born2074 26.10.07, 13:07 za logiczne pieniądze chce zostawić samochód na 7 dni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: znafca Re: parking w pobliżu lotniska Walesa w Gdańsku IP: *.chello.pl 26.10.07, 17:04 Pogadaj z jakimś miejscowym w Rębiechowie, na 100% dogadacie się. Zapomnij oczywiście o parkingu lotniskowym. Ceny są skrojone tylko pod parlamentarzystów pracujących w Brukseli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filut Re: parking w pobliżu lotniska Walesa w Gdańsku IP: *.103.192.213.cable.satra.pl 27.10.07, 07:02 Gość portalu: znafca napisał(a): ? ... Ceny są skrojone tylko pod parlamentarzystów pracujących w Brukseli To znaczy jakie są te ceny? Pojęcia nie masz o tym!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafca Panie filut IP: *.chello.pl 27.10.07, 07:25 Pojedz sobie na parking na lotnisku, przepisz sobie cennik, a potem dopiero wypowiadaj się o atrakcyjności parkingowych lotniska. Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: Panie znafco 28.10.07, 08:22 Odpowiem dosadnie, chociaż mało elegancko: to nie są ceny dla dziadów! Ceny są mi znane, bo korzystam z parkingu! Stać cię na samochód i samolot, to winno stać również na parking!! Nie stać cię, to kombinuj jak koń pod górkę i staraj się więcej zarabiać!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafca panie filut IP: *.chello.pl 28.10.07, 08:30 Nie odpowiedziałeś dosadnie. Pokazałeś tylko jakim jesteś cymabałem. Jeśli osoby, dla których parking jest za drogi nazywasz dziadami. Jesteś w całej swej okazałości j..... filutem. Czyli osoby jeżdżące np tramwajem kim są dla ciebie??? Jak nazywasz w swoim małym móżdżku takie osoby??? Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: panie znafco, 28.10.07, 15:26 nie podniecaj się! Mogę być cymabałem [co to jest?] o małym móżdżku albo jeszcze czyś innym. Użycie tych epitetów świadczy tylko, że nie masz rzeczowych argumentów, a przy okazji wykazałeś swój poziom kultury osobistej:)) Użyłem sformułowania "nie dla dziadów" tylko jako skrótu myślowego - to teraz modne:) > ...osoby jeżdżące np tramwajem kim są dla ciebie??? Takimi samymi, godnymi szacunku ludźmi jak i ja - też jeżdżę publicznymi środkami komunikacji, jeśli uznaję to za wskazane. Przesłaniem moich poprzednich postów jest pogląd, że "tak krawiec kraje, jak materiału staje". Na zakończenie --> jeżeli nie stać mnie na kolację w luksusowej restauracji, to jem w tawernie i nie mam pretensji, że tam [tj. w luksusowej restauracji] jest drogo. EOD!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: add Re: panie znafco, IP: *.witnet.pl 28.10.07, 19:36 Absolutne zgadzam sie z tym ze ceny na lotnisku za parkowanie sa zdecydowanie za wysokie. Firma obslugujaca tamtejsze parkingi jest chyba najdrozsza w Polsce (m.in parking przy AMG za 4/h, Okecie). Mozeby pomyslec o konkurencji? Zz ciekawosci ogladalem ceny na lotniskach o podobnej randze w Niemczech. Mimo ze parkingi zadaszone to tansze. Do filuta: Tak sie sklada ze latanie samolotem w ostatnim czasie (zwlaszcza poza sezonem) wychodzi taniej niz autokar, czesto jest to najtanszy srodek lokomocji.gadanie typu "kogo stac na latanie, stac i na parking" dawno stracilo aktualnosc. Nie kazdy kto korzysta z dworca PKP jezdzi IC 1sza klasa. Dlaczego tak agresywnie bronisz wysokich cen? Pracujesz na lotnisku? Konkurencja bylaby dobra dla nas wszystkich. Przydalyby sie tez miejsca gdzie moznaby sie na 3 min zatrzymac zeby kogos zostawic/odebrac. Moze przy rozbudowie terminala ktos o tym pomysli? Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: panie add ... 