aguja_negra 07.07.08, 21:33 Witajcie, rozważam zlecenie cotygodniowego sprzątania mieszkania (podłogi, kuchnia, łazienka, 65m2). Czy wiecie może jakie są trójmiejskie stawki za tego typu prace? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciemnanocka Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st 08.07.08, 07:48 okolo 10 zl za godzinę Odpowiedz Link Zgłoś
bswm Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st 08.07.08, 11:19 A wiecie gdzie szukac takich sprawdzonych, zaufaych osob do sprzatania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.centertel.pl 07.09.08, 19:00 Jeśli szukacie Państwo osoby do sprzątania w okolicach Trojmiasta proszę o kontakt kelnerka-mm123@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 14:13 Jeśli jest potrzebna jeszcze taka pani do sprzątania domów i mieszkań to podaję numer 512 492 433 ,jest pracowita b.uczciwa solidna Odpowiedz Link Zgłoś
jurmik Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st 23.03.09, 20:54 Dziękuję za wszystkie informacje i namiary, ciągle jestem w rozjazdach ale niedługo osiądę na stałe w domu i skontaktuję się z podanymi numerami. Mieszkam we Wrzeszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 16:16 SPRZĄTANIE DOMÓW I MIESZKAŃ. Moje usługi głównie skierowane są do Klientów indywidualnych, którzy pochłonięci są natłokiem codziennej pracy. Do Klientów, którzy ze względu na zbyt wiele obowiązków i pracy nie mają czasu, aby osobiście zadbać o codzienne utrzymanie czystości w swoich mieszkaniach, domach. Gwarantuję, że będą Państwo zadowoleni z moich usług dzięki dokładnej i rzetelnej pracy. Zadbam o estetyczny wygląd Państwa mieszkań, domów, a Państwo swój wolny czas będą mogli poświęcić na odpoczynek. Mój numer tel. 512 492 433 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 09:34 SPRZĄTANIE DOMÓW I MIESZKAŃ. Moje usługi głównie skierowane są do Klientów indywidualnych, którzy pochłonięci są natłokiem codziennej pracy. Do Klientów, którzy ze względu na zbyt wiele obowiązków i pracy nie mają czasu, aby osobiście zadbać o codzienne utrzymanie czystości w swoich mieszkaniach, domach. Gwarantuję, że będą Państwo zadowoleni z moich usług dzięki dokładnej i rzetelnej pracy. Zadbam o estetyczny wygląd Państwa mieszkań, domów, a Państwo swój wolny czas będą mogli poświęcić na odpoczynek. Mój numer tel. 512 492 433 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki81 Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.dynamic.mm.pl 04.01.13, 12:54 Masz mało czasu na sprzątanie swojego mieszkania?? A może poprostu nie Lubisz tego robic? Ja mogę Ci w tym pomóc-lubię sprzątać i robię to najlepiej jak potrafię-nie lubię obijać sie i tracić czasu-lubię ład i porządek. Chętnie posprzątam Twoje mieszkanie raz w tygodniu lub częściej w godzinach popołudniowych(nie myję okien)- KONTAKT MAILOWY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.lublin.mm.pl 18.11.13, 17:09 Witam chętnie skorzystam z oferty potrzebuje kogoś do sprzątania 2 razy w mc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t...777 Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.gdynia.mm.pl 18.11.13, 20:42 Witam prosze do mnie zadzwonic ... tel 889854424 (omowimy sprzatanko)..dziekuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woojtek Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.11, 19:56 Polecono mi niejaką panią Basię.Mieszkanie 60 m -bez mebli. Okna,odkurzanie ścian i podłóg. Pracowała 7 godzi. Ja przywoziłem i odwoziłem -mój sprzęt i chemikalia.Mistrzem świata w sprzątaniu to ona nie jest.Wzięła 300 zł . Już jej nie zatrudnię i nie polecę nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOROTA Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.11, 22:37 Witam Cię,czytając Twój komentarz o nie jakiej pani Basi łapię się za głowę to jest przerażające jak takie osoby psują nam uczciwie pracującym opinie. Ja zajmuję się sprzątaniem domów i mieszkań od wielu lat, nie narzekam na brak pracy ale nigdy nie przyszło by mi do głowy mieć takie stawki ja za mieszkanie 3 pokojowe ok 65 m2 biorę 70-80 zł bez mycia okien a za okno w zależności od wielkości od 10-12 zł i przy takich cenach nie narzekam ani na brak pracy ani na zły poziom życia a ona wzięła 300 zł i jeszcze ty jako klient nie byłeś zadowolony, pogonić taką babę.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda777 Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.gdynia.mm.pl 14.02.11, 14:35 Dzien-dobry ....jesli jest Pani zainteresowana solidnym/dokladnym !!! sprzataniem np.1 w tygodniu ! prosze o kontakt tosia777@o2.pl lub tel.889854424-(prace ta wykonuje w 5 domach od 3-4lat-opinia o mnie na stronie-(zawsze umawiam sie na okreslona stawke) jestem osoba w srednim wieku - mieszkam w Gdyni pozdrawiam milo- i.s-ch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patka Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.85-237-167.tkchopin.pl 25.05.11, 21:35 Dzień dobry jestem zainteresowana sprzątaniem domu prosze o kontakt : patkaxpranczke@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia. Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.dynamic.lte.plus.pl 08.09.12, 20:17 Ja mam 13 lat, i właśnie poszukuję pracy. :) Lubię sprzątać mieszkania, jestem odpowiedzialna i sumienna, proszę o kontakt. :) e-mail zuzialubiplacki@wp.pl . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki81 Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.dynamic.mm.pl 18.01.13, 07:47 jestem do dyspozycji najlepiej szukac w necie na stonie pomoce domowe.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.centertel.pl 21.01.15, 18:31 Witaj. Ja znam kogos kto by to zrobil. Mam firme sprzatajaca i chetnie sie umuwie na jakis dzien. Moj. Email to tadex434@wp.pl a numer telefonu to. 517-463-557 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: 81.190.103.* 29.06.10, 16:34 za 10 zł to czysty wyzysk 20 -25 zł za h i tyle samo osobno za okno to moim zdaniem odpowiednia stawka.Dobrze sprzątajaca i uczciwa pani powinna cenić własne usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nada Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.ip.jarsat.pl 27.07.10, 23:06 Popieram ... to ciężka praca , wszystkie dobrze wiemy o tym . Też się rozglądam za taką pracą ... 5 domów/każdy 1 w tygodniu... po 8 godzin dziennie ... 20zł/h ... łącznie z prasowaniem o ile wystarczy czasu ... Mam nawet zaprzyjaźnioną firmę która utrzyma teren koło domu w dobrej kondycji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.14, 13:15 no własnie, to że sprząta nie oznacza że mozna wykorzystywac. ja sprzatam od 3 lat i za 10 zł nie skusiłabym sie. kiedys na słuzbe stac było tylko bogatych a po tych stawkach widze że mnie też by było stac chociaż zamożna nie jestem. sprzataczki w szkołach, szpitalach...mają więcej a pomoc domowa musi kosztowac więc nie zgadzajcie sie na marne grosze bo po chwili zrozumiecie że to cięzka praca no i, i tak bedziecie szukac czegos bardziej opłacalnego. Taka pracodawczyni bogatego domu zusu za was nie płaci. doliczcie do tej dyszki jeszcze pare złotych a będą bardziej Was cenic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: 62.88.128.* 19.04.12, 11:46 Moze jeszcze kupic butelke szampana i czekoladki belgijskie dla zachety? 10 zl to jest stawka obowiazujaca w 3-city Mam kilka osob co zrobia od 7 -8 zl za h. Sorry ale konkurencja jest... nie wspominajac juz pan z Ukrainy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: 213.192.74.* 17.07.14, 13:33 Za 7-8 zł nie chciałby mi sie tyłka z kanapy ruszyć,.Ceńcie sie ludziska a nie róbcie za murzynów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.gdynia.mm.pl 17.07.14, 17:32 masz racje brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.dynamic.chello.pl 21.11.13, 12:54 Chyba z choinki się urwałeś(aś). 26 zł za godzinę zarabia mój mąż i jest specjalistą w swojej dziedzinie - miesięcznie zarabia ok. 5 tyś. zl. 25 zł dla Pani sprzątającej? W naszym kraju? To rzucam moją pracę i idę sprzątać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.14, 13:19 no i trafiła sie kolejna dama która lubi wykorzystywac. może za darmo by Pani chciała co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: 213.192.74.* 17.07.14, 13:35 Tyle że ta pani pracuje 2-3 godziny w tygodniu.Jak Ci sie nie chce swojego syfu sprzątać to płać,a jeśli żal Ci pieniędzy to zakasaj rekawy i sama sprzątaj! Czasy niewolnictwa się skończyły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.gdynia.mm.pl 17.07.14, 17:35 oni nie rozumieja ze to ich syf!! i WYZYSK !!... a one sprzataja za marne grosze... CENCIE SIE PANIE..to harowa..itd ...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: 81.190.103.* 29.06.10, 16:35 za 10 zł to czysty wyzysk 20 -25 zł za h i tyle samo osobno za okno to moim zdaniem odpowiednia stawka.Dobrze sprzątajaca i uczciwa pani powinna cenić własne usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: 81.190.103.* 29.06.10, 16:37 za 10 zł to czysty wyzysk 20 -25zł za h to moim zdaniem odpowiednia stawka za okno osobno platne tyle samo .Dobrze sprzątajaca i uczciwa pani powinna cenić własne usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
marin14 Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st 30.09.08, 19:39 Witam, Jestem również zainteresowana wynajęciem kogoś do sprzątania mieszkania, jednak nie wiem gdzie szukać takiej osoby, przede wszystkim uczciwej. Proszę o podpowiedż w tym teamcie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.chello.pl 03.12.08, 20:48 Witam, Jeśli nadal poszukuje Pani osoby, która sumiennie posprzątała by mieszkanie proszę o kontakt- bon-di@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jurmik Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st 03.12.08, 22:05 Myślę, że osoby poszukujące wolałyby informację od osób, które kogoś zatrudniają, są zadowolone i mogą te osoby polecić innym - rekomendacja to coś, co daje jakąś gwarancję, że się dobrze trafi. Czy znajdą się osoby mogące kogoś sprawdzonego polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st 04.12.08, 10:48 10zł to stawka pomocnika na budowie :) albo pani, która przyjdzie i wyprasuje górę ciuchów. Jeśli chodzi o dobrą, zaufajną i godną polecenia panią do sprzątania to niestety ale obowiązują stawki 20- 25zł za godzinę, ale pani taka wpada z własnym sprzetem (szmatki i cuda na kiju) i to co panienka z Ukrainy zrobi w 10 godzin ona robi w 4. Tyle w temacie i nie łudźcie się ludzie ze będziecie na stałe współpracować z panią, której płacicie 10zł/h Odpowiedz Link Zgłoś
