Dodaj do ulubionych

nienawidze go! chce sie zemscic!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 18:37
Jestem wsciekla na faceta z ktorym chodzilam, ba wsciekla to nawet malo
powiedziane.
Byl moim drugim chlopakem. Z pierwszym (ktorego bardzo kochalam) nie wyszlo
mi, bo niestety on wolal swoja mamusie ode mnie. Nie potrafilam sie z tego
otrzasnac. Po pewnym czasie zaczal krecic sie ten facet na ktoego jestem
wsciekla a jak sie teraz okazalo niezly psychol. Facet po 3 miesiacach
oswiadczyl mi sie w nadziei, ze sie ustawi (mam dosc nadzianych rodzicow). Ja
bylam w kompletnym dolku - mialam depresje po nieudanym pierwszym zwiazku.
Bylo mi wszystko jedno. Dzieki moim rodzicom pozbieralam sie jakos i w pore
powiedzialam "nie". Czas mijal, on niedawal za wygrana. Nachodzil mnie, moja
rodzine. Czulam sie jak wariatka, na temat ktorej rozmawia ze wszystkimi
tylko nie z nia sama. W koncu troche sie uspokoil. Nie zerwalismy kontaktyu -
I TU ZROBILAM STRASZNY BLAD!!!. Minelo calkiem sporo czasu. Od roku mam
chlopaka. Tym razem to milosc ze wzajemnoscia i jestem szczesliwa, ale...
Kilka miesiecy temu podlaczyl sie do mnie na gg ktos - dziewczyna. Bardzo
zalezalo jej na netowej znajomosci. Zerwalam z nia kontakt po tygodniu bo za
bardzo zaczela dawac mi zyciowe rady na temat mojego obecnego zwiazku. Teraz
niedawno dostalam z gg anonima.Wczesniej (przed anonimem) zartem napisalam w
statusie gg ze jestem w ciazy - tak zeby zaszokowac kolezanki (nie jestem
oczywiscie). Ktos wyzywal mnie od dziwek itd, napisal ze moj chlopiec mnie
nie kocha tylko ta osobe i sie z nia spotyka. Oczywiscie bylo to kompletna
bzdura bo my bardzo duzo czasu spedzamy razem, wiec nawet fizycznie byloby
niemozliwe zeby sie z kims poza mna spotykal. Anonim nie dawal za wygrana.
Jego nastepne wiadomosci wygladaly tak:
1242663 (5-09-2003 19:10)
czec, to zart z Ta ciaza?
1242663 (5-09-2003 19:14)
Ty dziwko, przemek kocha mnie, chcial sie Toba pobawic a Ty zrobilas sobie
dzieciaka, mam nadzieje ze .........
1242663 (5-09-2003 19:15)
gratulacje
1242663 (5-09-2003 19:16)
nareszcie da mi spokoj
1242663 (6-09-2003 15:42)
o ile wiem to ty pod czachą masz nierowno, sluchaj sie starych a skonczysz w
psychiatryku, juz sie boje o to jak ty to nazwalac "przemiatko" - bedzie
bajebane tak jak ty albo je zameczysz swoimi atakami psychozy, ja nie leze do
łóżka żeby faceta zatrzymać przy sobie
itd.....
Zaczelam saie denerwowac bo nie mialam pojecia kto to. Zaczelam sie bac.
W koncu wpadlam na pomysl ze to moj byly i zagralam "wa bank" - po prostu go
oskarzylam o to.
I mialam racje...
Wiem, ze nie powinnam tak mowic i myslec ale ja po prostu NIENAWIDZE TEGO
TYPA!!! Nie dosc ze chcial mnie tak perfidnie wykorzystac to jeszcze te jego
chore gierki.
co byscie zrobily???? Prosze doradzcie bo tacy psychole nie powinni sie bawic
ludzkimi uczuciami ani ingerowac podstepnie w czyjes zycie.
Chce sie zemscic.
Obserwuj wątek
    • Gość: pierwszylepszy Napisz więcej o tym pierwszym chłopaku... IP: *.Red-81-34-19.pooles.rima-tde.net 12.09.03, 18:52
      Jak on to robił z mamuśką, że wolał ją od Ciebie? A nie warto było się zwrócić
      do niej, żeby Cię trońkę podszkoliła i zostałabyś w rodzince...a tak poszłaś w
      nowe życie i wspólżycie a efektem pełna frustracja.
      • Gość: zadna zemsty Re: Napisz więcej o tym pierwszym chłopaku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 19:21
        pierwszy... to juz przeszlosc. On musial chciec, a tak bylo to zbyt
        jednostroone. Zreszta to nie jest istonte. Teraz zastanawiam sie co zrobic zeby
        taki dupek o jaki pisalam dal mi swiety spokuj raz na zawsze, przy okazji wcale
        nie chcialbym byc dla niego "mila"
    • Gość: Amor Re: nienawidze go! chce sie zemscic! IP: *.client.attbi.com 12.09.03, 19:22
      Zemsta jest roskoszą bogów.
      Wy ziemscy śmiertelnicy powinniście przebaczyć sobie za
      błędną znajomość i zapomnieć o takich typach.Amor
      • Gość: zadna zemsty Re: nienawidze go! chce sie zemscic! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 19:23
        :)))) taaaaaa na pewno. Latwo powiedziec, trudniej zrobic. Mam ochote skopac mu
        tylek choc tak sobie mysle, ze na niewiele to sie zda.
        • kajetanb52 Re: nienawidze go! chce sie zemscic! 12.09.03, 19:54
          Piszesz że masz dzianych starych. Więc proponuję co następuje:
          Weź trochę pieniazków, wynajmnij paru koksiarzy i oni juz mu miłość ze łba
          wybiją bejzbolami. Jak chcesz większej satysfakcji możesz nawet z nimi iść i
          poatrzeć. Tylko dorwijcie go bez świadków, bo jak poleci na policje to się
          wykrecicie że to on was napadł i się musieliście bronić :))

Kajtek_bez_majtek
          • Gość: zadna zemsty Re: nienawidze go! chce sie zemscic! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 20:07
            hihihi, wiesz to nawet nie glupie:))))
            • Gość: rx Re: nienawidze go! chce sie zemscic! IP: *.multicon.pl / *.waw.cdp.pl 12.09.03, 22:36
              za to ty wyjatkowo, zadna zemsty i rozumu raczej
              • Gość: to tyle... Moje małe gratulacje - udało Ci się podpuścić paru IP: *.Red-81-34-18.pooles.rima-tde.net 12.09.03, 22:44
                ludzików na poklikanie...
                • Gość: zadna zemsty Re: Moje małe gratulacje - udało Ci się podpuścić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 07:52
                  Gość portalu: to tyle... napisał(a):

> ludzików na poklikanie...
                  dziekuje, ale nie taki mialam cel. Bylam ciekawa co "paru ludzikow" zrobiloby w
                  mojej sttuacji: olalo czuba czy spuscilo mu manto.
              • Gość: msciciel Re: nienawidze go! chce sie zemscic! IP: *.proxy.aol.com 13.09.03, 04:12
                zajdz w ciaze z jego kolega
              • Gość: zadna zemsty Re: nienawidze go! chce sie zemscic! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 07:50
                Gość portalu: rx napisał(a):

> za to ty wyjatkowo, zadna zemsty i rozumu raczej
                hmmm jak mozna byc zadnym rozumu??? nawet inaczej???
                • Gość: rx Re: nienawidze go! chce sie zemscic! IP: *.multicon.pl / *.waw.cdp.pl 13.09.03, 20:11
                  zwyczajnie zamiast zemsty żądaj rozumu wyjdzie Ci na zdrowie
                  • Gość: zadna zemsty Re: nienawidze go! chce sie zemscic! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 09:04

> zwyczajnie zamiast zemsty żądaj rozumu wyjdzie Ci na zdrowie

hmmm tylko wiesz mi sie wydaje, ze rozumu nie mozna zadac - rozum sie ma albo
                    nie a wiedze nabywa z biegiem czasu.
                    A swoja droga... kiedys na pewno znajdziesz sie w sytuacji, ze bedziesz pragnal
                    zemsty.
                    • Gość: J KRÓLIKA smak zemsty IP: *.Red-81-37-107.pooles.rima-tde.net 14.09.03, 11:31
                      Gość portalu: zadna zemsty napisał(a):

> Gość portalu: rx napisał(a):
                      >
                      > > zwyczajnie zamiast zemsty żądaj rozumu wyjdzie Ci na zdrowie
                      >
                      >
                      > hmmm tylko wiesz mi sie wydaje, ze rozumu nie mozna zadac - rozum sie ma albo
                      > nie a wiedze nabywa z biegiem czasu.
                      > A swoja droga... kiedys na pewno znajdziesz sie w sytuacji, ze bedziesz
                      pragnal
                      >
                      > zemsty.

Ja też bardzo lubię zemstę, dokładać i opluwać wyzwiskami ludzi. To dla mnie
                      wielka frajda - znajdziesz mnie na tym forum: KROOL, KROLIK, J, j, leutnant i
                      jeszcze paręnaście innych - zawsze rozpoznasz moje posty po niepowtarzalnym
                      stylu. W razie potrzeby możesz skorzystać z moich usług. Jezdem najlepszy!
                    • Gość: rx Re: nienawidze go! chce sie zemscic! IP: *.multicon.pl / *.waw.cdp.pl 14.09.03, 11:59
                      Wszystko co piszesz to najprawdziwasza prawda ale zdarza sie ze rozum nam
                      odbiera... i pozostaje zadac szybkiego zwrotu... nim bedzie za pozno
                      zemsty bede pragnal tylko przez chwile zbyt krotka zeby stracic dla niej rozum
                      • Gość: j Re: KRÓLIKOWI-KROOLOWI rozum odebrano IP: *.Red-81-34-19.pooles.rima-tde.net 14.09.03, 12:35

> Wszystko co piszesz to najprawdziwasza prawda ale zdarza sie ze rozum
                        KRÓLIKOWI
                        > odbiera... i pozostaje zadac szybkiego zwrotu... nim bedzie za pozno dla
                        KRÓLIKA
                        > zemsty bede pragnal tylko przez chwile zbyt krotka zeby stracic dla niej
                        rozum
                      • Gość: zadna zemsty Re: rx-ie IP: *.multicon.pl / *.MultiCon.PL 14.09.03, 13:34
                        ja nie stracilam dla niej rozumu (mozwa o zemscie), ba mozna nawet powiedziec,
                        ze troche ochlonelam. Opisalam swoj przypadek na forum bo:
                        1. bylam wsciekla (dzialalam pod wplywem impulsu), ale nie na tyle zeby
                        zadzialac a pozniej to dzialanie rozwazyc tylko odwrotnie,
                        2. bylam ciekawa odp innych osob,
                        3. na wypadek gdyby znow zaczal mnie nachodzic chcialam juz zadzialac czyt.
                        miec przemyslane co powniinam zrobic zeby dal mi wreszcie spokoj.

rx-ie powiedz jak Ty bys sie zachowal gdyby ten facet nachodzil Twoja
                        dziewczyne/zone/osobe na ktorej bardzo Ci zalezy? Nachodzil to malo
                        powiedziane. Jak wczesniej wspomnialam wszystkiego nie da sie "przelac na
                        monitor" - gdyby ona sie bala, byla wyzywana itd?
                        • Gość: królikojeb Odwzajemniona miłość KRÓLIKA IP: *.Red-81-34-19.pooles.rima-tde.net 14.09.03, 13:44

> ja nie stracilam dla niej rozumu (mozwa o zemscie), ba mozna nawet
                          powiedziec,
                          > ze troche ochlonelam. Opisalam swoj przypadek na forum bo:
                          > 1. bylam wsciekla (dzialalam pod wplywem impulsu), ale nie na tyle zeby
                          > zadzialac a pozniej to dzialanie rozwazyc tylko odwrotnie,
                          > 2. bylam ciekawa odp innych osob,
                          > 3. na wypadek gdyby znow zaczal mnie nachodzic chcialam juz zadzialac czyt.
                          > miec przemyslane co powniinam zrobic zeby dal mi wreszcie spokoj.
                          >
                          > rx-ie powiedz jak Ty bys sie zachowal gdyby ten facet nachodzil Twoja
                          > dziewczyne/zone/osobe na ktorej bardzo Ci zalezy? Nachodzil to malo
                          > powiedziane. Jak wczesniej wspomnialam wszystkiego nie da sie "przelac na
                          > monitor" - gdyby ona sie bala, byla wyzywana itd?

Ja nie mam takich problemów, gdyż całą miłość przelewam na KRÓLIKA a on ją
                          odwzajemnia. Radzę Ci pójść w moje i KRÓLICZE ślady... Z dobrego serca mogę Ci
                          jednego KRÓLIKA podesłać...co prawda to obszarpaniec i już bezzębny, ale
                          zawszeć to KRÓLIK!
                        • Gość: dziewczyna rx Re: rx-ie IP: *.multicon.pl / *.waw.cdp.pl 14.09.03, 13:53
                          dalaby ignore na gg, a w opisach krotki opis pozycji przerabianych z kamasutry
                          a przedewszystkim... poprosila dobrych kolegow zeby podeslali debilowi
                          jakiegos sympatycznego wirusa najlepiej takiego by z komputera zostaly tylko
                          zgliszcza
                          jak to nie podziala to juz wyzej byl sensowny watek tylko nie wiem czy na
                          kobiecie krakowie czy gdzie... w kazdym razie kolesi ktory lomot moga sprawic
                          idiocie za pare zlotych jest sporo, a na koncu niech mu pogroza jak jeszcze
                          bedzie przytomny ze jak cie nie zostawi w spokoju to niech pomachaja
                          strzykawka i zapytaja czy chce miec hiva??

rx doczepil sie do twojego nicku on tak ma, chociaz ja tez uwazam ze wpadlas w
                          lekka histerie, akurat glupie teksty przez gg mnie nie przerazaja

a wogole rozpusc plotke ze przestalas sie z nim spotykac bo sie okazalo ze
                          jest nosicielem hiv, przez pol roku bardzo sie balas ale teraz jestes po
                          testach i jestes na szczescie czysta...

hiv to nadal straszak dla wielu...
                          • Gość: zlecenie Ja bym na niego nasłała bandę KRÓLIKÓW... IP: *.Red-81-34-19.pooles.rima-tde.net 14.09.03, 14:25
                            Tu na forum grasuje jeden taki KRÓLIK. On za małą kasę odwali każdą robotę. Jak
                            chcesz mogę z nim pogadać?
                          • Gość: zadna zemsty dziewczyno rx-a:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 18:39
                            :)))
                            Wiesz nie znam Cie ale wydajesz mi sie fajna osoba:)))).
                            Pol zartem, pol serio ale jest z tego wyjscie.
                            Dziekuje za rade. Ja juz sie zdecydowalam:poczekam a jak znowu podskoczy to
                            wtedy pokaze na co mnie stac i jestem pewna, ze wykorzystam czesciowo Twoje
                            pomysly:))).
                            A z histeria... Moze i tak, Jednak zupelnie dala bym sobie na luz gdyby nie
                            swiadomosc ze przez pewien czas on sie za mna wloczyl - przestraszylma sie jak
                            kazdy.

pozdrawiam.

Gość portalu: dziewczyna rx napisał(a):

> dalaby ignore na gg, a w opisach krotki opis pozycji przerabianych z kamasutry
                            > a przedewszystkim... poprosila dobrych kolegow zeby podeslali debilowi
                            > jakiegos sympatycznego wirusa najlepiej takiego by z komputera zostaly tylko
                            > zgliszcza
                            > jak to nie podziala to juz wyzej byl sensowny watek tylko nie wiem czy na
                            > kobiecie krakowie czy gdzie... w kazdym razie kolesi ktory lomot moga sprawic
                            > idiocie za pare zlotych jest sporo, a na koncu niech mu pogroza jak jeszcze
                            > bedzie przytomny ze jak cie nie zostawi w spokoju to niech pomachaja
                            > strzykawka i zapytaja czy chce miec hiva??
                            >
                            > rx doczepil sie do twojego nicku on tak ma, chociaz ja tez uwazam ze wpadlas
                            w
                            > lekka histerie, akurat glupie teksty przez gg mnie nie przerazaja
                            >
                            > a wogole rozpusc plotke ze przestalas sie z nim spotykac bo sie okazalo ze
                            > jest nosicielem hiv, przez pol roku bardzo sie balas ale teraz jestes po
                            > testach i jestes na szczescie czysta...
                            >
                            > hiv to nadal straszak dla wielu...
                        • Gość: rx Re: rx-ie IP: *.multicon.pl / *.waw.cdp.pl 14.09.03, 14:44
                          jesli rozwarzasz fakt wynajecia gosci z bejsbolami to stracilas rozum bo on
                          moze miec kolegow z wiekszymi bejsbolami moze tez zwyczajnie isc na policje
                          zglosic pobicie i ostatecznie mozesz skonczyc w sadzie

1 jezeli jestes wsciekla to nie myslisz o konsekwencjach
                          2 a jaka jest twoja odpowiedz, czego wlasciwie chcesz, zrobic mu krzywde czy
                          zeby dal Ci spokoj
                          3 jezeli Cie nachodzi albo zniewaza, czujesz sie zagrozona to zglos to policji
                          i juz

• Gość: zadna zemsty moja chyba juz ostatnia wypowiedz (do rx-a) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 18:32

> jesli rozwarzasz fakt wynajecia gosci z bejsbolami to stracilas rozum bo on
                            > moze miec kolegow z wiekszymi bejsbolami moze tez zwyczajnie isc na policje
                            > zglosic pobicie i ostatecznie mozesz skonczyc w sadzie
                            >
                            > 1 jezeli jestes wsciekla to nie myslisz o konsekwencjach
                            > 2 a jaka jest twoja odpowiedz, czego wlasciwie chcesz, zrobic mu krzywde czy
                            > zeby dal Ci spokoj
                            > 3 jezeli Cie nachodzi albo zniewaza, czujesz sie zagrozona to zglos to
                            policji
                            > i juz

:) zgadzam sie z Toba, przyznaje: masz rację.
                            1. wscieklosc mi przeszla i mysle o konsekwencjach
                            2. zdecydowanie chce zeby dal mi spokoj (jednak jesli mialby skrzywdzic kogos:
                            mnie, mojego narzyczonego albo inna bliska mi osobe to raczej chcialabym zrobic
                            mu krzywde)
                            3. powiem tak: jesli jeszcze raz zrobi cokolwiek to na pewno zareaguje tak, ze
                            nie pozostawie tego tak jak teraz (nie oleje go) jesli ilosc dowodow mi
                            wystarczy to zglosze to policji,jesli jednak nie znajde tam poparcia nie
                            zamierzam przebierac w srodkach (mimo iz wiadomo - kazdy kij ma dwa konce)

Mimo wszystko ten czlowiek (z trudem okreslam go czlowiekiem) manipulowal mna,
                            chcial mnie po prostu wykorzystac i to wtedy kiedy nie mogla "trzezwo" patrzec
                            na zycie. Jego plany nie zostaly zrealizowane i dla tego w taki obrzydliwy
                            sposob msci sie na mnie:(((. Mimo, ze przeszla mi juz zlosc ktos taki napawa
                            mnie obrzydzeniem i pogarda, bo uczuc i honoru to ona na pewno nie ma.
                            Dodam jeszcze tylko, ze wspolczuje kobiecie, ktora sie z nim kiedys zwiarze.
                            Mysle, ze on niezawaha sie podniesc na nia reki byle tylko przyznala mu racje.
                            pozdrawiam
                            • Gość: Amor Damscy boxerzy wciąż tolerowani? IP: *.client.attbi.com 14.09.03, 19:26

> Dodam jeszcze tylko, ze wspolczuje kobiecie, ktora sie z nim kiedys zwiarze.
                              > Mysle, ze on niezawaha sie podniesc na nia reki byle tylko przyznala mu
                              racje.
                              > pozdrawiam

W dzisiejszych czasach kobiety trenują judo i karate,może trafi
                              się dziewczyna,która nie da się czubowi okładać.
                            • Gość: rx Re: moja chyba juz ostatnia wypowiedz (do rx-a) IP: *.multicon.pl / *.waw.cdp.pl 14.09.03, 23:01
                              mam nadzieje ze ostatnia z tym nickiem ;)
                              moze nastepny bedzie ladniejszy :)
                              pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka