agag.2 15.02.08, 14:54 czy ktos moze mi polecic dobrego fryzjera w Gdansku , mam dlugie i cienkie wlosy i potrzebuje dobrze je podciac , ostrzyc . dzieki serdeczne za pomoc ,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.chello.pl 15.02.08, 18:11 z mojego doświdczenia polecam "en vogue" vis-a-vis manhattanu i "Dorotę" w alfie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.mammothnetworks.com 15.02.08, 22:40 a R.Smarz na Chelmie,tam zawsze bylo wysmienicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.wp-sa.pl 06.03.09, 09:01 Potwierdzam, bardzo dobry fryzjer to "en vogue" we Wrzeszczu. Trafiłam do p. Zosi i jestem baaaaaaaaaaaaardzo zadowolona :) Pani była bardzo sympatyczna, wymyśliła fajną fryzurke i ścieła mi włosy profesjonalnie. Napewno do niej wróce!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.ip.jarsat.pl 30.06.10, 19:13 Zosia pracuje teraz w C.Ha. Familia w Alternative.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.chello.pl 26.08.10, 14:10 en vogue we wrzeszu-najlepsze dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
agag.2 Re: dobry fryzjer w Gdansku 17.02.08, 13:34 czy chodzilas do jakis konkretnych osob?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.chello.pl 19.02.08, 22:59 Próbowałam , ale jestem strasznie zapominalska i zawsze w sumie trafiałam na kogoś innego, lecz w obu salonach wychodziłam zadowolona :) Z tym, że od "Doroty" troszeczkę bardziej zadowolona (coś za coś, bo "en vogue" jest chyba tańszy) Odpowiedz Link Zgłoś
zoey7 Re: dobry fryzjer w Gdansku 20.02.08, 23:32 A czy w Dorocie nie strzępią włosów i szanują zdanie klienta, który chce taką a nie inną długość? Mam cienkie włosy i strzyżenie muszę mieć perfekcyjne, zwłaszcza nie mogę mieć postrzępionych końcówek tylko dobrze, zdrowo przycięte kosmyki. To samo pytanie mam co do Bogny. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
maltez Re: dobry fryzjer w Gdansku 17.02.08, 22:21 Wg mnie Bogna -pracownia fryzjerska we Wrzeszczu na Dmowskiego. Polecam pania Wiesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.com.pl 20.02.08, 14:22 A czy ktoś z was może wie gdzie obecnie pracuje Adam, który rok temu (chyba gdzieś koło marca 2007) odszedł z En Vogue? Super profesjonalny fryzjer... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.mammothnetworks.com 20.02.08, 19:12 a czy on nie jest czasami u R.Smarz na Chelmie? ciekawe.ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.com.pl 21.02.08, 08:13 a co to jest za salon R.Smarz na Chełmie? możesz podać dokładną nazwę lub adres... dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 09:20 Pani Wiesia ma swój salon "Retro" na ul.Wyspiańskiego,polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany Re: dobry fryzjer w Gdansku 21.02.08, 10:08 polecę ci moją fryzjerkę choć ja mam grube i nieukładające się włosy ale co ona potrafi z nimi zrobić to istny cud. W zakładzie u niej zapłacisz co najwyżej za obcięcie koło 20zł nie więcej, zakład malutki w nieciekawej dzielnicy więc jeśli chcesz namiary podam na priv, pisz Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.mammothnetworks.com 22.02.08, 21:03 chyba to na ul.M.Buczka. Odpowiedz Link Zgłoś
nefretete28 Re: dobry fryzjer w Gdansku 07.03.08, 16:29 mamoroksany napisz mi na priv adres tej fryzerki chmureczka3@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marika.w Re: dobry fryzjer w Gdansku 23.02.08, 23:59 dołączam się do pytania i podbijam Chodzi mi o podcięcie, a także jakieś ładne ułożenie Odpowiedz Link Zgłoś
willow_girl Re: dobry fryzjer w Gdansku 25.02.08, 14:27 Salon "Bogna" we Wrzeszczu naprzeciw dworca PKP, a tam - Kamil. Do niego chodziłam regularnie przez trzy lata i nie zdarzyło mi się wyjść niezadowoloną, strzyżenie zawsze perfekcyjne. Co do samej pani Bogny - słyszałam, że ona lepiej traktuje swoje stałe klientki, nowym nie poświęca tyle uwagi... Ale to nie moja opinia, mnie nigdy nie strzygła. Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: dobry fryzjer w Gdansku 25.02.08, 15:33 Kiedyś też pytałam o fryzjera na tym forum :-) Polecono mi Alternative w Gdańsku Głównym (mają swoją stronę internetową), sama znalazłam Jacques Andre (pretensjonalna nazwa ;-)) w Galerii Bałtyckiej. Nie tanio, ale profesjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.08, 14:48 alternative NIE, czesalam sie tam przed slubem mojej przyjaciolki poprosilam o skromna gladka fryzure "swiadkowej" a wyszlam z nastroszonym abstrakcyjnym kokiem typu irokez. zdecydowanie nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.160.39.115.tczew.net.pl 27.03.08, 11:29 A u kogo sie czesałąś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agag.2 Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.chello.pl 18.09.08, 12:07 a u kogo tam bylas w Jacques Andre ?? jakie masz wlosy???prosze odpisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: NIE -dobry fryzjer w Gdansku !!!! IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.15, 18:37 Niestety nie polecam. Za usługę zapłaciłam 390zł - rozjaśnianie i ampułka wzmacniająca. Włosy miały być jasne blond. Po wyjściu od fryzjera wyglądały fajnie. Gdy umyłam je następnego dnia okazały się strasznie suche, słomowate i poplątane, żby doprowadzić je do ładu wizualnie, konieczne jest używanie codziennie maski do włosów. Poza tym z koloru blond zrobił się brązowo - rudo - żółty. Po umieszczeniu negatywnej opini na stronie otrzymałam informację z prośbą o kontakt i chęć naprawienia szkody. Po spotkaniu w salonie - gdzie odmówiłam jakichkolwiek zabiegów, zgodnie z przepisami KC złożyłam pisemną reklamację w której zarządałam zwrotu pieniędzy. Otrzymałam odpowiedź negatywną już następnego dnia, w której zawarte są nieprawdziwe informacje na temat zrealizowanej koloryzacji. Jestem mocno rozczarowana podejściem salonu, który miał być taki renomowany, a oszukuje ludzi ( np ampułka wzmacniająca w salonie 90zł - w sklepie dostępna za 14-17 zł ) Nikt nie powiedział nawet przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.com.pl 06.03.08, 08:53 Szukam fryzjera Adama, który rok temu pracował w En Vogue we Wrzeszczu, może ktoś wie gdzie on teraz pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
flydot Re: dobry fryzjer w Gdansku 06.03.08, 16:04 Też mam cienkie, wymagające dobrego strzyżenia włosy. Od kilki lat korzytam z salonu w Osowej, ale tylko Pani Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.160.39.115.tczew.net.pl 27.03.08, 11:32 czy ktos wie cos na temat fryzjera Piotra z Alternative? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaniny Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.chello.pl 17.09.08, 13:53 Proszę daj znać (tutaj albo gg5449980), o jaki salon na Osowej chodzi-jestem z Osowej i nie mogę trafić na dobrą fryzjerkę. pozdrawiam Mama Niny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.chello.pl 06.07.10, 11:40 Zgadzam się. Ja równiez korzystam z usług Pani Kasi w Osowej, doradzi, zrobi taką fryzurkę, ze zawsze jestem zadowolona i zawsze cos nowego. Najważniejsze, to pozostawić Pani Kasi wolną rękę w dobieraniu fryzury i koloru. POLECAM w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.chello.pl 06.07.10, 11:40 dodam, że salon nazywa się KASIA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Oryginalne fryzury IP: *.chello.pl 17.09.08, 13:59 Co do cięcia nadal szukam ale jeżeli marzycie o naprawdę wystrzałowej, oryginalnej fryzurze na specjalną okazję - polecam p. Asię (szefową) z Galerii Fryzur Artystycznych na Stogach. Mozna jej totalnie zaufac, to co robi na glowie to istne cuda. Full profeska a do tego supermiła, nie nadęta (jak w wiekszosci salonow) osoba. Nie bez kozery jest mistrzem Polski. Z calego serca polecam. Natomiast sama szukam kogos, kto dobrze tnie grube wlosy, najlepiej z rejonu Osowa-Oliwa prosze piszcie na gg5449980 Odpowiedz Link Zgłoś
zoey7 Re: Oryginalne fryzury 17.09.08, 18:49 Znalazłam! :) Dobrze ścina, nie strzępi włosów, szanuje życzenie klienta, ale i podpowiada jeśli jest się niezdecydowanym. To Krzysztof, młody fryzjer i właściciel salonu Kris-art z gdańskiej Zaspy, na Startowej, niedaleko Romantiki (ten sam pawilon tylko Romantica jest na początku a fryzjer an końcu, albo odwrotnie, zależy jak się spojrzy :)) Nie wiem jak to z farbowaniem u niego, bo koloru tam nie robiłam. Ścinał mnie już 3 razy i zawsze byłam zadowolona, oby tak dalej :) Telefon 58 559 22 49. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agag.2 Re: Oryginalne fryzury IP: *.chello.pl 18.09.08, 12:01 hej a jakie masz wlosy -pisalas ze cienkie ale krotkie czy dlugie ? naprawde, polecasz tego fryzjera? bo ja musze isc cos zrobic z wlosami bo mnie szlag powoli trafia , duzy jest to salon ? jestem w ciazy wiec nie wiem czy wytrzymam jakies zapachy farbowania itd a wlosy musze podciac :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zoey7 Re: Oryginalne fryzury 18.09.08, 19:41 Mam boba, bardzo ładnie wycieniowanego z tyłu, z przodu włosy są dużo dłuższe i ładnie to wygląda z profilu. Salon jest przestronny, polecam godziny poranne, wtedy bywa luźno. Pracuje tam 2 fryzjerów (jeszcze jakaś dziewczyna oprócz Krzysztofa, w tym tygodniu jest chora, więc klientki przychodzą co godzinę do K. i jest się samemu podczas ścinania). Sama mam małe dziecko i wolę do fryzjera chodzić rano. I naprawdę polecam tego fryzjera, a mi b. trudno dogodzić (a raczej moim delikatnym włosom). Jeśli się tam wybierzesz - daj znać jak z rezultatem :) POzdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniana Re: Oryginalne fryzury IP: *.chello.pl 19.09.08, 18:40 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=57&w=83703707&a=83703707 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agag.2 Re: Oryginalne fryzury IP: *.chello.pl 19.09.08, 20:11 a kogo polecacie z salonow Jacques Andre ? osobe ktora dobrze strzyze -wlosy cienkie pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
marcyll Re: Oryginalne fryzury 27.12.08, 18:14 w Jacques polecam pana Roberta- młody chłopak ale zdolny:D mam cienkie, zniszczone wlosy i chcialam je obciac , on to zrobil rewelacyjnie , a mycie glowy w jego wykonaniu- ciary na plecach:Dmoja mama tez tam chodzi i jest bardzo zadowolona. polecam pan robert pracuje w salonie w krewetce w gdansku głownym Odpowiedz Link Zgłoś
katelg Re: Oryginalne fryzury 02.11.08, 18:43 Ja farbowałam u niego i jestem b. zadowolona, wreszcie znalazłam fryzjera który zna się na tym co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
katelg Re: Oryginalne fryzury 02.11.08, 18:44 Ja ostatnio farbowałam w kris-art i jestem bardzo zadowolona, polecam, wreszcie ktoś kto się zna na tym co robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolona Re: Oryginalne fryzury IP: 81.95.194.* 15.11.08, 20:27 może i ten Krzysztof jest dobry ale za to babka , która z nim pracuje to totalna porażka. ścinała mi ostatnio włosy (prawdę mówiąc gdybym wiedziała, że jest taka kiepska to zrobiłabym to sama ) kobieta absolutnie nie zna się na rzeczy, zrobiła mi mnóstwo "schodów" z jednej strony mam róznicę w długosci ok 4 cm. zaznaczam, że nie prosiłam o awangardowe ścięcie tylko o odświeżenie fryzury. widocznie dla tej Pani cieniownie jest sprawą zbyt trudną. z włosów siegających połowy pleców zrobiła mi nieco za ramiona. drogie Panie radzę unikac kontaktów z jej nożyczkami oszczedzi to wam łez i rozczarowania Odpowiedz Link Zgłoś
katelg Re: Oryginalne fryzury 15.11.08, 23:17 Co do reszty się nie wypowiadam, sama przeszłam wiele takich nieudanych eksperymentów na szczęście wreszcie jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anagat kris-art IP: 79.97.112.* 19.11.08, 21:17 Hej, chciałabym powiedzieć, że zachęcona tylko i wyłącznie opiniami z powyższego forum, odwiedziłam salon pana Krzysztofa... nie powiem ładnie i bardzo miło... ale nie o to mi chodzi, gdy idę do fryzjera... Poprosiłam o ścięcie'na boba'/// Uznając ,że fryzjerzy to w większości jednak upośledzony gatunek, podkreśliłam, że chodzi mi o ścięcie.. z tyłu krótko z przodu długo... Spytałam się, czy rozumie...Odpowiedział, że tak. Po PÓŁTOREJ godziny wyszłam z salonu obcięta na tzw. kacapkę... czyli jak 4-letnie dziewczynki... W zasadzie prościuteńko ścięte włosy.. w czym przy mojej pociągłej twarzy nie jest mi najlepiej.. A dodatkowo taka fryzura zwyczajnie mi nie pasuje. No i to tyle.. obecnie zapuszczam... żeby obciąć na BOBA!!! Pozdrawiam serdecznie.. Gratuluję tym , których fryzjerzy słuchają i rozumieją;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minia Re: kris-art IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 12:34 to nie porozumienie co pani opowiada chodze do p.Krzysztofa pare lat widocznie problem tkwi w tym ze nie potrafiła pani wytłumaczyć !!! odwiedzcie kris-art a przekonacie się ze warto!!!559 22 49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anagat Re: kris-art IP: 79.97.112.* 01.12.08, 14:21 Hej jeszcze raz zacytuję rozmowę z fryzjerem: Poprosiłam o ścięcie'na boba'/// , podkreśliłam, że chodzi mi o ścięcie.. z tyłu krótko z przodu długo... Spytałam się, czy rozumie...Odpowiedział, że tak Powiedz mi moja droga jak jeszcze powinnam mu to WYTŁUMACZYĆ?? He?? Ja nie mam pomysłu. Fryzura nadal mi się nie podoba, niestety moje włosy wolno rosną.. nie wyszłabym z domu w rozpuszczonych, więc musze je ciągle związywać- beznadzieja! Jeszcze raz powtórzę,że znalazłam namiar na tego fryzjera na tym właśnie forum i BARDZO żałuję, że się na niego zdecydowałam. Fajnie ,że wam obciął lepiej, cieszę się i nie powiem-zazdroszczę. Mnie niestety nie. I nie piszcie proszę,że coś źle wytłumaczyłam. Fryzjerom tłumaczę: "JAK KROWIE NA ROWIE". Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoi Re: kris-art IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.11, 18:58 Scięcie na boba to nie jest z tyłu krótsze z przodu dłuższe!!! Chciałaś na BOBA wyszłAś z BOBEM.Wg Twojego opisu wszystko się zgadza :)P.Krzysztof to świetny fryzjer słuchac ze zrozumieniem potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania.z Re: kris-art IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 14:21 p. Krzysiek fajny facet!.... miły szanuje zdanie klienta wie co robi! piękny salon przyjemnie. sciągałam kolor i mam nowy piękny! polecam wszystkim panią! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marica7816 Re: kris-art IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 09:22 dziękuje za polecenie mi p.krzysia. ma super farby chyba kadus czy coś takiego super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinka29 Re: kris-art IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 11:12 byłam w salonie u Krisa bardzo jestem zadowolona!!! to jest fryzjer !! a nie te wylansowane gogusie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera 7515 Re: kris-art IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 19:19 Dzięki byłam i jest tak jak piszecie.Bardzo profesionalne podejście cena jak do usługi jak naj bardziej ok . blisko przystanku autobusu C wszystko pasuje!!! no i p. Krzysztof very nice!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria tesx. Re: kris-art IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 11:42 byłam w kris art odwiedziłam wielu stylistow w 3 mieście ale, na tą chwile myśle ze to namber 1 polecam tego fryzjera!!! jes o nim coraz głośniej o czymś to świadczy!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankaluis22 Re: kris-art IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 09:53 odwiedziłam salon na startowej i jestem bardzo zadowolona!!! miła fachowa obsługa obcinał mi włosy p. Krzysiu na prawdę ładnie wyglądam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zoey7 Re: kris-art 25.11.08, 21:12 No ja mam super boba, którego zrobił mi Krzysztof z Kris-art, zresztą pisałam o tym wcześniej. Z tyłu krótko, po bokach znacznie dłużej. Może jakieś nieporozumienie nastąpiło podczas objaśniania fryzury? Odpowiedz Link Zgłoś
figa35.dwa Re: kris-art 30.01.09, 13:42 odwiedziłam ten salon i jestem zawiedziona,ponieważ kolor farby szybko zszedł,a strzyżenie jest wykonane nie dokładnie,wiec nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: kris-art IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.12, 18:12 Już wielokrotnie się przekonałam, że wszystkie pozytywne opinie o umiejętnościach gdańskich fryzjerów płyną od ich znajomych i ich rodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wercia81 Re: kris-art IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 11:36 warto odwiedzić salon kris art to co najbardziej moze sie wam spodobać to miła spokojna atmosfera.Mozna sie zrelaksować i nie martwic się ze cos nie wyjdzie polecam i pozdrawiam p Krzysia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolona Re: Oryginalne fryzury IP: 81.95.194.* 16.11.08, 15:13 może i ten Krzysztof jest dobry ale za to babka , która z nim pracuje to totalna porażka. ścinała mi ostatnio włosy (prawdę mówiąc gdybym wiedziała, że jest taka kiepska to zrobiłabym to sama ) kobieta absolutnie nie zna się na rzeczy, zrobiła mi mnóstwo "schodów" z jednej strony mam róznicę w długosci ok 4 cm. zaznaczam, że nie prosiłam o awangardowe ścięcie tylko o odświeżenie fryzury. widocznie dla tej Pani cieniownie jest sprawą zbyt trudną. z włosów siegających połowy pleców zrobiła mi nieco za ramiona. drogie Panie radzę unikac kontaktów z jej nożyczkami oszczedzi to wam łez i rozczarowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolixa01 Re: Oryginalne fryzury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 20:36 dzięki za polecenie p.krzysztofa z kris-art super! pofarbował i super !pcieniował mi włosy polecam z przyjemnoscią Odpowiedz Link Zgłoś
daisy117 Re: Oryginalne fryzury 27.05.09, 14:27 Poszukuję naprawdę dobrego fryzjera w Gdańsku, który potrafi dobrze doradzić, chodzi mi o kolor i ścięcie. Dużo piszecie o P.Krzysztofie z Krisart...Czy on jest naprawdę dobry? Niestety od lat nie mogę trafić do dobrego fryzjera i tym razem nie chciałabym się rozczarować... Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa Kris Art 01.11.10, 10:47 Jestem regularna klientka Krzysztofa, mimo, ze mieszkam w UK. Tutaj chodze do roznych fryzjerow, znanych sieci, ale nikt, po porstu nikt nie strzyze tak jak Krzysztof. Mam krotka fryzure, ktora wymaga dokladnosci i precyzji, w Londynie strzyga mnie w 20 minut, Krzysztof poswieca na to godzine. zaden wlosek nie odstaje. Niech za potwierdzenie swiadczy fakt, ze zawsze kiedy wracam z Polski ze swieza fryzura matki w szole mojego syna nie moga sie nachwalic jak swietnie jestesm ostrzyzona. Krzysiek ma naprawde talent i wie co sie robi z nozyczkami. Oststnio zrobilam sobie takze kolor, i tutaj tez nie moge narzekac. Ceny normalne, podejscie do klienta bardzo fajne,polecam. Gdyby Krzysztof mial salon w UK zarobilby fortune, bo moglby smialo kasowac po 200 GBP, na rowni z najlepszymi stylistami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agag.2 Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.chello.pl 17.11.08, 12:07 bylam w krewetce w Jacques Andre u Pana Macka i wyszłam zadowolona , myśle ze znalazłam swojego fryzjera w Gdańsku , polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.gdynia.mm.pl 30.11.08, 11:11 do mnie przyjeżdża fryzjerka i nie muszę się nigdzie ruszać i czekać itp. polecam tą formę, to jest wygodne i mi bardzo pasuje - pracuje do 19 i nie mam innej możliwości, a tu proszę bardzo - umawiam się na 20 i mam sprawę załatwioną fryzjerka Monika z "Twój Fryzjer" www.twojfryzjer.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankaa Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.08, 17:08 to załuj ze nie mozesz się wyrwac z domu ,raz ze to powiększanie szarej strefy a dwa gdzie te maszyny fryzjerskie w plecaku nosi ta fryzjerka?? mamy 21 wiek haloo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.gdynia.mm.pl 07.01.09, 15:43 "to powiększanie szarej strefy", pani która do mnie przychodzi ma zarejestrowaną działalność a co do "plecaka z sprzętem" Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: dobry fryzjer w Gdansku 31.12.08, 02:29 Monika z salonu przy Piotrze i Pawle (przy stacji Gdańsk Przymorze). Słucha, robi to, o co się ją poprosi, jest dokładna i bardzo dobra technicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irana Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: 78.133.191.* 06.02.14, 09:56 Plecam salon SMARZ na wajdeloty Marta rewelka;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anitek Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: 212.160.172.* 08.01.09, 10:30 Polecam pania Elę,mały zakład fryzjerski przy ul.Jagiellońskiej.Super kobieta,świetnie strzyże.Można się umówić telefonicznie,bo nie zawsze jest-nr 515548730. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Pytanie do elve IP: *.chello.pl 08.01.09, 18:24 Bardzo prosze podaj nazwe salonu, gdzie dokladnie sie znajduje? Dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
calm26 Re: dobry fryzjer w Gdansku 26.01.09, 20:41 PAN KAMIL Z PAULA ROCIALLI Z GALERII BAŁTYCKIEJ- Witam! czy ktoś wie może ,gdzie się podział Pan Kamil? Od niedawna nie pracuje już w salonie w galerii i ślad po nim zaginął... Byłabym bardzo wdzięczna za informację.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ottolli Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.vc.shawcable.net 30.01.09, 20:24 Robie to :szybko,tanio i solidnie,gar na leb i dokola.... Odpowiedz Link Zgłoś
teerly Re: dobry fryzjer w Gdansku 31.01.09, 04:35 nie wiem czy kot juz pisal bo nei czytalem wszystkiego ale wiem ze dobry fryzjer jest w brzeżnie jak 148 skreca w lewo od strony hallera. Tam kiedys byl fotograf. Nie pamietam cholera nazwy ulicy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość odradzam studio szymon w gdańsku IP: 193.26.131.* 08.02.09, 23:12 ODRADZAM STUDIO SZYMON W GDAŃSKU odradzam zdecydowanie wszystkim tym paniom, które chciałyby zrobić sobie fryzurę wieczorową w tym salonie.Pan Szymon polecił mi swoją najlepszą pracownicę,która kompletnie nie miała pojęcia o czesaniu.Poprosiłam o fale i delikatne upięcie,a tymczasem otrzymałam potargane włosy z toną lakieru,które niczym nie przypominały fal i rozwalały się.Wyglądałam gorzej niż jak wstaję rano.Pani,która mnie czesała twierdziła, że co to mam na głowie jest wykonane dobrze i nie chciała słuchać mojego zażalenia, że to co zrobiła jest złe i rozwala się. Wmawiała mi, że panikuję i to moja wina, a w efekcie końcowym wykrzyczała mi żebym dala jej spokój i sobie poszła bo mi te 100 złotych odpuści.W każdym innym salonie zrobienie takiej fryzury mieści się w kosztach do 70 złotych a ta pani raz, że nie umiała czesać, to jeszcze popaliła mi włosy od prostownicy i nałożyła tyle lakieru, że po przyjściu do domu musiałam myć 5 razy głowę. Pan Szymon jeszcze ją pochwalił, że zrobiła "takie ładne fale". Chciałam wstawić efekt pani pracy do internetu, ale niestety zdjęcie wyszło zamazane, nie musi pani panikować tak jak w salonie, że wszyscy zobaczą jak wyglądają fale u państwa w salonie. NIE POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stylista- poznań mogę polić doskonałego styliste... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.02.09, 11:06 ... z którego usług korzysta poddanych publicznej ocenie osób.. wiele lat działa w poznaniu... uciekł od nas.. :) otwiera nowy salon w Gdyni z początkiem marca... ręczę, że poradzi wszystkim Waszym kłopotm.. zaufajcie mi- jam po fachu ;) uczył mnie sam on... info prześlę jednak na maila bądź na priv forumowe pytania: homme11@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waszka Re: odradzam studio szymon w gdańsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.09, 11:49 zgadzam sie, tez mam niefajne doswiadczenia z alternative, swego czasu wybralam sie tam by uczesac skromne upiecie na slub podczas ktorego spelnialam role swiadkowej o tym wszystkim poinformowalam pania ktora mnie czesala. to co zrobila mi ta pani na glowie mozna okreslic jaki falowano tapirowany irokez i kazda panna mloda padla by na zawał gdyby zobaczyla taka swiadkowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukana Re: odradzam Rocialli w Galerii Bałtyckiej IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.03.09, 23:47 robiłam balejaż, miał byc biały, ew, platynowy a zrobili mi na głowie jajecznicę, tak źle zrobionego balejażu jeszcze nie miałam, a rozjasniam włosy od kilkunastu lat. Fryzjerka Alicja bardzo niesympatyczna, nadęta, klienta traktuje przedmiotowo, szarpie włosy itd. Za tę farsę zapłaciłam 225 zł, złodzieje !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: odradzam Rocialli w Galerii Bałtyckiej IP: *.sm-rozstaje.pl 20.02.11, 22:07 to zalezy czego szukasz ja nie lubie jak fryzjerka chce sie ze mna odrazu zaprzyjaznic a na pasemkach bylamjuz 3 razy i zawsze sa polozone od skory i jasniutkie tak jak lubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: odradzam Rocialli w Galerii Bałtyckiej IP: *.147.102.223.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.02.12, 22:36 witam równiez odradzam tez salon katastrofa nieumiejotnosc strzyzenia wlosów ci fryzjerzy maja we krwi dziadostwo tak zle krzywo obcietych wlosow w zyciu nie mialam zrobili mi dziury poprawiałam w Trendach P.Aania za głowę się złapała . nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mk Re: odradzam Rocialli w Galerii Bałtyckiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.12, 09:24 również odradzam P. Alicje ... Gdzie się podziała P. Olga ?!! To jest prawdziwy fryzjer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: odradzam studio szymon w gdańsku IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.13, 23:33 ODRADZAM studio SZYMON....zrobiono mi balejaż w taki sposób,że domowym sposobem wyszłoby lepiej....koszty tej PARTACJIEJ roboty to 190 złotych....Pani wykonujaca ten zabieg / Ania / powiedziała,że kiedy włosy się PRZYBRUDZĄ to kolor będzie LEPSZY....fachowość tego studia fryzur jest na poziomie ZEROWYM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: odradzam studio szymon w gdańsku IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.13, 16:27 POTWIREDZAM opinię.....od kiedy jedna z pań była na macierzyńskim zastępująca ja stała pracownica wzięła w swoje ręce klientki....po jej pseudo fachowym farbowaniu włosów musiałam szukać pomocy w innym zakładzie. Widział tą PARTACKĄ prace WŁAŚCICIEL i oprócz jego głupiego uśmiechu na jego twarzy ZERO reakcji. WŁAŚCICIEL toleruje FUSZERKI i tyle.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: comic Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.chello.pl 06.03.09, 23:48 polecam salon Roberto w Gdyni na Kamiennej Górze. Mam też cienkie i półdługie włosy - super strzygą, świetnie się układają, dobrze dobierają kolor. Mi samym strzyżeniem dodali włosom objętości. Jakby co pisz na comic@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: 172.25.252.* 07.03.09, 00:37 galeria baltyucka - agnieszksa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szybki Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.vc.shawcable.net 07.03.09, 07:15 Strzyge szybko i tanio na -PALE-ZAPALE- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wymagająca Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.09, 13:08 A ja polecam wszystkim Salony Jacques Andre. Profesjonalnie miło i czysto. Chodzę do pani Ani lub pana Jarka- to ich nowy nabytek- super stylista z Galerii Bałtyckiej (salon na I piętrze ) Pracują na luksusowych kosmetykach Loreal i kerastas, trochę drogo ale to najlepsze farby i kosmetyki. Te wszystkie farby kadus,goldwell są połowę tańsze ale jak to mówią jedni jeżdża mercedesem ale... maluchem też się da. Ja nigdy nie oszczędzam na zdrowiu i urodzie i potem też nie płaczę że coś tam się zmyło czy nie wyszło.Chodzę tam od roku średnio raz w miesiącu i nigdy nie wyszłam niezadowolona. A mój mąż chodzi do rudej Ani - dla najbardziej wybrednych facetów. Polecam, zainteresowanym podaję nr 58/346-00-08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: 62.61.58.