jurmik Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st 04.12.08, 22:44 A skąd zdobyć taką Panią nawet za 25 zł - można prosić o polecenie sprawdzonej? Wolę drożej zapłacić za 4 godziny porządnego profesjonalnego sprzątania niż taniej za 6-8 godzin byle jakiego (lub zakończonego awarią odkurzacza i mikrofali, jak się zdarzyło koleżance przy pierwszym kontakcie z przypadkową panią do sprzątania) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.gprs.plus.pl 09.01.09, 05:04 jezeli oferta jest nadal auktualna to podaje meila: agnziu@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i.s-ch Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.gdynia.mm.pl 30.01.09, 16:31 Dzien-dobry ....jesli jest Pani zainteresowana solidnym !!! sprzataniem np.1 w tygodniu ! prosze o kontakt tosia777@o2.pl -(prace ta wykonuje w 3 domach od 2-3 lat) jestem osoba w srednim wieku - mieszkam w Gdyni pozdrawiam milo- i.s-ch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 20:17 Witam ,dobra firma.Serwis Sprzątający Czyścioch 668590423 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.15, 10:12 witam zajmuje się profesjonalnie sprzątaniem domów i mieszkań od 8 lat .Jestem do dyspozycji...Ceny.... mieszkanie do 100metrów 100zł .domy do 300metrów 150zł . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAGA Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.15, 10:17 WITAM ZAJMUJĘ SIĘ PROFESJONALNIE SPRZĄTANIEM MIESZKAŃ ,DOMÓW OD 8 LAT . JESTEM DO DYSPOZYCJI ....CENY ZA SPRZĄTANIE MIESZKANIA DO 100METRÓW -100ZŁ ....SPRZĄTANIE DOMÓW DO 300 METRÓW -150ZŁ .SERDECZNIE POLECAM TEL;510102588 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: 62.88.128.* 19.04.12, 11:56 a ty co, szefowa? placisz podatek z tego? to wiec 10 zl i powinno wystarczyc - jeszcze nie slyszalem o 25 zl? chyba ze sprzataczka po studiach i mowimy w jezyku angielskim lub francuskim :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.stargard.mm.pl 19.04.12, 16:33 hee a Ty tej PANI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.14, 13:21 dokładnie, te co sprzątają za 10zł są tylko na chwile bo iak sie rozglądają za czym lepszym więc pracodawczynie po kilku tygodniach muszą sobie szukac kolejnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.gprs.plus.pl 09.01.09, 04:59 mogę zaoferować Pani profesjonalne sprzątanie mieszkań, domow, klatek schodowych, mycie okien itp. na terenie trójmiasta. jestesmy udczciwi solidni i dokładni. cena jest do uzgodnienia. pozdrawiam meil: agnziu@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
matylda.777 Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st 09.02.09, 20:54 Dzien-dobry ....jesli jest Pani zainteresowana solidnym !!! sprzataniem np.1 w tygodniu ! prosze o kontakt tosia777@o2.pl -(prace ta wykonuje w 3 domach od 2-3 lat) jestem osoba w srednim wieku - mieszkam w Gdyni pozdrawiam milo- i.s-ch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chili Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: 195.250.37.* 22.05.09, 09:12 d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda777 Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.gdynia.mm.pl 30.11.10, 12:16 Dzien-dobry ....jesli jest Pani zainteresowana solidnym !!! sprzataniem np.1 w tygodniu ! prosze o kontakt tosia777@o2.pl -(prace ta wykonuje w 5 domach od 3-4 lat-opinia o mnie na stronie-zawsze umawiam sie na okreslona stawke) jestem osoba w srednim wieku - mieszkam w Gdyni pozdrawiam milo- i.s-ch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda.777 Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.stargard.mm.pl 03.12.11, 13:35 [13:34:43] keykoku: Dzien-dobry ....jesli jest Pani/Panstwo! zainteresowana solidnym dokladnym !!!..sprzataniem np.1 w tygodniu ! prosze o e-mail (tosia777@o2.pl lub tel.889854424)prace ta wykonuje w domach -bardzo wymagajacych - od 4-5lat) umawiam sie na stawke za wyk.prace +koszt dojazdu-okna osobna stawka -jestem osoba solidna dokladna sumienna..w srednim wieku - mieszkam w Gdyni ...........pozdrawiam milo- i.s-ch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda777 Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.stargard.mm.pl 25.01.12, 23:37 Dzien-dobry ....jesli jest Pani/Panstwo! zainteresowana solidnym dokladnym !!!..sprzataniem np.1 w tygodniu ! prosze o e-mail (tosia777@o2.pl lub tel.889854424)prace ta wykonuje w domach -bardzo wymagajacych - od 4-5lat) umawiam sie na stawke za wyk.prace +koszt dojazdu-okna osobna stawka -jestem osoba solidna dokladna sumienna..w srednim wieku - mieszkam w Gdyni ...........pozdrawiam milo- i.s-ch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.stargard.mm.pl 26.06.12, 16:47 Dzien-dobry ....jesli jest Pani/Panstwo! zainteresowana solidnym dokladnym !!!..sprzataniem np.1 w tygodniu ! prosze o e-mail (tosia777@o2.pl lub tel.889854424)prace ta wykonuje w domach -bardzo wymagajacych - od 4-5lat) umawiam sie na stawke za wyk.prace +koszt dojazdu-okna osobna stawka -jestem osoba solidna dokladna sumienna..w srednim wieku - mieszkam w Gdyni ...........pozdrawiam milo- i.s-ch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda777 Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.stargard.mm.pl 17.01.13, 21:42 Dzien-dobry ....jesli jestescie Panstwo zainteresowana solidnym!!! dokladnym !!! sprzataniem waszego domku np.1 w tygodniu ! lub co 2 tygodnie !- prosze o kontakt tosia777@o2.pl lub tel 889854424-(prace ta wykonuje w kilku bardzo wymagajacych domach od 6 lat) jestem osoba w srednim wieku - mieszkam w Gdyni pozdrawiam milo- i.s-ch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t...777 Sprzatanie w Trójmieście!!aktualne!ogłoszenie IP: *.gdynia.mm.pl 18.02.14, 14:37 Dzien-dobry!!.... -Jesli jest Pani/Panstwo! zainteresowani.... solidnym! dokladnym! sumiennym ! sprzataniem -mieszkania/domu np.1 w tygodniu! co 2 tyg.! raz w miesiacu! jednorazowym! lub umyciem samych okien prosze! o tel.889854424 prace ta wykonuje w domach -bardzo wymagajacych - od 7 lat. . -umawiam sie na okreslona stawke za wyk,prace ! ( ROZLICZASZ SIĘ Panstwo!!TYLKO ZA WYKONANĄ PRACĘ A NIE ZA UPŁYWAJĄCE markowane GODZINY !) Posiadam referencje. -jestem osoba solidna dokladna sumienna dyskretna.. -w srednim wieku - mieszkam w Gdyni Gdynia /Sopot/Gdansk . . pozdrawiam milo- i a .....}{! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracodawca Re: Sprzatanie w Trójmieście!!aktualne!ogłoszenie IP: *.dynamic.chello.pl 21.08.14, 09:39 Poszukuję dyskretnej, pracowitej i sumiennej osoby do sprzątania mieszkanie 2 razy w tygodniu, najlepiej w poniedziałki i piątki. Zakres obowiązków: - ogólny porządek, - pranie, - prasowanie, - mycie podłóg, - odkurzanie Stawka: 15zł/h Kontakt: weronikabielik@yahoo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie ukrainka za5zl Re: Sprzatanie w Trójmieście!!aktualne!ogłoszenie IP: *.gdynia.mm.pl 22.08.14, 10:01 pracowita!!! *NIEWOLNIK*za 15 zl na godz hahahah i pranie- prasowanie,(za ktora placi sie osobna stawke ) TO WYZYSK!!! CENCIE SIE Panie ktore sprzatacie cudze domy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a....a Re: mam wolne terminy!!-2015r IP: *.gdynia.mm.pl 25.02.15, 19:05 Dzien-dobry!!.... -Jesli jest Pani/Panstwo! zainteresowani.... solidnym! dokladnym! sumiennym ! sprzataniem -mieszkania/domu np.1 w tygodniu! co 2 tyg.! raz w miesiacu! jednorazowym! lub umyciem samych okien prosze! o tel.889854424 prace ta wykonuje w domach -bardzo wymagajacych - od 7 lat. . -umawiam sie na okreslona stawke za wyk,prace ! ( ROZLICZASZ SIĘ Panstwo!!TYLKO ZA WYKONANĄ PRACĘ A NIE ZA UPŁYWAJĄCE markowane GODZINY !) Posiadam referencje. -jestem osoba solidna dokladna sumienna dyskretna.. -w srednim wieku - mieszkam w Gdyni Gdynia /Sopot/Gdansk . . pozdrawiam milo- i a .....}{! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: mam wolne terminy!!-2015r IP: 91.231.92.* 07.08.15, 12:17 Czy posiada Pani wolne terminy w soboty w sierpniu?byłabym zainteresowana dokładnym sprzątaniem 1 raz w miesiącu (okna, odkurzanie, mopowanie, kurze, wycieranie mebli na zew i w środku, mycie sanitariatów i kafli w łazience) mieszkanie 65 mkw gdynia, jaki byłby koszt sprzątania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a....a Re: mam wolne terminy!!-2015r IP: *.gdynia.mm.pl 07.08.15, 18:34 Witam....dziekuje za email -tak! jestem zainteresowana Pani propozycja porzadkow u Pani .. " prosze o telefon..jest w ogloszeniu na forum..!... ustalimy wtedy ktory to bedzie dzien! spierpniowy! (to kwestia umowienia sie co do dnia -odpowiem rowniez na Pani pytanie?). . pozdrawiam serdecznie...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.gdynia.mm.pl 06.05.09, 01:11 jestem zainteresowana sprzątanie domu ,u ludzi prywatnych ,jestem solidna i godna zufania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: 193.26.131.* 07.07.10, 21:07 Czysta, solidna, uczciwa Pani wiek średni szuka na stałe dodatkowego zajęcia jak sprzątanie mieszkania, mycie okien, bez gotowania i prasowania.Praca możliwa tylko w weekendy .Poszukuje takiej pracy raczej na stałe i u jednego pracodawcy najchętniej w okolicach Gdańsk Chełm. 698171587 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patka Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.85-237-167.tkchopin.pl 25.05.11, 21:34 Jestem zainteresowana Pana/Pani ofertą , proszę o kontakt e mail : patkaxpranczke@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOROTA Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.11, 19:16 jeśli jest Pani zainteresowana moją pracą bardzo proszę o tel. 511-716-842 omówimy warunki ale mnie interesuje tylko praca na terenie gdyni-karwin lub w okolicach. pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.opera-mini.net 09.08.11, 15:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur.art-clean@wp Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.13, 11:14 Art-Clean Tel:793 100 460 24h artur.art-clean@wp.pl Sprzątanie wnętrz -domy -mieszkania -mycie okien -prasowanie -porządkowanie piwnic,strychów -sprzątanie po remontach domów,mieszkań -sprzątanie po imprezach -porządki przedświąteczne Usługi dodatkowe -drobne prace konserwatorskie (koszenie trawników,malowanie ogrodzeń itp) -usługi stolarskie(w większości pełen zakres) -drobne usługi budowlane(malowanie,cekolowanie) -zakupy na życzenie(do uzgodnienia) -opieka podczas wyjazdu,oraz wyprowadzanie pupila -opieka nad nagrobkami -dozór osób starszych dokonywanie opłat,zakupów -wynajem kierowcy(z samochodem,bez) -drobne usługi transportowe(samochód do 3,5T,przyczepka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.06.14, 11:06 W temacie sprzątania mogę polecić ciekawy artykuł dom.elblag.net/artykuly/odkurzanie-xxi-wieku,8674.htm poruszający kwestie nowoczesnego sprzątania :) Myślę, że niekoniecznie zawsze trzeba zatrudniać kogoś do sprzątania albo przynajmniej typową sprzątaczkę, czasami warto pomyśleć nad czymś innym ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka492 Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st 17.01.14, 20:15 Macie Państwo mało czasu na sprzątanie swojego mieszkania?? A może po prostu nie Lubicie tego robić? Chętnie mogę w tym pomóc-lubię sprzątać i robię to najlepiej jak potrafię-lubię ład i porządek. Posprzątam Wasze mieszkanie raz w tygodniu lub częściej w godzinach popołudniowych (nie myję okien). Posprzątam mieszkanie starszej osobie, pomogę w zakupach. Niedrogo. 508 118 724 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.centertel.pl 21.01.15, 18:43 Wiitam. Wem jak ci pomoc. Mam wlasna firme sprzatajaca. Umuwie sie chetnie na dany dzien. Ro jest moj email tadex434@wp.pl a to jest numer moj 517-463-557 Odpowiedz Link Zgłoś
