ewela0910 01.06.08, 09:56 czy zna ktoś ta kwaterę?? warto tam jechać?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewela0910 Re: dom wczasowy KORMAN ?? 12.08.08, 20:09 i już po:) kwatera ok lokalizacja świetna i miły właściciel. Naprawdę polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzataneumann Re: dom wczasowy KORMAN ?? 27.06.09, 22:20 Jak to się dzieje, że opinie mogą być tak różne? Jestem właśnie po tygodniowym pobycie w "Kormanie". Byłam z przyjaciółką. Znalazłyśmy telefon w Internecie i zarezerwowałysmy pokój "w ciemno". Miałyśmy szczęście? Pewnie tak, bo gdybyśmy przeczytały opinie, które tu teraz znalazłam pewnie wybrałybyśmy Międzyzdroje zamiast Łeby- hihi...:). Tymczasem, okazało się że otrzymałysmy od właściciela jako pierwsze wczasowiczki ...szampana. Jesteśmy mile zaskoczone do tej pory, tym bardziej, że mimo iż pokoje moze małe ale jest czysto, a sam dom świeżo odmalowany. Mieszkałyśmy w samym sercu Łeby i "rzut beretem" od morza. Ja i moja przyjaciółka Ewa, polecamy!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja1962 Re: dom wczasowy KORMAN ?? 06.05.09, 23:27 Oj...chyba mamy zupełnie odmienne odczucia:). Byłam tam w latem 2008r.z mężem. Wróciliśmy bardzo zadowoleni. To kwestia nie tylko dobrej lokalizacji "Kormana" ale też dobrej atmosfery. Właściciel sympatyczny, oczekiwał nas zgodnie z rejestracją. Pokoje czyste, schludne (gdzie pani widziała te pajeczyny?). Obiekt polecam - jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś