bolo69 20.10.07, 19:51 byłem z żona na zakupach. chciałem skorzystać z toalety. po wejściu do męskiego przybytku prawie zwalił mnie z nóg potworny smród! drodzy zarządzający Galerią ! zainstalujcie tam lepsza wentylacę !!! PLIZ !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Jestem zaskoczona.... IP: 193.189.116.* 21.10.07, 17:13 Tym że w XXI wieku nadal buduje się tak, aby utrudnić życie osobom niepełnospr. CZęść schodów ruchomych nie działa. Ale zdarza się- wybaczam. Ale drzwi wejściowe to przegięcie- znajdzie się grupa ludzi, którzy nie są w stanie otworzyć tak ciężkich drzwi...Nie mówiąc, że mozna nimi kogoś uszkodzić... Odpowiedz Link Zgłoś
silje78 Re: wentylacja 22.10.07, 13:07 zgadzam się co do drzwi. jeśli chodzi o wentylację to mnie zaskoczył jej ciąg w pokoju dla matek z niemowlakami. fajnie, że jest coś takiego, z przewijakiem, stolikiem itd, ale dzięki wentylacji jest tak tak zimno, że nie wyobrażam sobie żeby przewinąć tak dziecko. może ktoś pomyśli i trochę to ustrojstwo skręci. wiem, że piel;uchy niemowląt nie pachną, ale chyba nie aż tak żeby fundować im nawiew a'la halny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloslecho Re: "Galeria" - syf IP: *.chello.pl 23.10.07, 18:13 niewykluczone, iż wentylację kibla podłączono do pokoju noworodków.... Odpowiedz Link Zgłoś