maruda.r 20.08.07, 21:16 Nie bądźmy śmieciami i segregujmy odpady. **************************************** Piękny pomysł z wiadomym finałem: Urząd Miasta podniesie ceny na wywóz posegregowanych śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hhapss Ekologiczny apel gwiazd IP: *.eranet.pl 20.08.07, 21:44 E tam to wszytko jest Mowa trawa, Bicie Piany jak Gwiazdy apeluja o ekologie , to czemu one mają extra bryki napeno nie ekologiczne, Lataja prywatnymi samoilotami, zamiast jak wszyscy zbiorowym tyransportem???? Poprostu gadaja bop wypada Gwiazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szajsman Zaplacony apel gwiazd IP: *.hsd1.nj.comcast.net 21.08.07, 05:57 "U nas tego nie polecam - śmiał się młody przyjaciel "... A co polecasz??? Zamknac Fosfory,EC III, Rafinerie Gdansk oraz Stocznie i to wszystkie co to nocami piaskuja obce okrety w suchych dokach -zreszta za grosze. Zapomniales mlody przyjacielu o gnojuwce z Warszawy ,Wiselka splywajacej do naszej Zatoki Gdanskiej. To wszystko mlody przyjacielu przez specjalistuw z ZSRR-u co zaraz za Armia Czerwona do polski przyjechali,przylecieli,przymaszerowali nawet rowerami suk...koty przypedalowali ze wschodu. A naszych przedwojennych specjalistuw w Katyniu i w czasach Stalinowskich zamordowano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woda Ekologiczny apel gwiazd IP: *.chelmnet.pl 21.08.07, 09:33 Panie Szajsman po co da ideologia.Co ma ZSRR do ekologii.W tamtych czasach mozna było pić wodę z jezior i rzek. To właśnie z zachodu przyszła moda na betonowanie wszystkiego,plastikowe opakowania,brak kompostowania odpadów,nie odzyskiwania surowców wtórnych itd. Nie wiem dlaczego mam sobie zadawać trud segregowania odpadów jeżeli właśnie z tego powodu wywóz śmieci w Gdańsku ma zdrożeć.Niech sami sobie za te pieniądze segregują. Teraz wszystkie media zrobiły się proekologiczne.3-4 lata temu zadzwoniłam do Gazety,ze w mojej spółdzielni muszę do kanalizacji spuścić kilkadziesiąt litrów wody zanim zacznie lecieć ciepła i szlag mnie trafia,że tyle wody się marnuje no i oczywiście ja za to płacę. Dziennikarz odpowiedział mi, że to nie ich sprawa i muszę załatwić to ze spóldzielnią.Teraz jest na fali oszczędzanie wody i segregowanie śmieci to zrobiła się ich sprawa. Ale teraz to nie jest już moją sprawą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drake Re: Ekologiczny apel gwiazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 11:10 W tamtych czasach nie polecałbym picia wody z Wisły tak samo jak teraz. Zresztą czy wtedy było lepiej? No raczej niespecjalnie patrząc na wyniki analizy tego co spływało do Bałtyku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szajsman Re: syndrom "wyuczonej nieudolności" IP: *.hsd1.nj.comcast.net 21.08.07, 17:53 syndrom "wyuczonej nieudolności" polskich decydentów jest efektem zajecia terytorium Polski przez Armie Czerwona po 1945 roku. Dzisiejsi "decydenci" to potomkowie specjalistuw z ZSRR-u . Kapusie ,slugusy ,nieudolni debile !Beton! Odpowiedz Link Zgłoś