Dodaj do ulubionych

Informuję, że się źle czuję

23.07.03, 15:20
Obserwuj wątek
    • Gość: szpadel Re: Informuję, że się źle czuję IP: *.client.attbi.com 23.07.03, 15:26
      Na frasunek najlepszy trunek.
      • Gość: oliwka Re: Informuję, że się źle czuję IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 18:53
        A ja informuje, że sie wspaaaaniale czuje :)
        • Gość: rada.:.. Re: Informuję, że się źle czuję IP: *.it-net.pl 23.07.03, 18:57
          Róbcie trumne, bo umre...
          • Gość: oliwka Re: Informuję, że się źle czuję IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 19:00
            Gość portalu: rada.:.. napisał(a):

> Róbcie trumne, bo umre...

Hm, pogadajmy o tym... zrobi Ci sie lepiej :) Pozdrawiam
    • neronka Re: Informuję, że się źle czuję 23.07.03, 20:49
      To się cieszę, może przestaniesz wreszcie wlepiać wszędzie swoje kontrowersyjne
      teksty.
      • Gość: oliwka Re: Informuję, że się źle czuję IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 20:52
        neronka napisała:

> To się cieszę, może przestaniesz wreszcie wlepiać wszędzie swoje
        kontrowersyjne
        >
        > teksty.
        Az sie boje spytac, ale do mnie to powiedziałaś/napisałas? Mam nadzieje, ze
        nie.. az mi szybciej sedrucho bije...
    • Gość: ewa a co Ci jest? IP: *.onhill.gda.pl 23.07.03, 20:55
      Castropku... a co Ci jest????może potrzebujesz pomocy???
      • Gość: filut Re: a co Ci jest? IP: *.crowley.pl 24.07.03, 06:47
        Gość portalu: ewa napisał(a):

> Castropku... a co Ci jest????może potrzebujesz pomocy???

Nareszcie ludzka reakcja.
        Ewę pozdrawiam a Castropowi życzę lepszego czucia.
        Fil
    • Gość: mothersfucker Masz Castorpie prawo do tego IP: *.Red-81-34-19.pooles.rima-tde.net 24.07.03, 11:53
      Dopóki, żyjesz masz prawo czuć się się źle. Nie przejmuj się złośliwymi
      wypowiedziami innych - oni Ci poprostu zawiszczą.
      • castorp Prawo do bycia meduzą zanużoną w formalinie 24.07.03, 12:05
        Jasne, że zazdroszczą mi tego. Każdy z nich chciałby czuć się źle od czasu do
        czasu , ale nie każdemu jest to dane, tylko wybrańcom.
        Przeważnie wszyscy czują błogostan, żyją w poczuciu braku czucia czegokolwiek,
        co godne jest odczuwania oraz w poczuciu braku czucia czegokolwiek, co niewarte
        (lub nawet niewskazane) jest by było odczuwalnym. To stan stępienia zmysłów
        oraz stan utraty przez umysł zdolności i predyspozycji do wnikliwej percepcji,
        prawidłowego kojarzenia i wnioskowania itd.
        • Gość: moth.... Re: Prawo do bycia meduzą zanużoną w formalinie IP: *.Red-81-34-19.pooles.rima-tde.net 24.07.03, 12:27
          castorp napisał:

> Jasne, że zazdroszczą mi tego. Każdy z nich chciałby czuć się źle od czasu do
          > czasu , ale nie każdemu jest to dane, tylko wybrańcom.
          > Przeważnie wszyscy czują błogostan, żyją w poczuciu braku czucia
          czegokolwiek,
          > co godne jest odczuwania oraz w poczuciu braku czucia czegokolwiek, co
          niewarte
          >
          > (lub nawet niewskazane) jest by było odczuwalnym. To stan stępienia zmysłów
          > oraz stan utraty przez umysł zdolności i predyspozycji do wnikliwej
          percepcji,
          > prawidłowego kojarzenia i wnioskowania itd.
          >
          Trochę te Twoje dywagacje za skomplikowane na mój prostacki umysł, ale mimo
          wszystko wim i rozumim Cię, choć nie współczuwam.
    • Gość: czuwanie Re: Informuję, że się nie czuję IP: *.Red-81-35-184.pooles.rima-tde.net 24.07.03, 16:04
      Czterogodzinne milczenie ze strony Castorpka oznacza tylko jedno: człowiek jest
      na reanimce!
      • Gość: oliwka Re: Informuję, że się nie czuję IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 18:15
        Castrop - ja Ci szczerze współczułam tego, że źle sie czułes... naprawde. A nie
        rozumiem dlaczego ktos miałby Ci zazdrościc tego, że "źle sie czułes"?
        Pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do humoru, czy czego tam, z którego powodu
        źle sie czułeś/czujesz. Oliwka
        • neronka Re: Informuję, że się nie czuję 27.07.03, 21:22
          Hej oliwka
          Oczywiście nie pisałam do Ciebie tylko do castopa, bo czasem słąbo mi się robi
          jak czytam jego wypowiedzi. Więc się cieszę z jego złego samopoczucia. Oby na
          dłużej
          pozdrawiam daga
          • Gość: gadaga Re: Informuję, że się nie czuję IP: *.Red-81-37-107.pooles.rima-tde.net 28.07.03, 00:08
            neronka napisała:

> Hej oliwka
            > Oczywiście napisałam do Ciebie, bo czasem słabo mi się robi
            > jak czytam Twoje wypowiedzi. Więc się nie ciesz z mojego dla Ciebie
            współczucia. Oby tak
            > dłużej
            > i nie pozdrawiam - daga
            • Gość: oliwka Re: Informuję, że się nie czuję IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 18:07
              Masz cos do Mnie? Napisz MI to, a nie podrabiasz kogos wypowiedzi. Równiez nie
              pozdrawiam/oliwka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka