maciej.pawlowski 15.10.07, 16:03 Uległem różnego rodzaju akcjom promującym pójście na wybory. (Swoją drogą wszystkim sąsiadom też to polecam...) Mam tylko jeden problem - nie wiem gdzie znajduje się nasz lokal wyborczy... dzięki za pomoc, maciek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamil543 Re: Lokal wyborczy 15.10.07, 17:30 Ponieważ z wykształcenia jestem politologiem, a Twój apel do sąsiadów strasznie mi sie spodobał pofatygowałem się żeby odnaleść lokal wyborczy dla Ciebie. Dane znalazłem na stronie www Państwowej Komisji Wyborczej więc raczej powinny być dobre. Tak więc: PIECKI-MIGOWO Zespół Kształcenia Podstawowego i Gimnazjalnego Nr 21 ul. Marusarzówny 10 Ulica: Kusocińskiego, Marusarzówny, Morenowe Wzgórze, Myśliwska od nr 20 do końca Ps. Lokal nie jest przystosowany dla osób niepełnospranych. Pozdrawiam, Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
moria8 Re: Lokal wyborczy 16.10.07, 09:45 dam małą praktyczną radę - w szkole gdzie jest nasz lokal są cztery komisje - przed wejsciem upewnijcie się na obwieszczeniu - która komisja jest "nasza" - lub kierujcie się wywieszkami przed "klasami". Z racji mojego wykształcenia ( :) [ale jestem złosliwy] ) przypomnę że mogą głosować osoby zameldowane. Obecnie czas na "wpisanie" już minął wiec macie dwie opcje - albo "zaświadczenie" z miejsca gdzie obecnie jesteście wpisani lub głosowaniu w "strym" miejscu. ...i tak dla osób nieobeznaych z topografia moreny - zaraz po skreceniu w Bulońską (za KFC) pierwsza w prawo - prosto (uwaga "śpiący policjanci" bo to blisko szkoły) i potem łukiem w dół w prawo na parking przed szkołą. WYBIERJCIE! BHO! Odpowiedz Link Zgłoś
moria8 Re: Lokal wyborczy 16.10.07, 09:47 a! jeszcze jedno - weżcie swój dokument ze zdjeciem!!!!!!!! NIE MARNUJ GŁOSU! MASZ PRAWO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamil543 Re: Lokal wyborczy 16.10.07, 15:16 Ładnie to tak szydzić z kolegi wykształciucha? Poza politologią mam także 2gi fakultet z ekonomii :) Odpowiedz Link Zgłoś
moria8 Re: Lokal wyborczy 17.10.07, 08:45 łał... ;> Ps. Nie szydzę - zastanawiam się tylko czy nie lepiej było zrobić jeden a pożądny. (sorry za tą prywatę - ale zrobiło się naprawdę wesoło) Odpowiedz Link Zgłoś
kamil543 Re: Lokal wyborczy 17.10.07, 13:53 Jestem wykształciuchem pierwsza liga! Ekonomia na SGH ;) Politologia dla hobby ;) Za dwa lata MBA :) A wszystko to w wieku 24 lat! Ps. miałobyć wesoło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moria8 Re: Lokal wyborczy 17.10.07, 15:38 pocieszę cię że ja nie mam Saby :)))))) tak na marginesie - chyba muszę wywalić moje porządne dyplomy (Buowlanka na kołobrzeskiej i uzupełniajacy gastronomik na Hallera) bo napisałem porzdny przez Ż he he z tymi dyplomami to już chyba przesadziłem - sorrry to w ramach dobrego nastroju :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś