javert 02.12.07, 20:33 Czy ktoś z was orientuje się jakie są mniej wiecej zarobki na stanowisku urzedniczym w naszym Urzedzie Marszalkowskim, stanowisko np. głownego specjalisty??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorota Re: jakie zarobki w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.lucent.com 02.12.07, 23:02 wystarczy wejsc na strone internetowa UM i przejrzec oswiadczenia majatkowe urzednikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kandydat Re: jakie zarobki w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 22:18 Tylko ze tam są oświadczenia dyrektorów i kierowników a nie zwykłych urzędników. I tak nadal nie wiem ile zarabia główny specjalista, czy starszy specjalista, czy inspektor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: jakie zarobki w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.uninet.net.mx 06.05.08, 20:34 OK. 1700 Brutto na start Jak przy funduszach UE około 2000 brutto na start Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WłASNIE Re: jakie zarobki w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.dew.pl 07.05.08, 10:25 ZDECYDOWANIE ZAWIELE ZA PICIE KAWYI SłUCHANIA RADIA,UKłADANIA TAROTA NA KOMPUTERZE I PLOTKOWANIE NA STRONIE MOJA KLASA!! URZEDASY POWINNY BYC OPłACANE NA AKORT ZA WYKONANA PRACE ANIE ZA PIERDZENIE W STOłEK!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: jakie zarobki w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.limes.com.pl 07.05.08, 16:16 Chyba akord.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spektor Re: jakie zarobki w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.acn.waw.pl 20.07.08, 17:30 co Ty wiesz? pracowales kiedys w marszalkowskim? jakie kawy? jakie taroty? jakie klasy? za wchodzenie na strony internetowe grozi wyrzucenie z pracy! nie ma czasu na kawy, na taroty! jest praca ciagla! pracowalam w firmie prywatnej pare lat, odeszlam bo liczylam ze w panstwowej bedzie choc trochę lżej. To są mity. Stereotypy. Czas się pozegnać z mitem urzędnika ktory nic nie robi. W moim departamencie za przeroszeniem ZAPIE..MY! Nie ma czasu nawet na spokojne zjedzenie śniadania!! I odechciewa mi się za marne grosze tak pracować dla dobra podatników i obywateli, gdy czytam, że jeden z drugim pielęgnuje stereotyp rodem z PRLu!!! Ten czas minął. Odpowiedz Link Zgłoś
antykret_live Re: jakie zarobki w Urzędzie Marszałkowskim 21.07.08, 12:21 A jakie to sa te "marne grosze"? O ile wiem, średnia tamtejszych zarobków nie jest najgorsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: jakie zarobki w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.08, 16:01 Nie patrz na średnią bo to żadne odniesienie. Przykładowo w firmie 5 osobowej czterej pracownicy zarabiają po 2000zł, a szef 12000zł z tego średnia wychodzi po 4000zł. Średnia fajna a płaca faktyczna o połowę mniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do urzedasa Re: jakie zarobki w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.dew.pl 25.07.08, 16:13 hej głabie dokładnie wiem jak wyglada praca gryzi pórków w urzedach wystarczy miec oczy szeroko otwarte .dodatkowo wystarczy poczytac gazety dzienniki co i rusz łapia takich buców jak ty a zdjecia niekłamia ipublikuja na łamach gazety !!jak cwaniaczej jedzie słuzbowym autem i w godzinach pracy załatwia prywatne sprawy arbo robi sobie zakupy wiec przestań peiprzyc cymbale takie głupoty bodo czerwonego krzyza ci daleko a znajac lenistwo urzedasów nigdy rzaden by sie nienadawał kondycji brak bo trudno ja wyrobic opierdzielajac sie całydzień i pijac kawke! jesli myslisz ze trafiles na naiwniaka to sie gubo mylisz .Powakacjach pewnie znowu zobaczymy jak sie zanasze pianiadze opierdzielaja urzedasy albo szkolenia które w rzeczywistosci sa wyciaczkami turystycznymi zakrapiane wódka i jedzeniem pełny wypas.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: jakie zarobki w Urzędzie Marszałkowskim IP: 82.160.234.* 31.07.08, 13:37 a ty jak zazdrościsz urzędnikom to się przekwalifikuj i też będziesz trzepał kasę, a nie pier......... takie bzdety. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Re: jakie zarobki w Urzędzie Marszałkowskim 31.07.08, 15:21 Potrzebny jest główny specjalista do przyklejania starej sztucznej szczęki Kozlowskiemu. Przestawiciel torega tabs ma szanę. Odpowiedz Link Zgłoś
innewidoki Re: jakie zarobki w Urzędzie Marszałkowskim 31.07.08, 19:31 tobie zaś przydałby się specjalista od przeczyszczania uszu, bo nie dosłyszałeś w reklamie telewizyjnej, ze to jest corega tabs, a nie "torega" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly urzedas Re: jakie zarobki w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.chello.pl 02.08.08, 13:08 Moze wypowiedza sie pracownicy Urzedu Marszalkowskiego co? Ja odszedlem z tego miejsca rok temu po dluugim poszukiwaniu pracy. Pierdzenie w stolek i picie kawy moze sie zdaza ale na wyzszych szczeblach. Skonczylem studia i wydawalo mi sie ze praca w UM to cos wspanialego, panstwowa posada, dobry socjal, brak leku o utrate pracy... Niestety rzeczywistosc jest zupelnie inna, po 4 latach pracy i kilku podwyzkach zarabialem ok 1600 