olciak 19.09.03, 12:56 Witam! dawno nie byłam w Trójmieście, cyz ktoś mógłby mi polecić nocleg w ładnym miejscu za niezbyt wygórowaną cene? tak do 120 za pokój dwuosobowy? pozdrawiam serdecznie:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomstar Pensjonaty w Trójmieście IP: 192.11.224.* 19.09.03, 13:28 Przejrzyj sobie: katalog.trojmiasto.pl/turystyka_i_noclegi/domy_wczasowe_i_pensjonaty/ Odpowiedz Link Zgłoś
olciak Re: Pensjonaty w Trójmieście 19.09.03, 13:39 ja wiem, ze stronki sa fajne, ale nie ma to jak osobista rekomendacja... z tych stronek neiwiele wynika niesttey - najczesciej podczas rozmowy telefonicznej okazuje sie, ze oferta przedstawiona w sieci jest nieco lub nawet bardzo podkolorowana... szczegolnie jelsi chodiz o ceny - np. Elena pisze o 90 zeta/ 2 os. a faktycznie chce 160... wiec prawie dwa razy wiecej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mottlauspucker Re: Pensjonaty w Trójmieście 19.09.03, 15:02 olciak napisała: > ja wiem, ze stronki sa fajne, ale nie ma to jak osobista rekomendacja... To popełniasz błąd metodyczny. Tu zaglądają na ogól ludzie, którzy w Trójmiescie mieszkają (a przynajmniej mają tam rodziny) więc rzadko korzystają z pokoi hotelowych. Prędzej ci zarekomendujemy jakieś schronisko w Beskidach :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olciak Re: Pensjonaty w Trójmieście IP: 212.244.180.* 19.09.03, 15:29 ale mieszkańcy znają najczęściej miejsca, w których można przytulić główkę po pełnym wrażeń dniu - ja w wawace znam tkaichmijesc wiele - rowniez zasobnosc portfela uwzgledniajac rozna... sadzialm wiec, ze nie jestem odosobniona... pozdrawiam Ola:-) Odpowiedz Link Zgłoś