* 28.05.09, 23:13 Ja jestem mocno zrażona do tego salonu Jacques Andre. Nie podoba mi się to, że strzygą samymi maszynkami. Wydaje mi się, że każdego na ten sam styl. Kiedyś zepsuli mi fryzurę, bo nie o taką mi chodziło. Potraktowali mnie standardowo a wolałabym indywidualności rozumienie tego o co proszę. Po latach wróciłam ostatnio tam z córką. Wtedy byłam przy dworcu w Gdańsku a tym razem pojechałam do Carfura na morenie. Córka dokładnie nie wiedziała jaką chce fryzurę. Chciała tylko coś młodzieżowego. Poprosiłyśmy fryzjera o poradę. Jak zobaczył jej niezdecydowanie to powiedział, że dziecko nie wie czego chce czyli nie chce ścinać włosów i on też nie ma na to pomysłu. Dla mnie było to żenujące. Dodatkowo zamiast usługi strzyżenia polecił szampon do pielęgnacji za 100 zł. Pojechałam do innego salonu i córka trafiła na kogoś kto jej super doradził, poświęcił czas i wyszła z salonu zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.starnettelecom.pl 27.03.09, 10:14 Zmieniłam salon i teraz chodzę do Alternative na Al.Grunwaldzkiej 471 w centrum Familia.Jestem bardzo zadowolona.Polecam Agnieszkę Paprocką, która wcześniej pracowała u D.Degowskiego. W salonie super klimat fajna muzyka i pyszna kawka.Obsługa pełen profesjonalizm a ja zawsze wychodzę zadowolona.Gorąco polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Alternative IP: *.starnettelecom.pl 27.03.09, 10:25 Już tutaj ktoś pisał o Alternative i w zupełności się zgadzam.Świetni styliści pracują na bardzo fajnych kosmetykach Toni&Guy.Ja chodzę do salonu na Al.Grunwaldzkiej 471, wiem że oni mają jeszcze jeden salon chyba na Rajskiej.Moim ulubionym fryzjerem jest Kamil.Jak ten facet myje głowę!!!!!! w końcu mam fajna fryzkę, która nie tylko wygląda fajnie jak jestem na fotelu, ale również po umyciu w domu włosy świetnie się układają.Pozdrawiam serdecznie P.Kamila:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Alternative IP: *.chello.pl 20.08.09, 15:10 Alternative mówię NIE!!! Tragedia wielki dramat Odpowiedz Link Zgłoś
dexter_12 Re: dobry fryzjer w Gdansku 26.04.09, 00:59 Najlepszy jest Dariusz Degowski; jego salon mieści się w Gdańsku na ul. Heweliusza, jakieś 200 m za hotelem Hevelius idąc od Madisona !!! Pan Dariusz jest ablolutnym Mistrzem Świata !!! Gorąco polecam, ale trzeba sięprzygotowac na długie oczekiwanie na przyjęcie na wizytę - nawet około 1 miesiąca. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 09:56 dzieki bardzo byłam u tego partacza śmieszny opis mistrz hihi tragedia co mi zrobił czekałam tyle czasu a tu mop! przyszłam umowiona na godzine i czekałam jeszcze dwie! ten mistrza to po tacie mają bujają się na renomie na dodatek nos do gory śmieszny salon i ten mistrz! byłam w wielu salonach ale to jest dno! nie polecam !!! włosy ratowałam przez 6 mieś i mam krotkie teraz wyglondam jak debil!! wielki p.Darek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.06.09, 01:36 Dariusz Degowski jest napradę Mistrzem Ja jestem zawsze zadowolona i nigdy nie ma opóznień Ja Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kręcona Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.13, 13:45 Taaaa swego czsu chodziłam do Pana degowskiego farbowac i ścianać włosy. Usługe zawsze wykonywała Agnieszka Paprocka i byłam zawsze bardzo zadowolona. Któregoś razu gdy tam poszłam okazało się, że Agnieszka zmieniła salon i dostałam się pod ręce Mamy Pana Degowskiego. Kolor mojej farby wzięła z zeszytu (w którym było zapisane co i w jakich proporcjach) kazała uczennicy nałożyć mi farbę a potem się dopiero mną zajęła. Okazało się, ze odrost nie był tego samego koloru co pozostałe włosy (ciemniejszy) jak zwróciłam Pani Degowskiej na to uwagę to zapytała się czy chodzę na basen bo jakbym poszła trzy cztery razy to odrosty by mi się rozjaśniły i było by ok. Więcej razy tam nie byłą i nie polecam!! Od tamtej pory trzymam się Agnieszki, która obecnie ma swój salon na Lendziona w Gdańsku i jestem zawsze zadowolona. Mam kręcone włosy i zazwyczaj były źle obcinane. Agnieszka jako jedyny fryzjer, którego spotkałam na swojej drodze, umie się nimi zająć i zawsze wychodzę bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.05.09, 07:37 Polecam nowy salon en vogue w Gdyni (tel 58 760 00 77). Mają jeden salon w Gdańsku, ale ten w Gdyni jest ładniejszy, bo nowy :). Ceny dość wysokie (Świętojańska), ale warto - strzygłam się, a teraz chcę zrobić kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figi Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: 172.25.252.* 12.05.09, 00:36 w galerii baltyckiej, agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irena Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.dynamic.chello.pl 22.07.15, 09:26 Czy p. Agnieszka pracowała w Twój Styl na Żabiance? Prosze daj znac poszukuje p. Agnieszki, która kiedys tak pracowała! jest rewelacyjna!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.chello.pl 26.06.09, 20:12 Odnosze wrazenie ze p.krzyska z zaspy ul startow poleca wciaz ta sama osoba. czyzby autoreklama? ta sama budowa zdan i zawsze ip to samo....dziwne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera77 Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 10:26 polecam Krzysia z kris art zaspa ul startowa 30 tel 058 559 22 49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleńka Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.ip.jarsat.pl 31.08.09, 17:00 Rzeczywiście, ta sama osoba wciąż poleca tego p krzyśka, to samo ip. Ale autoreklama!