Dodaj do ulubionych

Developer BMC sp.zo.o. czy macie jakieś opinie?

17.10.07, 14:46
Witajcie, czy ktoś z Was miał do czynienia z tym developerem?, jakie
macie o nich opinie? Z góry dziękuje za info.pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: lato man Re: Developer BMC sp.zo.o. czy macie jakieś opini IP: *.chello.pl 17.10.07, 18:50
      Nie wiem jak z tym deweloperem. Ale w razie dalszych poszukiwan z
      dala mijaj firmy pt "trójka"
      • kredka42 Re: Developer BMC sp.zo.o. czy macie jakieś opini 18.10.07, 08:37
        Czy możesz napisać co masz na myśli mówiąc developer pt. "trójka"?
        dzięki za info
        • Gość: babi Re: Developer BMC sp.zo.o. czy macie jakieś opini IP: *.chello.pl 26.11.07, 20:01
          Kupilam mieszkanie od tego dewelopera. Samo mieszkanie i budynek sa
          ladne ale mam sporo zastrzezen co do osoby prezesa i jego
          uczciwosci... Mam na mysli wszelkie sprawy finansowe. Po prostu
          zwykly cwaniak....
          • Gość: mila Re: Developer BMC sp.zo.o. czy macie jakieś opini IP: *.chello.pl 08.10.08, 22:33
            zgadzam się z tą opinią. Znam osobiście pana Bartłomieja i to z nie
            najlepszej strony.Sto razy bym się zastanowiła zanim bym z nim umowę
            podpisała
            • Gość: felix Re: Developer BMC sp.zo.o. czy macie jakieś opini IP: *.chello.pl 09.04.09, 17:35
              taaak Bartłomiej Musiał Corporation...zgadzam się z przedmówcami to
              zwykły cwaniak.... no cóż zasłużył sobie na taką opinię swoim
              zachowaniem, kupiliśmy mieszkanie od tego Pana i zastrzeżeniami i
              uwagami moglibyśmy tutaj zapisać dwie strony, ogólnie kiepska jakość
              budynków i obsługi...po półtora roku nasze mieszkania się zaczynają
              rozsypywać a Pan "deweloper" ma to głęboko w 4 literach. Naprawdę są
              lepsze oferty na rynku.
    • typ25 Projekt wnętrz 03.12.07, 13:51
      Pracujemy jako tandem- małżeństwo.
      Jesteśmy młodymi ludzmi kilka lat po studiach . Ostatnio
      wykonywaliśmy w Warszawie sporą
      pracę - obiekt ekspozycyjny dla firmy Interdom.Kończymy właśnie
      rozbudowe
      jenego z przedwojennych nadmorskich hoteli, oraz wnetrz uzutkowych
      na terenie Gdańska.Wykonujemy wizualizacje 3
      d. Jesteśmy zainteresowani współpracą na zasadzie
      umowy odzieło. Mamy lokum w Warszawie i Gdańsku - nie ograniczamy się
      terytorialnie wykonywalismy juz proj.min. dla inwestora z
      Francji.mamy spore portfolio, które przeslemy
      zainteresowanym.Zapraszamy do
      kontaktu:wzornik@architekci.pl
      Pozdrawiam -
      Przemek Krajewski
    • Gość: Marta Re: Developer BMC sp.zo.o. czy macie jakieś opini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.17, 21:09
      Ja mam niestety niezbyt dobra opinie o BMC. Deweloper, ktoremu tylko zalezy na kasie. Na poczatku nas oszukal twierdzac, ze nic obok sie nie wybuduje. Okazalo sie, ze sam BMC budune drugi blok, ale najpierw chcial sprzedac mieszkania w pierwszym. Mieszkania bardzo slabo rozplanowane, male bo chcieli wyciagnac z bloku o 20% wiecej niz standardowo. To niestety spowodowalo bardzo duza ilosc kominow. Winda najtansza (w porownaniu z invest comfort wypada bardzo slabo). Kostka garazowa nieprzystosowana (taka jak na chodnik, gladka, czyli w zimie wyjechac z garazu sie nie da). Ludzie w biurze faktycznie bardzo mili, oprocz pana prezesa.
    • Gość: Kalafior Re: Developer BMC sp.zo.o. czy macie jakieś opini IP: *.play-internet.pl 24.08.17, 11:28
      Jadą po kosztach absolutnie minimum, jakosc zero, oszukuja klientów poprzez brak rzetelnej informacji, ukrywaja defekty itd...
    • Gość: Mieszkaniec BMC Re: Developer BMC sp.zo.o. czy macie jakieś opini IP: *.fbx.proxad.net 29.07.18, 17:53
      Bardzo dobry deweloper, w lipcu oddali nowy budynek mieszkalny "Kontinnum", bardzo dobrze rozplanowany, ściany idealne, dokładnie takie jak na planie (co do milimetra), budynek jest także bardzo dobrze chroniony przed przestępcami, drzwi w mieszkaniach posiadają zabezpieczenia 4 stopnia, znajdują się także video-domofony, budynku pilnuje ochroniarz. Co do jakości wykonania to nie można się przyczepić. Jednak prace były opóźnione o około miesiąc. Ale jak już mówiłem deweloper godny polecenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka