spokojny_swir 01.02.08, 17:30 bez sensu, robić zamieszanie o doniczkę ziemi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mestwinus Włączmy do Gdańska Kowale 01.02.08, 17:38 Kiedy do Gdanska zostana wlaczone Kowale? Przecież to absurd aby to Osiedle należało do Gminy Kolbudy - to jest część aglomeracji gdańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdańskniewiocha Nie trzeba było się budować na wiosce IP: *.211.34.195.revers.nsm.pl 01.02.08, 19:30 Nie trzeba było kupowiać mieszkania albo budować się na wsi. Nie wiem z jakiego powodu Gdańsk miałby przyjmować Kowale (i np. musieć organizować komunikację miejską obciążając swój budżet) a z drugiej strony czemu Kolbydy miałyby pozbyć się tylku terenów z których mają podatki. Czemu Gdańśk miałby wchłonąć Kolbudy a nie inne okoliczne wiochy ? Odpowiedz Link Zgłoś
poledopopisuwielkiego Re: Włączmy do Gdańska Kowale 04.11.17, 18:56 też zadaję to pytanie. Kowale naokoło otoczone są dzielnicami Gdańska. Mnóstwo ludzi tu się melduje, mam na myśli młodych i płacących podatki. Kolbudy mają nas w nosie, ostatnio podnieśli opłaty za wywóz śmieci segregowane 21zł/os., niesegregowane 42zł/os. Wolę płacić podatki do Gdańska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sopocianin Czy Gdańsk wchłonie kawałek Sopotu? IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.08, 17:54 Nie oddamy ani centymetra Sopotu Gdańskowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budyń Budyń, zajmij się czymś konstruktywnym IP: *.211.34.195.revers.nsm.pl 01.02.08, 19:31 Budyń zamiast zajmować się czymś pożytecznym jak zwykle robi wiele szumu w kwestii która nie jest tak naprawdę istotna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ems Budyń, z właściwą sobie gracją ustawił sprawy tak, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.08, 00:05 że 'opinia mieszkańców nie jest wiążąca'. Czyli mówiąc wprost 'mam was w d.' i zrobię co mi się podoba. Niedobry budyń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t3d Czy Gdańsk wchłonie kawałek Sopotu? IP: *.chello.pl 01.02.08, 19:23 Taka jest właśnie demokracja... Będą teraz wystawiać urny i drukować druczki, a na dodatek wynik nie jest wiążący :) Wcale bym się nie zdziwił, gdyby wynik głosowania byłby przeciwko, bo tym którym to nie przeszkadza i są przychylni pewnie nie będzie się chciało iśc do urzędu, a jeśli ktoś będzie przeciwny, to pewnie od razu pobiegnie zagłosować :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Czy Gdańsk wchłonie kawałek Sopotu? IP: *.mammothnetworks.com 01.02.08, 19:48 niech po prostu wymienia sie te miasta po 4,5 hektara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cba czy i ile Sopot zarobi na tym ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 06:25 przekazanie Sopotowi 7 hektarów na Chełmie jest chyba niezłym przewałem! ciekawe za ile i kto kupi od Sopotu ten przekazany "kawałe" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głos internauty Czy Gdańsk wchłonie kawałek Sopotu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.08, 12:08 wymienić się i po sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Czy Gdańsk wchłonie kawałek Sopotu? IP: *.mammothnetworks.com 08.02.08, 19:39 a najlepiej,to zlaczyc sie w jedno silne miasto i dolaczyc jeszcze Gdynie i wszystko wokolo calego trojmiasta.a na dodatek to jeszcze przyjac nowa nazwe tego polaczonego terenu,np.BALTYK.wszystkie obecne nazwy pozostawic jako dzielnice nowego i poteznego miasta Baltyk.kto za reka do gory i pod glosowanie ludziom w kolejnych wyborach.wszyscy na tym zyskaja. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred.polarny Re: Czy Gdańsk wchłonie kawałek Sopotu? 06.11.17, 08:43 A merem tego dużego, silnego miasta niech zostanie ....Budyń :-P ------ Chaos nie jest taki zły, świat z niego powstał! Odpowiedz Link Zgłoś