maja_sara Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st 24.03.09, 10:59 A może lepiej wziąć panią z referencjami? www.domosia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hydraulik Soildnie i tanio IP: *.chello.pl 02.04.09, 18:44 Oferuje sprzątanie na golasa. Biegam, ścieram, staram się jak mogę. Zasuwam na kolanach. Cena do uzgodnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście IP: *.chello.pl 11.05.09, 01:00 no akurat tej agencji to bym nie polecała. Odpowiedz Link Zgłoś
maja_sara Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście 12.05.09, 02:07 A czemu? Ja z usług tej agencji korzystam od lat i jestem zadowolona. Ale korzystam z usług jedynie sprzątaczek, a nie opiekunek, więc o tych drugich się nie wypowiadam. Sprzątaczki od nich jeszcze nigdy nie nawaliły i nie zawiodły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buka Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.chello.pl 29.05.09, 10:57 no nie ma co, wypasiona ta stronka...buahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Molly Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.gdynia.mm.pl 07.05.09, 20:58 Szczerze mogę polecić Panią, która nie dość że dokładnie sprząta, to ma do tego zmysl artystyczny, więc wszystko pięknie pouklada i poustawia. Ponadto jest niezwykle sympatyczną, ciepłą i dobrą osobą. Jej numer: 889854424. Odpowiedz Link Zgłoś
majowamama77 Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st 08.05.09, 17:14 w gdyni czy gdańsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: 81.190.127.* 09.05.09, 16:24 w Gdyni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: 217.153.161.* 15.05.09, 09:54 Chętnie zajmę się jakimś mieszkaniem w okolicy dzielnic Gdańska (Chełm,Orunia,Orunia Górna,Ujeścisko)-kurze,odkurzanie,kładanie rzeczy,sprzątanie łazienki,ewentualnie prasowanie.Mycie okien dodatkowo płatne. Moja stawka to 20 zł za godzinę. Sprzątam u kilku osób i są raczej zadowoleni. karolcia.cichy@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.gdynia.mm.pl 23.12.09, 09:35 Dzien-dobry ....jesli jest Pani zainteresowana solidnym !!! sprzataniem np.1 w tygodniu ! prosze o kontakt tosia777@o2.pl -(prace ta wykonuje w 3 domach od 2-3 lat) jestem osoba w srednim wieku - mieszkam w Gdyni pozdrawiam milo- i.s-ch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.chello.pl 08.01.10, 14:26 Moge polecic babke co sprzata u nas bardzo solidna sprzata na terenie Gdanska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: 109.243.85.* 28.01.10, 18:28 chetnie moge sprzątac mieszkania na terenie gdanska. obecnie pracuje jako pokojowka w hotelu trzy gwiazdkowym, wczesniej pracowalam w cztero gwiazdkowym. zaintesowanych prosze o telefon: 511-962-867 lub : monika- 1410@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.limes.com.pl 30.05.10, 20:16 witam!! a mogę prosić o kontakt do PAni, ktora solidnie sprzątana an terenie Gdańska?znalazłam Pani wpis na forum proszę inf ma maila: aniasejny@wp.pl dziękiuje, pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.chello.pl 16.11.10, 17:13 Sprzątanie i zakupy.Zainteresowane osoby z trómista prosze o kontakt:kasiadw2000@yahoo.com lub 518 483445 Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.11, 14:35 jestem zainteresowana pse o kontakt icene 1x w tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudzia Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.gdynia.mm.pl 29.07.10, 20:14 Witam! Ja rowniez wyrazam jak najbardziej pozytywna opinie o p.Iwonce, sprzata u Nas 3lata i nie mamy wobec Niej zastrzezen. Pani jest osoba bardzo ciepla serdeczna solidna uczciwa i faktycznie ma ogromny zmysl artystyczny! takze to mily dodatek. Goraco polecam, nie beda Panstwo rozczarowani! Dobrze wiemy jak trudno o rzetelna uczciwa i dokladna Pania do dbania o dom. Podaje numer tel.Pani Iwonki 889 854 424 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zojka A mycie okien - za ile? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.10, 14:39 podepnę się pod wątek :) ile kosztuje mycie okien plastikowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: A mycie okien - za ile? IP: 81.190.103.* 02.04.10, 22:56 od 20 - do 50 (zalezy od wielkosci i ilosci skrzydel) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: A mycie okien - za ile? IP: 81.190.103.* 02.04.10, 23:01 od 20 - 50 pln (zalezy od wielkosci oraz ilosci skrzydel w oknie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek1232 Re: A mycie okien - za ile? IP: *.play-internet.pl 23.02.11, 12:24 zobacz sobie na www.floy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i.s Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: 81.190.103.* 02.06.10, 10:14 Dzien-dobry ....jesli jest Pani zainteresowana solidnym !!! sprzataniem np.1 w tygodniu !lub co 2 tydzien! prosze o kontakt tosia777@o2.pl -(prace ta wykonuje w 3 domach od 3 lat) jestem osoba w srednim wieku - mieszkam w Gdyni pozdrawiam milo- i.s-ch Odpowiedz Link Zgłoś
violetta64 Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st 24.06.10, 21:13 Chętnie posprzątam mieszkania w Gdyni Karwiny,Fikakowo,Dąbrowa (np.mycie okien,wycieranie kurzy). Aktualnie sprzątam 3 mieszkania. 15zł/h. Numer kontaktowy 606-627-489. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosposia Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.chello.pl 25.06.10, 18:21 Witam .Chętnie podejmę się sprzątania . mam 32 lata .Stawka 20 zł za h. Dokładna i solidna okna za dodatkową opłatą dior.zd@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paja Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.pow.mil.pl 29.06.10, 17:05 solidny i dokładny 200 zł za sprzątniecie całości raz w tygodniu. Mam już 5 domów i wszyscy klienci są zachwyceni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paja Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.pow.mil.pl 29.06.10, 17:08 Solidny i dokładny wykona sprzątnięcie całości za 200 zł raz w tygodniu. Mam już pięć domów i wszystkie klientki są zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.gdynia.mm.pl 02.08.10, 22:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.gdynia.mm.pl 02.08.10, 23:08 Temat: Sprzątanie mieszkań-ile powinnam zapłacić? Widzę że aż wrze na stronce do różnicy zdań ile zapłacić sprzątaczce,pomocy domowej. Wystarczy tylko poprzeglądać ogłoszenia a tam są ceny za usługi. - Sprzątanie mieszkania lub domu 2.00-2.50 PLN/m2(firmy biora!-0d 3.50m2~~PLN) - Kompleksowe sprzątanie mieszkania lub domu 2-4 PLN/m2 - Sprzątanie biura 2-3 PLN/m2 - Kompleksowe sprzątanie Po remoncie 4-6 PLN/m2 - Sprzątanie mieszkania- lub umawa -okreslona stawka!!! - Mycie okien 20-50 PLN/szt - Prasowanie 50 PLN(do 20szt)-100 PLN(pow. 20szt) - Opieka and dzieckiem lub osobą starszą 25 PLN/godz.(pow. 4 godz.)-30 PLN/godz.(do 4 godz.) - Opieka and zwierzęciem 20 PLN/godz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.gdynia.mm.pl 20.08.10, 22:13 forum.gazeta.pl/forum/w,630,78822953,,Cena_za_sprzatanie.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: 62.88.128.* 19.04.12, 11:53 a ty swoj cenik podalas tu na ogloszenie? moze jako firma... ale malo kto was zatrudni... normalnie to wpada pani lub chlopak i zrrobi robote za 10/h z pocalowaniem w reke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: 81.219.136.* 31.10.10, 22:02 Polecam własne usługi. Jestem dokładna,uczciwa,mobilna.Gdynia i okolice.601-410-595 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zajeta Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.opera-mini.net 05.06.15, 06:48 Mialaby pani czas we wtorek na 3godz od 11stej. Jaki bylby koszt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t...777 Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.gdynia.mm.pl 05.06.15, 17:12 Przykro mi wtorki mam zajete.... pozdrawiam serdecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Zapraszam na FLOY.PL< naprawdę najniższe stawki!! IP: *.85-237-163.tkchopin.pl 07.08.10, 13:53 Zachęcam Państwa i wszystkich zainteresowanych do zajrzenia na stronę WWW.FLOY.PL, gdzie młodzi ludzie oferują swoje umiejętności i pracę dla domu i rodziny, sprzątając, opiekując się dziećmi, wyprowadzając psy, naprawiając komputery, malując i wiele innych. Może właśnie tam znajdą Państwo osobę, której szukają. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
red.kaprysna Re: Zapraszam na FLOY.PL< naprawdę najniższe 02.02.11, 23:03 polecam stronę www.floy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrianna Re: Zapraszam na FLOY.PL< naprawdę najniższe IP: *.icpnet.pl 23.07.14, 13:58 Ja nie polecam tej strony. Przed chwilą zapłaciłam za dostęp 1zł + vat czyli bardzo mało ale pomimo wykonania wielu telefonów nie znalazłam ANI JEDNEGO kontaktu który byłby aktualny. Wszystkie osoby odpowiadały mi, że to są jakieś bardzo stare ogłoszenia i już dawno nie aktualne. Tak więc totalnie bez sensu straciłam czas na przeglądanie tej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie ładnie a feee Re: Zapraszam na FLOY.PL< naprawdę najniższe IP: *.gdynia.mm.pl 23.07.14, 20:32 co za brednie!!!......... ogloszenia sa nadal aktualne .. po_zatym od kiedy tu sie placi za ..czytanie? ..czy to reklama swojej strony FLOY.PL a feee........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie ładnie a feee wcale nie niskie!!! na FLOY.PL IP: *.gdynia.mm.pl 23.07.14, 20:33 co za brednie!!!......... ogloszenia sa nadal aktualne .. po_zatym od kiedy tu sie placi za ..czytanie? ..czy to reklama swojej strony FLOY.PL a feee........... Odpowiedz Link Zgłoś
karolina27gda Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st 09.08.10, 21:46 moja pani do sprzatania bierze 10 zl za godzine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIA Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.11, 19:40 miałam kogoś fajnego - dyskretna, uczciwa, dokładna...mogę polecić. Nie wiem czy jeszcze działa w branży.510-054-084 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.chello.pl 21.08.10, 23:10 Moja gospodyni bierze 9 zł za godzinę, pracuje u mnie 8 godzin dziennie. Sprząta, prasuje, gotuje, wyprowadza psy, odprowadza dziecko do szkoły, myje okna, czyści samochód, po prostu wszystko co trzeba. U mojej sąsiadki jest pani, która ma wyższą stawkę - 10 zł za godzinę, ale dodatkowo sprząta jeszcze biuro pracodawcy raz w tygodniu. Mieszkam w Gdyni Redłowie, nasz dom ma 280 m2. Łatwo znaleźć panią do sprzątania przez internet, nie trzeba przyjmować od razu pani żądającej nie wiadomo jakiego wynagrodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.gdynia.mm.pl 22.08.10, 01:15 straszne to 9zł - tylko wspołczuc gosposi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.choszczno.vectranet.pl 22.08.10, 19:30 U mnie w firmie gdzie pracuję sprząta firma, wiem że pan się nazywa Artur. Z tego co widzę to jest solidny bo już dość długo u nas jest i szefowa jest zadowolona. nie wiem za jaką stawkę pracuje ale aż taki drogi nie jest bo szefowa skąpa :P. Jego numer 794082459 prosze się powołać na dance studio to moze coś taniej policzy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.14, 13:25 płakac sie chce, ma dom 280m i skąpi. szacunku czlowieku!