zl netto. Obecny jest takze ciagly stres o utrate posady, przeniesienie do gorszego dzialu z nizszymi zarobkami, praca tak naprawde dluzej niz do godziny 16 bo czesto pracowalismy takze w domu. Nie bylo mowy o prywatnych sprawach przez internet (gg, nk, prywatna poczta) poniewaz na laptopach byly blokady a za zdjecie takiej blokady grozila utrata pracy. Po kazdych wyborach samorzadowych nikt nie wiedzial czy bedzie pracowal czy poleci , czy zostanie na obecnym stanowisku czy poleci do gorszej roboty... tak naprawde praca w UM to nic rewelacyjnego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: jakie zarobki w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.chello.pl 16.08.08, 20:13 do czytelników faktu i seper expressu , czyli ludzi, ktorzy przez caly czas nic nie robia i pierdziela, ze urzedasy pierdza w stolek i pija kawy, wiec sluchajacie jak powiedzial jeden z moich przedmowcow czasy , ze urzednik byl uwazany za tluka i niewyksztalconego cwoka przeszly do lamusa, jestem po studiach prawniczych zapierdzielam za niewielka kase, pracodawca ma wielkie wymagania i gono daje a i jeszcze musze byc grzeczny nawet opierdzielic nie moge takiego panicza jak podskakuje, raz odpyskowalalem, to facet sie zamknal i powiedzial , ze jestem niegrzeczny. wiec do tych co placza, ze za nasze pieniadze urzedasy pija kawe powiem jedno : GONCIE SIE FRUSTRACI, MACIE WIELKIE WYMAGANIA A SAMI Gó.. WNOSICIE, POZDRAWIAM URZEDNIKOW SZZCEGOLNIE Z SAMORZADOW:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej gryzipiórki Re: jakie zarobki w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.208.bakcyl.dew.pl 16.08.08, 22:26 To wypier....dalaj ze stołka gó..arzu jak ci sie niepodoba !!!Jak to taka ciezka praca dlaczego zniej niezrezygnujesz skoro wszecie pełno lepiej płatnej roboty leworenczny fajfusie co niepotrafi gwozdzia przybic prosto młotkiem!!Tylko musi ekipe budowlana zamawiac!! Tak co boli jak muzdjecie zrobia ze zamiast pracowac tarota układa albo na naszej klasie dyskutuje,albo allegro przeglada co kupic!! Jak przyjdziesz załatwic co kolwiek to cie odpokoju do pokoju odsyłaja !! ale pamietac dziecko jak sie skobcza tematy to znowu was dziennikarze scigną i porobia zdjecia jak nic nierobicie albo zamiast robic chodziscie sobie z siatkami pozakupy w godzinach platnej pracy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: jakie zarobki w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.chello.pl 17.08.08, 14:58 a tak propo zeby cie bardziej podkur... to zremy za Twoja kase, na wczasy na Bora-Bora tez jezdzimy, kilka razy w roku przywalimy dzwona sluzbowym autem, a w poniedzialek i piatek zionie od nas gorzala , pamietam jak ostatnio na szkoleniu w mariocie pilem martela i 12 letnie Porto ten kawirek tez niczego sobie, moze kolezanki i koledzy z urzedow podziela sie wrazeniami ze szkolen:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Buraczkowa :) Re: jakie zarobki w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.208.bakcyl.dew.pl 17.08.08, 16:50 Zacienki Bolek jestes by mi nawet powieka mrygneła.Wiec twoje starania na nic sie zdały zasłabo sie naprodukowałes ale jak ktos sie zachowuje jak burak to tak mu odpowiadam by zrozumiał:)hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: jakie zarobki w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.gprs.plus.pl 09.02.09, 03:37 Wiec jesteś wyjątkiem. Łaziłem ostatnio po urzędach (skarbówka,pracy,starostwo...) Tam robią NIC. NIC!!!!!!!!!!!!!! Gorzej niż za komuny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pruszczanka Re: testy kwalifikacyjne IP: *.centertel.pl 27.08.09, 16:54 witam, czy wie ktoś jak wyglądają testy kwalifikacyjne w naszym urzędzie marszałkowskim? zakwalifikowałam się na test do departamentu edukacji i spotru i nie wiem czego się spodziewać po teście! proszę napiszcie coś jak wiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
jz34 Re: testy kwalifikacyjne 06.10.09, 09:37 Jak wyglądały testy kwalifikacyjne w ubiegłym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: jakie zarobki w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.umwp.pl 19.08.08, 11:20 Główny Specjalista - ok 4800 brutto max zgodnie z rozporzadzeniem w spraiwe wynagrodzeń itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Re: jakie zarobki w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.chello.pl 23.08.08, 13:15 moze niech wypowiadaja sie cico pracuja w urzedach,jakie sa zarobki , wymagania wi warunki pracy a nie czytelnicy Faktu iinni frustraci , mowiacy teksty utrzymujecie sie znaszych podatkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anton Re: jakie zarobki w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.08, 17:32 wszystkich urzedasow trzeba na zbity pysk wylac i przyjac nowych, swiezych ludzi. Dosc familijnych koneksji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankier Re: jakie zarobki w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.flashnet.pl 05.10.09, 22:43 spier....ć wy h uje urzedasy to nasi najlepsi klienci wiem ile zarabiają ale nie napiszę bo się posi...ie z zazdrości. hehe :) ): Odpowiedz Link Zgłoś