Gość: Monika Pani Marzenka IP: *.rev.pro-internet.pl 09.03.10, 18:54 Polecam ci moją fryzjerkę. Kapitalna babka, fryzjerstwo ma w małym placu i nie chyba ma dla niej rzeczy niemożliwych. Ma na imię Marzena i teraz pracuje w salonie VS we Wrzeszczu (róg Chrobrego i Lili Wenedy). Polecam ją zawsze znajomym, którym ktoś inny spieprzył fryzurę, jako ostatnią deskę ratunku. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan sami zobaczcie! oj ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 15:54 dlaczego jeszcze nikt nie polecil tego salonu wszystkie informacje koszty itd. slyszeliscie o jednym salonie gdzie piekne panie skapo ubrane zajmuja sie klientem ? w tym salonie jest tez cos dla pan przystojni dobrze zbudowani mezczyzni STRZYGA! dla panow tez jest niespodzianka sami zobaczcie tnij.org/f3v4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.centertel.pl 28.03.10, 22:35 Świetni fryzjerzy są w Klinice Urody Spameed w Gdańsku koło Zieleniaka. Polecam, sama sprawdziłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Gdzie są fryzjerki z en vogue we Wrzeszczu ? IP: 213.192.88.* 25.05.10, 22:38 Były chwalone w tym wątku, gdzie teraz są, po zmianie właściciela? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: Gdzie są fryzjerki z en vogue we Wrzeszczu ? IP: *.ip.jarsat.pl 30.06.10, 20:39 Fryzjerki z en vogue Monika i Zosia pracują teraz w Alternative w C.H Familia,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.chello.pl 04.07.10, 12:24 Polecam Pania Anie Wojciechowską,trzeba wpisac w google,aktualnie pracuje gdzies na ul.Pana Tadeusza w Gdańsku, Nikt nie zrobil mi tak pieknego blondu bez spalenia włosów,a podcoęcie rewelacja,włosy same sie układają,-ma kobitka zmysł i potrafi doradzić kolor i fryzurę,POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM,acha i ceny bardzo przystępne jak na jakość usługi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lorbas Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.vc.shawcable.net 07.07.10, 07:34 Strzyge:dobrze,szybko i tanio.....tj.miche na leb na tz.-PALE na ZAPALE- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: 217.116.100.* 17.09.10, 11:12 ja polecam panią Nataszkę z Jacques Andre w Gdańsku, czaruje fryzury :) www.jandre.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.chello.pl 26.08.10, 14:07 najlepszy fryzjer to p halina w en vogue we wrzeszczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicia Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: 62.61.44.* 06.09.10, 00:07 alternative a gdańsku! BARDZO POLECAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: 94.254.212.* 13.10.10, 22:05 Altenative duża chmura ale mały deszcz... niezadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozwa Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.vc.shawcable.net 15.10.10, 17:36 Wiecie jak z tymi salonami jest???????-elegncki wyglad w srodku,dobry bajer obslugujacych,ceny z kosmosu,a uslugi DENNE???????-Nie dajcie sie oszukiwac-......normalnie wygladajacy zaklad fryzjerski z normalnymi cenami i basta!!!!!!!!-Jozwa-..........................................Moze jestem -Koziolek-Matolek-ale REALISTA w zyciu-Pozdrowka- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dylus Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.vc.shawcable.net 21.10.10, 21:32 Jozwa ma Racje!!!!!!..........Pieprz..,"fryzjerow" z nazwy,a NACIAGACZY!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria68 Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.chello.pl 13.11.10, 09:15 Polecam Salon Beauty Derm Instytut w hotelu novotel w jelitkowie .Bardzo fajnie strzygą. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.dynamic.chello.pl 11.02.11, 07:40 Mam do polecenia fajną fryzjerkę. Naprawdę jestem w pełni zadowolona z jej usług. Jest młoda ale i zdolna. Dojeżdża do klienta na terenie Gdańska, ma wyobraźnię, potrafi dobierać kolory i jest perfekcjonistką. Naprawdę godna polecenia. oto jej numer: 508657046 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.simex.pl 14.02.11, 10:15 Polecam Pana Krzysztofa z Kris-Art, Zaspa, ul. Startowa. Po nieudanym samodzielnym farbowaniu włosów (wyszły kolorowe :-( . Dodam tylko,że włosy wcześniej były wielokrotnie rozjaśniane i farbowane ) Pan Krzysztof zrobił najpierw dekoloryzację, a następnie po wyrównaniu koloru położył odżywkę. Potem na włoski nałożył kolorek (balsam) a na koniec dobrał odpowiednią fryzurę. Jestem bardzo zadowolona, świetne podejście do klienta, bardzo dobre produkty na których pracuje.Ten fryzjer ma talent !!! Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Golarz Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.vc.shawcable.net 14.02.11, 12:33 Jestem super.......gole pale na zapale......tj.szybko,tanio i fachowo.....tj.miche na baniak i wokolo na "zarowe"......Golarz..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.use.pl 07.03.11, 17:50 dobrego fryzjera znajdziesz w Gdańsku w Krewetce. Chodzę tam do p. Maćka i jest po prostu najlepszym fryzjerem. Zawsze doradzi mi nową fajną fryzurę i odpowiedni kolor. Cennik znajdziesz na stronie www.jandre.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuvolaz Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.11, 20:51 Nie polecam nikomu Salonu Fryzjerstwa Degowski na ul. Heweliusza w Gdańsku. Dlaczego? Ponieważ po pierwsze p. fryzjerka zrobiła mi zupełnie inne strzyżenie, niż które ja chciałam, potem poprosiła zaczekać, niby to jeszcze nie koniec i po suszeniu ona wszystko dokończy. Ale wtedy zaczęła kręcić mi włosy i nie zapytała czy ja tego chcę. Ale ok, czekać więc czekałam. Ja prosiłam włosy wyprostowane, nawet zdjęcie pokazałam, a ona mi je zaczęła kręcić (!!!) suszarką. Ja zapytałam, dlaczego Pani nie zapytała o moje zdanie czy ja tego chcę. Natomiast ona odpowiedziała, że tak jest lepiej (!!!). Po drugie, dzień wcześniej dziewczyna z recepcji przez telefon podała mi cenę mniejszą niż faktycznie musiałam zapłacić (75 zł zamiast 50-60 zł, włosy mam do ramion). Po trzecie, po rozmowie z właścicielem p. Dariuszem, dowiedziałam się, że ja kłamię, a wszystkie panie które u niego pracują są profesjonalistkami. Prawdziwy właściciel dobrze rozwijającego salonu nigdy by nie pozwolił sobie na takie słowa, a postarałby się naprawić sytuację, chociażby dlatego, że jego reputacja jest dla niego najważniejsza. Na koniec, strzyżenie trwało półtorej godziny, fryzjerka cały czas gdzieś odchodziła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0albertk2 Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.11, 12:10 Każdemu, kto szuka dobrego fryzjera w Gdańsku, polecam wejść na stronę dobry fryzjer w Gdańsku znajdziecie tam wielu sprawdzonych fryzjerów, szczegółową ofertę i dokładne dane teleadresowe salonów, a także opinie klientów na temat konkretnych fryzjerów www.naszauroda.pl/Fryzjer/Gdansk/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czikuka dobry fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.11, 21:28 Czy ktoś z was wie gdzie pracuje Patrycja? Jakiś czas temu pracowała w salonie Bella we Wrzeszczu ( za centrum handlowym Jantar ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzio Re: dobry fryzjer IP: 70.79.39.* 26.07.11, 20:21 Tanio i fachowo....Pale na zapale..... Odpowiedz Link Zgłoś
lidkaaa Re: dobry fryzjer w Gdansku 08.08.11, 19:43 Tylko i wyłącznie Krzysztof Gohre. Cudotwórca jeśli chodzi i włosy. Przyjmuje teraz w dwóch miejscach-na Dmowskiego i Szerokiej, do niedawna miał salon na wysepce we Wrzeszczu. Polecam z pełna odpowiedzialnością :)) tel.501 285 038 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.11, 11:17 Czy ktoś wie, gdzie mogę znależć teraz panią Teresę, która przez długi czas pracowała w Jean Louis David, późniejszym Jackues Andre w Gdańsku przy Krewetce? Szukam od roku i nie potrafię znaleźć fryzjera, który umiejętnościami strzyżenia dorównałby tej pani. Jeśli ktoś wie, gdzie teraz pracuję proszę o informację na e-mail: zosiamozejko@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pańcia Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.11, 12:14 Najprawdopodobniej p.Teresa prowadzi zakład w Sopocie przy monciaku Dejavu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.dynamic.chello.pl 07.10.11, 03:55 Już znalazłam! :) Pracuje przy ul. Heweliusza w Gdańsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gagol Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.pf.com.pl 02.11.11, 08:24 Ja chodzę do salonu na Gdyńskiej 3, nazywa się TOMASH. Bardzo fajnie strzygą i cenowo też nie jest jakaś tragedia. Ale sądzę, ze to wszystko, to kwestia gustu, każdy musi dłużej szukać, żeby znaleźć odpowiedniego fryzjera. -------------------- Fryzjer Gdańsk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.play-internet.pl 07.11.11, 22:34 Zapraszam www.twoj-fryzjer.com Profesjonalnie,tanio i z dojazdem do klientek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjer gdańsk Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.net.stream.pl 18.11.11, 23:47 Polecam salon fryzjerski Bellesa (www.bellesa.pl) dogodny dojazd, dobre fryzjerki. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Banior Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.vc.shawcable.net 21.02.12, 00:35 A ja polecam siebie dlaczego,a no dlatego!!!!..szybko,solidnie i TANIO na tak zwana MICHE....miche na leb i wokolo.....na pare miesiecy fryzurka z glowy......Banior...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka B Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.12, 22:51 Ja polecam Salon Beata na Obr.Wybrzeża 6B na przymorzu.Kolejny raz przekonałam się że pani Beata wie co robi.Jest bardzo miła, słucha klientki i potrafi naprawdę dobrze strzyc.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.dynamic.chello.pl 03.04.12, 00:08 byłam w takim salonie jak Barbershop i na początku byłam tylko na czesaniu i modelowaniu na próbę i tak zapisałam się jeszcze raz polecam bardzo salon znajduje się chyba na ulicy garncarskiej w gdańsku to jest ich strona www.barbershop-gdansk.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.dynamic.chello.pl 05.11.12, 20:45 Polecam Nataszkę- z Ukrainy, do niedawna pracowała w Jacques Andre koło krewetki, teraz przyjmuje we Wrzeszczu, to chyba salon Loreal- tam, gdzie kiedyś była restauracja Newska. Świetnie strzyże, bombowo zmienia kolory i super doradza; chodzę do niej od trzech lat i nie wyobrażam sobie zmienić fryzjera:) Do tego jest bardzo fajna w kontakcie, bezpretensjonalna i miła. Taka super normalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mania Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.ip.r-link.pl 13.12.12, 17:40 super fryzjerka Gosia we Wrzeszczu, ul. Słowackiego 60 (przystanek Srebrzysko) od starej słowackiego trzy chude wieżowce kolorowe - to w środkowym. Ja tam chodzę regularnie i jestem bardzo zadowolona, koleżanki którym polecałam również są stalymi klientkami. Niedrogo, solidnie i jest jak dla mnie najlepsza :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.sm-rozstaje.pl 27.05.13, 19:35 Ja prostuje raz na pol roku w Pana Krzysztofa z prive , polecila mi kolezanka . Efekt jest na prawde niewiarygodny , wlosy odrazu sa zdrowsze i o wiele lepiej wygladaja. Sam zabieg nie nalezy do tanich ale efekt jak i pieniazki zaoszczedzone na kosmetycha pielegnacyjnych powoduja ,ze wydatek sie zwraca. Dla osob zainteresoanych mozna sprawdzic na ich stronie ( lepiej jest dobrze sprawdzic i poczytac albo dowiedziec sie od kogos kto taki zabieg robil ) www.prive-club.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frytek Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.vc.shawcable.net 26.02.14, 21:53 Szybko,tanio i fachowo za dziesiataka-micha-na pale i na zapale...........................Ps....jak ,ktos slabo zostal obdarzony wlosami przez nature to jest jasne nie pomorze woda z Wisly,kiedy wlosy ze wszad prysly (przerobione powiedzenie)......wlosiasty naprawde z natury.........ale myslcie-,myslenie ma wielka przyszlosc- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jula Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.14, 00:08 Byłam i również bardzo polecam pełen relax :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jula Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.14, 00:11 Oczywiscie mowa tu o Haarverk studio Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: dobry fryzjer w Gdansku - wątkowa reanimacja 11.07.15, 07:52 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość737376363 Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.dynamic.chello.pl 22.10.15, 12:43 A znasz może aktualny numer do tej fryzjerki? Odpowiedz Link Zgłoś