Gość: szpadel Re: Informuję, że się źle czuję IP: *.client.attbi.com 23.07.03, 15:26 Na frasunek najlepszy trunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: Informuję, że się źle czuję IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 18:53 A ja informuje, że sie wspaaaaniale czuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rada.:.. Re: Informuję, że się źle czuję IP: *.it-net.pl 23.07.03, 18:57 Róbcie trumne, bo umre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: Informuję, że się źle czuję IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 19:00 Gość portalu: rada.:.. napisał(a): > Róbcie trumne, bo umre... Hm, pogadajmy o tym... zrobi Ci sie lepiej :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: Informuję, że się źle czuję 23.07.03, 20:49 To się cieszę, może przestaniesz wreszcie wlepiać wszędzie swoje kontrowersyjne teksty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: Informuję, że się źle czuję IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 23.07.03, 20:52 neronka napisała: > To się cieszę, może przestaniesz wreszcie wlepiać wszędzie swoje kontrowersyjne > > teksty. Az sie boje spytac, ale do mnie to powiedziałaś/napisałas? Mam nadzieje, ze nie.. az mi szybciej sedrucho bije... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa a co Ci jest? IP: *.onhill.gda.pl 23.07.03, 20:55 Castropku... a co Ci jest????może potrzebujesz pomocy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filut Re: a co Ci jest? IP: *.crowley.pl 24.07.03, 06:47 Gość portalu: ewa napisał(a): > Castropku... a co Ci jest????może potrzebujesz pomocy??? Nareszcie ludzka reakcja. Ewę pozdrawiam a Castropowi życzę lepszego czucia. Fil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mothersfucker Masz Castorpie prawo do tego IP: *.Red-81-34-19.pooles.rima-tde.net 24.07.03, 11:53 Dopóki, żyjesz masz prawo czuć się się źle. Nie przejmuj się złośliwymi wypowiedziami innych - oni Ci poprostu zawiszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
castorp Prawo do bycia meduzą zanużoną w formalinie 24.07.03, 12:05 Jasne, że zazdroszczą mi tego. Każdy z nich chciałby czuć się źle od czasu do czasu , ale nie każdemu jest to dane, tylko wybrańcom. Przeważnie wszyscy czują błogostan, żyją w poczuciu braku czucia czegokolwiek, co godne jest odczuwania oraz w poczuciu braku czucia czegokolwiek, co niewarte (lub nawet niewskazane) jest by było odczuwalnym. To stan stępienia zmysłów oraz stan utraty przez umysł zdolności i predyspozycji do wnikliwej percepcji, prawidłowego kojarzenia i wnioskowania itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moth.... Re: Prawo do bycia meduzą zanużoną w formalinie IP: *.Red-81-34-19.pooles.rima-tde.net 24.07.03, 12:27 castorp napisał: > Jasne, że zazdroszczą mi tego. Każdy z nich chciałby czuć się źle od czasu do > czasu , ale nie każdemu jest to dane, tylko wybrańcom. > Przeważnie wszyscy czują błogostan, żyją w poczuciu braku czucia czegokolwiek, > co godne jest odczuwania oraz w poczuciu braku czucia czegokolwiek, co niewarte > > (lub nawet niewskazane) jest by było odczuwalnym. To stan stępienia zmysłów > oraz stan utraty przez umysł zdolności i predyspozycji do wnikliwej percepcji, > prawidłowego kojarzenia i wnioskowania itd. > Trochę te Twoje dywagacje za skomplikowane na mój prostacki umysł, ale mimo wszystko wim i rozumim Cię, choć nie współczuwam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czuwanie Re: Informuję, że się nie czuję IP: *.Red-81-35-184.pooles.rima-tde.net 24.07.03, 16:04 Czterogodzinne milczenie ze strony Castorpka oznacza tylko jedno: człowiek jest na reanimce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: Informuję, że się nie czuję IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 18:15 Castrop - ja Ci szczerze współczułam tego, że źle sie czułes... naprawde. A nie rozumiem dlaczego ktos miałby Ci zazdrościc tego, że "źle sie czułes"? Pozdrawiam i zycze szybkiego powrotu do humoru, czy czego tam, z którego powodu źle sie czułeś/czujesz. Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: Informuję, że się nie czuję 27.07.03, 21:22 Hej oliwka Oczywiście nie pisałam do Ciebie tylko do castopa, bo czasem słąbo mi się robi jak czytam jego wypowiedzi. Więc się cieszę z jego złego samopoczucia. Oby na dłużej pozdrawiam daga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadaga Re: Informuję, że się nie czuję IP: *.Red-81-37-107.pooles.rima-tde.net 28.07.03, 00:08 neronka napisała: > Hej oliwka > Oczywiście napisałam do Ciebie, bo czasem słabo mi się robi > jak czytam Twoje wypowiedzi. Więc się nie ciesz z mojego dla Ciebie współczucia. Oby tak > dłużej > i nie pozdrawiam - daga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: Informuję, że się nie czuję IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 29.07.03, 18:07 Masz cos do Mnie? Napisz MI to, a nie podrabiasz kogos wypowiedzi. Równiez nie pozdrawiam/oliwka Odpowiedz Link Zgłoś