29.10.07, 07:26 Gość portalu: add napisał(a): > ... Dlaczego tak agresywnie bronisz wysokich cen? Ja agresywny???? Ja jestem samo dobro :))) Więcej powiem/napiszę: ja się zgadzam PRAWIE w całości z treścią twego postu. Wspaniale byłoby, gdyby poprzez konkurencję wydusić obniżkę cen. Ponadto marzy mi się bochenek chleba za 80gr, piwo w Przystani/Wielkim Błękicie za 1PLN, butelka żubrówki za 5PLN ... Niestety aktualnie jest jak jest, co jest oczywistą oczywistością:)) > ... Mozeby pomyslec o konkurencji? My, tu na forum, możemy sobie myśleć ale nic z tego nie wyniknie jeżeli do kompatybilnego myślenia nie zmusimy urzędników P. Adamowicza! Może, z im tylko wiadomych względów, konkurencja nie jest wskazana ... Okres powyborczy nie sprzyja tego rodzaju działaniom/myśleniom. Wszystkim życzę samych sukcesów w rzeczywistych [nie tylko forumowych] walkach na rzecz dobrobytu społecznego!! Na mnie proszę nie liczyć [ew. mogę dowozić prowiant] - ja się już nawalczyłem i teraz jestem członkiem zgrupowania oportunistycznego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flugmann Re: panie znafco, IP: *.witnet.pl 16.12.08, 20:53 Szczerze mowiac nawet "dziady" jak to okresliles jezdza teraz samochodami i lataja samolotami (taniej niz autokarem) wiec tekst typu kogo stac na latanie i jezdzenie samochodem tego stac na oplacanie parkingow lotniskowych jest nie za bardzo trafny. Moze 10- 20 lat temu gdy co 10 Polak mial samochod a tylko burzuje lataly samolotami. Wyobraz sobie przecietna rodzine spod Miastka czy Koszalina ktora wybiera sie na tydzien do syna ktory pracuje w Irlandii. Pomijajac ta bezsensowna gadke, ceny parkingow przy GDN airport (nie tylko tygodniowych) sa wyzsze niz przy lotniskach w Niemczech. Mam nadzieje ze po zbudowaniu nowego terminala zostanie przelamany monopol jednej i to najdrozszej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTURO Re: Panie filut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 21:33 HA ,JA MIALEM LEPIEJ. CENNIK POKAZYWAL 70 ZŁ, A MNIE SKROILI PRAWIE 200 ZL ZA 5 DNI! OSZUKUJA LUDZI POPROSTU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Panie filut IP: *.gdynia.mm.pl 04.08.10, 09:59 Co za dyskusja. Wystarczy wejsc na strony parkingow przy Okęciu i tam, w Stolicy za 8 dni licza sobie juz od 50 zł. A w Gdańsku zdziercy biora od 85 do 120 . Takie sa fakty. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio Re: parking w pobliżu lotniska Walesa w Gdańsku IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.11, 23:23 www.parking-banino.pl/ 24h strzezony, pare km od lotniska ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: parking lotniska w Gdańsku IP: *.lucent.com 11.02.08, 14:45 Parking lotniskowy na 7 dni kosztuje 120 PLZ a na 14 dni 150 PLZ. Uważam, że sa to całkiem rozsądne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaag Re: parking lotniska w Gdańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 10:19 Wasze dyskusje faktycznie niczego nowego nie wnoszą, poza jednym - nieco orzeźwiły te forum :) 120 złotych to dla jednych bardzo mało, dla innych kwota za którą można tydzień przeżyć. Nie mniej w porównaniu z warszawskimi parkingami 120 złotych to sporo. W okolicach Okęcia mamy do dyspozycji kilkanaście parkingów, za 90 zł samochód stoi na strzeżonym parkingu, obsługa dowozi z parkingu bezposrednio pod halę odlotów a po powrocie przyjeżdza i odwozi bezpośrednio do samochodu. Stali klienci takich parkingów mają jeszce dodatkowy rabat. Dziwię się , że nikt z okolicznych mieszkańców Rębiechowa nie wpadł na pomysł założenia firmy świadczącej takie usługi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: parking lotniska w Gdańsku IP: *.chello.pl 16.12.08, 21:46 Dziwi mnie brak reakcji np dyrekcji lotniska. Ludzie, dla których lot tanimi jest jedyna alternatywą podróżowania - mają płacic za parking ogromne kwoty. To jest chore. Nie wszyscy, jak dyrekcja i pochodne Walesa Airport zarabiaja krocie :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emaja Re: parking lotniska w Gdańsku IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.09, 21:54 Przejrzyj stronę www.parkinggdansk.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serw Re: parking lotniska w Gdańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 08:56 Nie lepiej zostawić auto w mieście i podjechać na lotnisko taksówką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kokos Re: parking lotniska w Gdańsku IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.09, 00:07 Masz jakas propozycje co do parkingu strzezonego w centrum Gdanska? Najlepiej tanszego niz ten na lotnisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majeczka Re: parking lotniska w Gdańsku IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.09, 20:50 Korzystałam z parkingu osiedlowego na Morenie .Zajmują się dowozem swoich klientów do lotniska.Ceny są naprawdę przyzwoite i obsługa super.Jedynym mankamentem jest dokonywanie rezerwacji na min dwa dni przed wylotem, ich stronka www.parkinggdansk.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: parking lotniska w Gdańsku IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.09, 22:38 Mileczka ma rację ten parrking na Morenie jest super.Ceny bardzo fajne ,dowozi młody i przystojny student i super autem .Bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Alternatywa IP: *.toya.net.pl 06.07.09, 19:19 Dla ceniących swoje zarobki polecam system rezerwacji miejsc parkingowych alternatywnych dla tych portów lotniczych: www.parkingilotniskowe.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławomir Krintus Re: Alternatywa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.09, 14:07 Nie polecam tego portalu. Uważajcie na tą firmę/stronę. Po prostu oszuści, bo jak można nazwać firmę, która by ściągnąć do siebie klientów podaje niższe ceny niż w rzeczywistości trzeba zapłacić. Mój przykład: Zarezerwowałem parking przy TXL przez tą stronę, bo był tańszy od innych. Wcześniej wielokrotnie korzystałem z parkingów (po 2 pod TXL i SXF) i wszystko pięknie i gładko, otrzymałem potwierdzenie rejestracji, na którym była cena i inne dane... Dotarłem na parking o 4 nad ranem. W aucie dwoje malutkich dzieci, i się okazuje, że cena jest zupełnie inna niż na rezerwacji. Nikogo nie obchodził nic fakt, że cena inna, że jest noc, że nie mam innej alternatywy... mieli wszystko w dupie, a winę zwalali na pośrednika... czyli parkingilotniskowe.pl. Do parkingi lotniskowe żadnego kontaktu na potwierdzeniu (dopiero to zauważyłem na miejscu). Żona poszła zapłacić i jak wróciła do auta okazało się, że jako potwierdzenie zapłaty żadnego paragonu... totalna szara strefa... amatorka (wiem jak wygląda na innych parkingach). To jest jawne oszustwo, że stawia się klienta "pod ścianą", bo co ma zrobić ktoś, kto jest po długiej podróży, z małymi dziećmi... w nocy??? Nie dawajcie zarabiać takim oszustom, działających jak na bazarku, bez paragonu itd. Podejrzewam, że w przypadku innych parkingów jest podobnie. Parkingilotniskowe.pl mają ceny niższe...ale w rzeczywistości stawiają klienta pod ścianą i musi zapłacić drożej. Jest to conajmniej oszustwo w stosunku do klienta, a w stosunku do konkurencji, nieuczciwe zagranie. Odradzam, zniechęcam, omijajcie stronę parkingilotniskowe.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witalis Re: Alternatywa IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.09, 20:17 Kolego Ty chyba nie wiesz co piszesz /chyba ,że stanowisz silną konkurencję/.Przynajmniej raz w miesiącu korzystam z tego portalu i jeszcze nigdy nie zostałem zaskoczony ceną po przyjeździe na parking.Wręcz odwrotnie zdarza się ,że w związku z częstymi wyjazdami korzystam z miłych zaskoczeń w postaci niższych opłat .Nie słuchajcie oszołomów.Weź sobie wydruk z rezerwowanej stronki i nikt na tobie nie wymusi innej ceny - to jakiś wredny chwyt wrogiej konkurencji.Sprawdźcie sami .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: Alternatywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.12, 12:13 Ciekawe czemu tak bronisz tego portalu. Wyobraź sobie, że to jest standard na tym parkingu. Też to przerobiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
sam519 Re: parking lotniska w Gdańsku 20.09.10, 10:02 Jak już to Kolumb - ul. Kolumba 1 Gdańsk. zostawilem auto na 9 dni i kosztowało mnie to bagatela stówke. Myśle że cena ok. Jeśli chodzi o obsługę to też jest OK - dowóz klimatyzowanym Oplem Vivaio. Parking na morenie odpada. Bardzo przedmiotowo traktują swoich Klientów. Jeśli zależy Ci na cenie to proponuję skorzystać z portalu www.parkinglotnisko24.pl/. Porównanie cen prakignów w Gdańsku. Wszystko w jednym miejscu, bez zbędnego szukania. Cała baza prakingów z cenami . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goość Re: parking lotniska w Gdańsku IP: *.chello.pl 11.08.10, 12:05 Witam, Jestem z Gdańska i prowadzę pensjonat na chełmie, mam gości, którzy nocują u mnie i szukają parkingu, postanowiłem wysłać ich do każdego parkingu oraz sam się przejechałem aby zrobić mały przegląd tego co oferują tutejsze parkingi tak by potem coś polecać: Parking przy lotnisku, duży profesjonalny no ale drogi, stawki od 30-do 70 zł za dobę. Powstało parę alternatywnych i tak: banino-parking.pl- dobrze wyposażony parking, ale trochę trudno go znaleźć no i w miarę daleko od lotnisko. parking-miszewo.pl - również daleko ale miła obsługa i ładny ogródek gdzie zaparkujemy swój samochód. parking.bismaxs.pl - również daleko od lotniska no i mój klient miał problem z wyjazdem z parkingu, gdyż aut było za dużo. Tutaj chyba właściciel poszedł na ilość nie jakość. No i jeszcze jedna rzecz, nie ładnie oszukiwać klientów na stronie mają, że 3 km od lotniska, no chyba, że liczą od płotu i w linii prostej. Drogą do terminalu jest dokładnie 10,5 km. janusz-parking.pl tutaj bałem się wysłać klienta gdyż reklamuje się jako ogrodzony, a na zdjęciach podwórko bez żadnego płotu. Jak to poprawią to zajadę zobaczyć. rebiechowoparking.pl - kolejny niewielki parking ale przy głównej trasie i łatwo do niego trafić. Oferują parę bajerów jak np można zobaczyć w internecie podgląd z ich kamer. Jako jeden z dwóch ma budkę gdzie 24h siedzi stróż. Z wad mają trójkątny słabo ustawny plac no ale to już ich problem. parkingbis.pl - nowy parking, nie znalazłem go i nie mają zdjęć, więc trudno się tu wypowiadać. parkingmorena.pl - parking osiedlowy tak wynika ze strony ale nie ma zdjęć co jest dziwne. Nie byłem tam ale po mapce widać, że daleko i schowany jest w osiedlu. taniparkingrebiechowo.pl - jak dla mnie sama strona go dyskwalifikuje, widząc stronę nie postanawiałem się tam nawet wybierać. parkinggdansk.pl - parking osiedlowy no i z dużym doświadczeniem. Mają dużo miejsc, profesjonalne podejście do klienta. Posiada również budkę gdzie 24h siedzi stróż. Z wad można tylko wymienić najwyższą cenę no i odległość od lotniska, dość spora. lotnisko-gdansk.com - to najbliższy tani parking, ale znowu małe oszustwo do terminalu jest 900 m, a nie 700. Parking bardzo mały chyba na max 20 aut i z tego co widziałem ciągle pełny. Co polecam, cztery parkingi: parkinggdansk.pl bo duży ale daleko rebiechowoparking.pl bo w miarę blisko i łatwo trafić parking-miszewo.pl bo jest gdzie posiedzieć jeśli mamy do samolotu dość dużo czasu ale również daleko banino-parking.pl - też daleko ale miła okolica Każdy z tej czwórki oferuje profesjonalną obsługę i moi klienci byli zadowoleni. Oferują transport, ubezpieczenie, monitoring itd, więc są w pełni wyposażeni. Ceny w sumie wszędzie są podobne, trochę droższy jest tylko parkinggdansk.pl. Najtańszy jest parking.bismax.pl ale tylko o 5 zł no i ten stres czy się wyjedzie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozsądny Re: parking lotniska w Gdańsku IP: *.gdynia.mm.pl 04.08.10, 10:03 Rozsądne ???????????? Na Okęciu za 8 dni licza sobie juz od 50 zł, z dowozem o obie strony, parking 10 mion. od lotniska. To sa rozsadne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpuszko@wp.pl Re: parking w pobliżu lotniska Walesa w Gdańsku IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.08.09, 15:02 Proszę o kontakt w sprawie współpracy. mpuszko@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katja Re: parking w pobliżu lotniska Walesa w Gdańsku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.04.10, 16:50 Hej ... odgrzewam temat... skorzystałam z parkingu na morence - ze stronki parkinggdansk, i dzisiaj lecę do oslo i skorzystam z drugiego na morence - też dowożą zobaczymy jak będzie ceny mają fajne :) opowiem po powrocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: parking w pobliżu lotniska Walesa w Gdańsku IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.10, 20:45 Korzystałam z parkingu Kolumb na gdańskiej Morenie .Jest super ,wróciłam do Gdyni pociągiem /przez te cholerne chmury i wulkany/, bez dopłaty odebrano mnie z dworca i przywieziono na parking.Wielkie dzięki mało jest takich odpowiedzialnych firm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebalub Re: parking w pobliżu lotniska Walesa w Gdańsku IP: 149.55.30.* 15.06.10, 00:24 Zapraszam na prywatny parking w Miszewie. Znajduje się 10 min od lotniska w Gdańsku. Parking jest ubezpieczony i monitorowany. Wystawiamy rachunek imienny lub na firmę. NISKIE CENY - transfer do/z lotniska w cenie postoju. stronka : www.parking-miszewo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczy Re: parking w pobliżu lotniska Walesa w Gdańsku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.06.10, 22:58 Myślę że najbliżej i najtaniej ,masz ten nowy Parking ,przed lotniskiem po lewej.Można się zawsze dogadać ,co do ceny. Na stronę też możesz zerknąć. parking.lotnisko-gdansk.com Ok 5 min pieszo i jesteś ,a jak się chce-to i zawiozą na lotnisko. Tylko po co, to tylko 5 min Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thorgal Re: parking w pobliżu lotniska Walesa w Gdańsku IP: *.air-net.gda.pl 24.06.10, 19:17 warto też zajrzeć na stronę parkingu BISMAXS w Baninie. To nowo powstaz parking. a zresztą można zobaczyć na stronie parking.bismaxs.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapitan As parking.bismaxs.pl IP: *.air-net.gda.pl 24.06.10, 19:21 parking.bismaxs.pl to alternatywa atrakcyjna, bezpieczna i tania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdanszczanka Re: parking w pobliżu lotniska Walesa w Gdańsku IP: *.centertel.pl 12.08.10, 00:49 Jadac na lotnisko, kawałek za torami po lewej stronie widziałam ogłoszenie o parkingu za 13 zł/ doba. Ten parking to chyba na podwórku tego domu który wystawił ogłoszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
wacekd Re: parking w pobliżu lotniska Walesa w Gdańsku 22.08.10, 01:17 Tak .Można tam wjechać.Mały,przytulny,fajny parking. Lepiej wcześniej zadzwonić,bo nie zawsze jest miejsce.Podaję telefon dla zainteresowanych.693-124-055 Lub wejść na stronę :lotnisko-gdansk.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: parking w pobliżu lotniska Walesa w Gdańsku IP: *.chello.pl 16.09.10, 14:24 www.parking.bismaxs.pl/ polecam. Miła obsługa blisko sprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: parking w pobliżu lotniska Walesa w Gdańsku IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.12, 20:21 Tak daleko ja parkuje bliżej i polecam parking (pełen profesjonalizm) www.parking-lotniskowy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: parking w pobliżu lotniska Walesa w Gdańsku IP: 109.243.199.* 11.10.10, 13:16 Zaparkowałem na parkingu Akacja w Rębiechowie. Chyba najtańszy, obsługa OK, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SKY-Parkin Re: parking w pobliżu lotniska Walesa w Gdańsku IP: *.mlyniec.gda.pl 12.01.11, 13:03 Witam , polecam parking www.sky-parking.pl/ . Bardzo tanio bezpiecznie , a z reszta co będę tłumaczyć zajrzyj na stronę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio Re: parking w pobliżu lotniska Walesa w Gdańsku IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.11, 23:23 www.parking-banino.pl/ Strzezony 24 na dobe, pare km od lotniska ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna28 Re: parking w pobliżu lotniska Walesa w Gdańsku IP: *.play-internet.pl 25.02.11, 11:30 Gorąco polecam parking www.grand-auto.pl bardzo mili ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: parking w pobliżu lotniska Walesa w Gdańsku IP: *.ip.jarsat.pl 21.08.11, 14:54 www.parking-lotniskowy.pl jeden z tańszych i lepszych parkingów w okolicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Parking "MEGA" Re: parking w pobliżu lotniska Walesa w Gdańsku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.12.11, 19:14 Witam. Zapraszam na www.parkinglotniskowy.com.pl Nasz parking jest na 150 samochodów osobowych, przyjmujemy również autokary i samochody ciężarowe. Zapraszamy wszystkich podróżnych. Hello. Feel free to www.parkinglotniskowy.com.pl Our parking lot is for 150 cars, we take the buses and trucks. We invite all travelers. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuniach Re: parking w pobliżu lotniska Walesa w Gdańsku IP: *.vc.shawcable.net 10.12.11, 00:38 Co tam bedzieta stawac u zjodziejow,zaparkujta u nos mam nawet KUNIA jak bysta pomocow potrzebili,dowioza....Dyc tam....jo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acha????? Re: parking w pobliżu lotniska Walesa w Gdańsku IP: 70.79.62.* 14.12.11, 01:46 Masz ino racja po co samochodem?????...lepiej kuniem.....wista wio!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Parking Lot Gdańsk Re: parking w pobliżu lotniska Walesa w Gdańsku IP: *.183.230.191.dsl.dynamic.t-mobile.pl 08.01.12, 21:10 Witam zapraszam na naszą stronę www.parkinglotniskogdansk.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antresola Re: parking w pobliżu lotniska Walesa w Gdańsku IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.12, 20:18 Ja za to polecam parking: www.parkinglotniskowy.com oraz tel: 532 250 566. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolony gość Re: parking w pobliżu lotniska Walesa w Gdańsku IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.12, 20:24 Polecam parking www.parking-lotniskowy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
truset Re: parking w pobliżu lotniska Walesa w Gdańsku 13.09.15, 17:31 parkinglotniskowy.eu - ceny standard a bardzo miło i co ważne, bezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś