi powiedzieć o ulicy Bora Komorowskiego w Gdańsku? jak tam wygląda ruch i handel? czy są tam jakieś uznane lub topowe sklepy,drogerie,optycy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aura Re: Niepodległości Sopot IP: 194.156.135.* 09.08.07, 14:44 Mimo sporego ruchu samochodowego, to raczej senna i malo handlowa ulica (halas i waskie chodniki), w szczegolnosci odcinek wiodacy od Boh. Monte Cassino w kierunku Gdyni. Wydaje mi sie, ze zapedzajaja sie tam wylacznie mieszkancy lub ludzie szukajacy unikalnych punktow handlowych. Zreszta widac to po strukturze handlu w tamtym miejscu - sa tam sklepy nietypowe - np. sklep "zelazny" czy ze zdrowa zywnoscia lub takie, ktore zaspokajaja potrzeby mieszkancow od lat. Nie wroze dlugiej kariery kolejnej aptece, optykowi czy spozywczemu przy Al. Niepodleglosci... Odpowiedz Link Zgłoś