Gość: mad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.03, 01:20 Czy ktoś z was umawiał się kiedyś na randki przez internet? Jeśli tak, to napiszcie, czy było warto, czy też przeżyliście wielkie rozczarowanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ami Re: internetowe znajomości IP: *.revers.nsm.pl 22.09.03, 21:07 Ja sie umówiłam w sumie z 3 osobami z netu (nie wiem czy dobrze czy zle, ale samymi facetami:) pierwsza osoba byla ok, druga równiez(caly czas utrzymuje z nimi kontakt), a z trzecią spedziłam w związku cudowne pół roku. I choć juz ten zwiazek sie skonczył, to bede zawsze wszystkim polecac poznawanie ludzi przez net. Moim skromnym zdaniem jest to super sposób na poznawanie wspaniałych znajomych/przyjaciół a nawet drugiej połowy. Niektórzy mówią, że lepiej sie jest spotkac "w realu" od razu. W moim przypadku bylo tak, ze pierwszego i drugiego pana poznałam osobiscie po 3 i 5 miesiacach. Natomiast trzecią osobę, z którą zwiazałam sie na jakis czas, spotkałam osobiscie po tygodniu od poznania na gg. Tak więc chyba ta zasada jest sluszna :) Jestem zdecydowanie za internetowymi znajomosciami :) i wszystkim zycze równie udanych jak moje. Odpowiedz Link Zgłoś