Gość: Ja 17 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.12.01, 16:02 Jestem z Torunia. Co słychać w Trójmieście? Bardzo lubię zwłaszcza Sopot i molo. Pozdrawiam Ja 17 z Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koprofag Re: Jestem z Torunia IP: 213.17.197.* 20.12.01, 09:31 a my pozdrawiamy torun ojca rydzyka i jego wielka rodzine dobrych swiatlych polskich katolikow:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Jestem z Torunia 20.12.01, 11:53 Toruń jest też pięknym miastem, no może zaraz po Gdańsku ;)))) Pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Jestem z Torunia IP: *.nsm.pl 20.12.01, 12:16 Gość portalu: koprofag napisał(a): > a my pozdrawiamy torun ojca rydzyka i jego wielka rodzine dobrych swiatlych > polskich katolikow:) Tak nie mozna pozdrawiać,bo zaraz nam sie wytknie niejakiego Jankowskiego;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koprofag Re: Jestem z Torunia IP: 213.17.197.* 20.12.01, 13:45 masz racje ale nie moglem sie powstrzymac:) zreszta jankowski to mniejsze zlo - tak samo jak z tym stanem co prezydent ostatnio mowil;) Odpowiedz Link Zgłoś
fulmar Re: Jestem z Torunia 20.12.01, 23:22 O ile sie nie myle, w Toruniu poczela sie przedwojenna Marynarka Wojenna RP. Pozdrawiam Pierniczki;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Jestem z Torunia 21.12.01, 10:58 Gość portalu: beast napisał(a): > Gość portalu: koprofag napisał(a): > > > a my pozdrawiamy torun ojca rydzyka i jego wielka rodzine dobrych swiatlyc > h > > polskich katolikow:) > > Tak nie mozna pozdrawiać,bo zaraz nam sie wytknie niejakiego Jankowskiego;) ...i jego ostatnie urodziny wyprawiane dla 650 osób:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Jestem z Torunia IP: *.chelmnet.pl 21.12.01, 12:22 O,ma aż tak dużą rodzinę?Radia Maryja oczywiście:))) Odpowiedz Link Zgłoś