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joannag81 Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.91.25.242.static.crowley.pl 03.07.09, 14:41 Polecam bardzo Pania Magde (wlascicielke) z salonu Allure w Gdansku- Brzeznie, tel. 058 555 11 04. Korzystam z Jej usług od wielu lat- zawsze z swietnym efektem, gdyz ma to "coś" co kazdy fryzjer miec powinien (nie pyta: jak ostrzyc?). Nalepsza jednak rekomendacja jest fakt, iz ma tlum klientek.Zaleta jest rowniez polozony obok salon kosmetyczny, gdzie mozna zrobic sobie np. brwi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: 81.95.195.* 09.10.09, 00:56 POLECAM gorąco SALON URODY "BLUE" i p. Sylwię. Za każdym razem wychodzę z salonu zadowolona. Zakład dość niepozorny. P. Sylwia zaś to prawdziwy wirtuoz. Rewelacyjnie potrafi dobrać odcień, kształt i rodzaj strzyżenia. U p. Sylwii strzygła się swego czasu moja przyjaciółka i bardzo sobie chwaliła, teraz ja od dłuższego czasu jestem wierną choć nie tak częstą klientką. Wystarczyło zaś słówko kolejnej koleżance i trzecia już z nas teraz chodzi tylko do niej. Ponieważ jest po prostu świetna! Przy okazji serdecznie pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: 81.95.195.* 09.10.09, 01:01 I jeszcze klika szczegółów. Zrobię reklamę kobitce, a co;) SALON URODY "BLUE" Sylwia Rudzka ul.ks.J.Zator-Przytockiego 2B/12A Wrzeszcz (okolice PKP) tel. 58 341 24 66 Odpowiedz Link Zgłoś
malomila Kiełpino Górne 09.10.09, 15:28 salon Sunset ul. Gołuńska 32 Gdańsk 0-58 521-76-59 już kiedyś pisałam, o Pani Ani - jest profesjonalna, pomocna i nie droga same plusy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stała klientka najlepszy fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.09, 22:23 Najlepsze salony to jednak Jacques Andre. Chodzę do wszystkich trzech , w zależności od tego gdzie jest mi najbliżej. tzn. Krewetka, Morena( Carrefour) czy Galeria Bałtycka na Ip. Zawsze jestem zadowolona. I niektórzy chyba tu trochę na tym forum oszukują bo już dawno nie strzygą tylko maszynkami a chodzę tam wiernie od 3 lat. To profesjonaliści więc używają różnych narzędzi. Świetni fryzjerzy, szkolenia w Paryżu, a ostatnio szykowali Miss Polski na wybory Miss Świata. Pełen profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina 82 Re: najlepszy fryzjer IP: 94.78.190.* 09.01.10, 18:15 ja polecam Krisa z zaspy zawsze zadowolona.oglozsenie wyczytałam na tym forum dzieki pani Ani pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: najlepszy fryzjer IP: 195.116.62.* 28.05.10, 10:04 Wprawdzie jestem facetem, ale cóż... Do Krisa chodzę od kiedy powstał salon, chociaż nie mam do niego blisko. Odwiedziłem kilkunastu fryzjerów i ten jest jedynym, który podchodzi do strzyżenia tak dokładnie i bez pośpiechu. Nie wymagam nie wiadomo czego - po prostu pozytywnej, ciekawej, krótkiej fryzury i zawsze jest OK. Bez odstających, niedostrzyżonych włosków, równo itp. Co ważne - nigdy nie tnie bez mycia, to też o czymś świadczy. Poza tym zawsze podpowie coś nowego. I w przeciwieństwie do większości facetów-fryzjerów jest "normalny". Razem ze mną chodzi do niego moja żona, przy czym pierwszy raz przyszła po spier..czonej fryzurze od innej fryzjerki. Kris zrobił mistrzostwo, fajną niesymetryczną półkrótką fryzurkę. Teraz chodzi regularnie, aczkolwiek nie farbuje, więc nie mogę się na tern temat wypowiedzieć. Natomiast forma fryzury jest zawsze świetna, a włosy łatwe nie są - sianowate, lekko kręcone na końcach i to w lewą stronę, więc trudno je ujarzmić. Polecamy więc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosens Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.chello.pl 08.12.09, 11:46 Witam, Szukam par, które z braku funduszy nie zatrudniają fotografa na ślub/wesele... ja zrobię to za darmo :) w zamian potrzebna jest mi tylko zgoda na wykorzystanie zdjęć do własnego portfolio :) Ps. Mogę również to zrobić jako drugi fotograf. Kontakt do mnie na stronie prosens.pl/ Zapraszam, Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denis1 Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.10, 15:05 Jesli Kobieta chce czuc sie dobrze wychodzac od fryzjera to polecam Salon na klonowej we Wrzeszczu od strony dworca.Goraca polecam Pania Renate.Same Pozytywy.Ten kto mial okazje oddac swoje wlosy w jej rece to moze to potwierdzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwia Re: dobry fryzjer w Gdansku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.10, 13:11 Jestem bardzo zadowolona z uslug pani Renatki.Pelen Profesjonalizm.Milo spedzony czas w dobrych rekach.Goraco polecam Odpowiedz Link Zgłoś