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.14, 13:30 płakac sie chce, ma dom 280m i skąpi. szacunku czlowieku!!!!!!!!!!!!! i pytanie...ile Pan zusu płaci za tą Panią? skoro jest Pan takim dobrym pracodawcą to znaczy że ta pani ma świadczenia, prawda? jak nie to proponuje podniesc stawkę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomoc pogorzelcom Pomoc pogorzelcom IP: *.chello.pl 24.08.10, 17:15 uwaga. mozna pomóc biednym ludziom, którym spalił sie dom. Pomoc - ubrania na osoby dorosłe, niechude, koce, ręczniki itp. odbierze z wdzęcznością pani Iwona tel.kom. 883-134-794, lub oddawac proszę w przychodni na Morenie (Dla pogorzelców). Mąż pani Iwony wyskoczył z okna w czasie pożaru i ma złamana miednicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz2262 Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.play-internet.pl 23.02.11, 12:23 zobacz sobie na www.floy.pl tam jest najwiecej osob do sprzatania z trojmiasta i okolic i jest filtr cenowy. aha no i tam sa tylko osoby prywatne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzien-dobry Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.stargard.mm.pl 09.05.11, 14:44 Dzien-dobry ....jesli jest Pani zainteresowana solidnym dokladnym !!! sprzataniem np.1 w tygodniu ! prosze o kontakt tosia777@o2.pl -(prace ta wykonuje w 4 domach od 4-5 lat) umawiam sie na stawke za wyk.prace-jestem osoba w srednim wieku - mieszkam w Gdyni pozdrawiam milo- i.s-ch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: 91.192.78.* 20.05.11, 22:57 z tego co widze to ok 100zł jednorazowe sprzątanie i 300zł 4 razy w miesiącu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda... Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.stargard.mm.pl 28.07.11, 21:21 Dzien-dobry ....jesli jest Pani zainteresowana solidnym dokladnym !!! sprzataniem np.1 w tygodniu ! prosze o kontakt tosia777@o2.pl lub tel. 889 854 424 -(prace ta wykonuje w 4 domach od 4-5 lat b.wymagajacych) umawiam sie na stawke za wyk.prace okna osobno płatne---jestem osoba w srednim wieku - mieszkam w Gdyni pozdrawiam milo- i.s-ch p..s opinia o mnie na stronie wyzej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda.777 Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.stargard.mm.pl 03.12.11, 13:41 Dzien-dobry ....jesli jest Pani/Panstwo! zainteresowana solidnym dokladnym !!!..sprzataniem np.1 w tygodniu ! prosze o e-mail (tosia777@o2.pl lub tel.889854424)prace ta wykonuje w domach -bardzo wymagajacych - od 4-5lat) umawiam sie na stawke za wyk.prace +koszt dojazdu-okna osobna stawka -jestem osoba solidna dokladna sumienna..w srednim wieku - mieszkam w Gdyni ...........pozdrawiam milo- i.s-ch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtylda777 Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.stargard.mm.pl 03.11.12, 20:31 Dzien-dobry ....jesli jest Pani/Panstwo! zainteresowana solidnym dokladnym !!!..sprzataniem np.1 w tygodniu ! prosze o e-mail (tosia777@o2.pl lub tel.889854424)prace ta wykonuje w domach -bardzo wymagajacych - od 4-5lat) umawiam sie na stawke za wyk.prace +koszt dojazdu-okna osobna stawka -jestem osoba solidna dokladna sumienna..w srednim wieku - mieszkam w Gdyni ...........pozdrawiam milo- i.s-ch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADA Re: STAWKI IP: *.stargard.mm.pl 09.03.13, 18:14 GDYBY SIE PRZYDALO PODAJE..stawki za sprzatanie ze strony jakiestawki.pl PAKIET POMOCY DOMOWEJ Usługa - Ile kosztuje? Sprzątanie jednorazowe do 50 m2 80 - 150 zł 50 - 100 m2 150 - 200 zł powyżej 100 m2 wg indywidualnych ustaleń lub za PAKIET POMOCY DOMOWEJ Usługa - Ile kosztuje? Sprzątanie stawka - jednorazowa regularna do 50 m2 80 - 150 zł 50 - 100 m2 150 - 200 zł powyżej 100 m2 wg indywidualnych ustaleń Sprzątanie do godz jednorazowe-15 - 25 zł/godz, Kompleksowe sprzątanie 4 - 5 zł/m2 Mycie okien 15 - 20 zł/ Prasowanie do 20 sztuk 50 - 70 zł powyżej 20 sztuk do 100 zł Przygotowanie posiłków 12 - 18 zł/godzina Cięższe prace domowe (pranie zasłon, dywanów15 - 20 zł/godzina Zaluzje do m2 -2,50 ) Opieka and zwierzętami domowymi 10 - 15 zł/godzina Sprzątanie biura 3 - 4 zł/m2 Jednorazowe sprzątanie I opieka and grobami 35 - 50 zł/godzina Pozostałe czynności podlegają indywidualnej wycenie. Ceny na podstawie: Warszawa, Kraków, Katowice,Gdynia, Sopot ,Gdansk, Opole, Siedlce. Ostatnia aktualizacja: lipiec 2012 r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda777 Re: STAWKI IP: *.gdynia.mm.pl 07.07.13, 21:06 Dzien-dobry!!.... -Jesli jest Pani/Panstwo! zainteresowani.... solidnym! dokladnym! sumiennym ! sprzataniem -mieszkania/domu np.1 w tygodniu! co 2 tyg.! raz w miesiacu! jednorazowym! lub umyciem samych okien prosze! o tel.889854424 prace ta wykonuje w domach -bardzo wymagajacych - od 7 lat. . -umawiam sie na okreslona stawke za wyk,prace Posiadam referencje. -jestem osoba solidna dokladna sumienna dyskretna.. -w srednim wieku - mieszkam w Gdyni Gdynia /Sopot/Gdansk . . pozdrawiam milo- i a .....}{ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t...777 Re: STAWKI IP: *.gdynia.mm.pl 17.11.13, 14:13 Dzien-dobry!!.... -Jesli jest Pani/Panstwo! zainteresowani.... solidnym! dokladnym! sumiennym ! sprzataniem -mieszkania/domu np.1 w tygodniu! co 2 tyg.! raz w miesiacu! jednorazowym! lub umyciem samych okien prosze! o tel.889854424 prace ta wykonuje w domach -bardzo wymagajacych - od 7 lat. . -umawiam sie na okreslona stawke za wyk,prace ! ( ROZLICZASZ SIĘ Panstwo!!TYLKO ZA WYKONANĄ PRACĘ A NIE ZA UPŁYWAJĄCE markowane GODZINY !) Posiadam referencje. -jestem osoba solidna dokladna sumienna dyskretna.. -w srednim wieku - mieszkam w Gdyni Gdynia /Sopot/Gdansk . . pozdrawiam milo- i a .....}{! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on ukraince placia 10 za godz.. cencie sie POLKI IP: *.gdynia.mm.pl 06.01.14, 08:13 wiadomosci.onet.pl/prasa/ukraincy-nad-wisla/7pekt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t...777 Re: mam wolne terniny IP: *.gdynia.mm.pl 18.02.14, 14:28 Dzien-dobry!!.... -Jesli jest Pani/Panstwo! zainteresowani.... solidnym! dokladnym! sumiennym ! sprzataniem -mieszkania/domu np.1 w tygodniu! co 2 tyg.! raz w miesiacu! jednorazowym! lub umyciem samych okien prosze! o tel.889854424 prace ta wykonuje w domach -bardzo wymagajacych - od 7 lat. . -umawiam sie na okreslona stawke za wyk,prace ! ( ROZLICZASZ SIĘ Panstwo!!TYLKO ZA WYKONANĄ PRACĘ A NIE ZA UPŁYWAJĄCE markowane GODZINY !) Posiadam referencje. -jestem osoba solidna dokladna sumienna dyskretna.. -w srednim wieku - mieszkam w Gdyni Gdynia /Sopot/Gdansk . . pozdrawiam milo- i a .....}{! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a....a Re: mam wolne terminy!!-2015r IP: *.gdynia.mm.pl 25.02.15, 18:33 Dzien-dobry!!.... -Jesli jest Pani/Panstwo! zainteresowani.... solidnym! dokladnym! sumiennym ! sprzataniem -mieszkania/domu np.1 w tygodniu! co 2 tyg.! raz w miesiacu! jednorazowym! lub umyciem samych okien prosze! o tel.889854424 prace ta wykonuje w domach -bardzo wymagajacych - od 7 lat. . -umawiam sie na okreslona stawke za wyk,prace ! ( ROZLICZASZ SIĘ Panstwo!!TYLKO ZA WYKONANĄ PRACĘ A NIE ZA UPŁYWAJĄCE markowane GODZINY !) Posiadam referencje. -jestem osoba solidna sumienna dokladna dyskretna..-w srednim wieku - mieszkam w Gdyni Gdynia /Sopot/Gdansk . . pozdrawiam milo- i a .....}{ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabrys Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.stargard.mm.pl 27.03.13, 22:54 Widzę, że temat mniej więcej od roku "pusty", ale sorry podobnie puste są wypowiedzi w nim zawarte i swój post umieszczam, dla nazwijmy to uświadomienia innych. Ludzie, rozumiem, że każdy głównie dba o swoje, bo też taka jestem, nikt nie jest instytucja charytatywną, ale to samo tyczy się osób które dla nas pracują. Jak tak przeglądam fora to wszyscy narzekają, że pracodawca mało płaci, że złodziej, dorabia się na biednych pracownikach. A minimalne już odwrócenie ról, zatrudnienie osoby do sprzątania i co robicie? Zdziwienie że za okna płaci sie dodatkowo???? A może jeszcze ugotować obiad, wyprasować, wybrać i dupcie podetrzeć? Dziwię, się, że realnie staramy sie oceniać koszt pracy jeżeli my mamy pracować, a dostajemy zaćmy gdy kogoś zatrudniamy. Pomijam kwestię zatrudniania na czarno (ile z Was zgłasza taką osobę do urzędu, ile płaci za nią ZUS i podatek????? W sumie dodatkowy Wasz zysk (pomijam również, jak wy byście podeszli to tego, że pracujecie powiedzmy rok, a zero ubezpieczenie i składki emerytalnej....) Czy nie lepiej, uczciwiej i łatwiej podpisać umowę z firmą (Tu była reklama-----------------------------------------------------------------)? Przecież jak będzie zbyt to dane osoby znajdą i tak zatrudnienie w takich firmach, bedą mieli ZUS itd, wy nie będziecie ryzykować że zatrudniacie na czarno, A to że drożej, no cóź... cenicie swoją pracę? Ceńcie również pracę innych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.13, 21:49 Korzystam i polecam Panią Ewę Majer:) www.ewa.sprzata.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.ip.netia.com.pl 26.05.11, 11:40 Stawki za sprzątanie to indywidulana sprawa każdej firmy. Myślę, że należy najpierw poczytać opinie na temat firm, które proponują usługi sprzątania na terenie Trójmiasta. Zapoznać się z ich referencjami i wtedy umówic się na spotkanie. Zdaje się, że wpływ na cenę ma częstotliwość korzystania z usługi i wielkość obszaru do sprzątania. Mogę polecić firmę z Gdańska. Ma bardzo sumienny i pracowity zespoł miłych pań. Warto zajrzeć do nich na stronę sprzatanie.gdansk.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.11, 10:07 Moja mama zatrudnia gosposię, która przychodzi do domu 3 razy w tygodniu i sprząta, myje okna, odkurza, pielęgnuje ogródek itd. Płaci jej 12 zł/godzinę. Panią Zosię znaleźliśmy przez portal TwojaGosposia.pl i pani nam powiedziała, że to przeciętna stawka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozka Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: 70.79.39.* 05.08.11, 23:42 Mam ino chalupa jak sie potrzy no i wicie chca robotnej baby za locuscenie raz na tygodnia dam za to sagan kartoflow no chiba moze byc co i moze jakies warzywko dom tysz.......Jozka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.dynamic.mm.pl 15.08.11, 22:10 Ja znalazłam za 10 zł/godz samo sprzątanie+zmiana pościeli, też przez ten portal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.dynamic.chello.pl 16.08.11, 11:42 młoda posprzątam solidnie za 15 zł na h okna dodatkowo płatne mieszkanie po remoncie 25 zł na h wiedzma33@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.11, 22:11 O my też znaleźliśmy przez ten portal twojagosposia.pl - pani sie super spisuje i sprząta zgodnie z naszymi oczekiwaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście IP: 89.77.85.* 04.10.11, 10:06 Ja również polecam ten portal!!! Szybko i bezstresowo znalazłam opiekunkę do dziecka. Nie musiałam się o nic martwić, oni wszystko mi sprawdzili. Szczerze Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście IP: *.limes.com.pl 10.10.11, 11:04 Super portal !! Znaleźli nam Panią spełniającą dokładnie nasze oczekiwania ! Bardzo dobrze się spisuje. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgorzata w. Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.dynamic.chello.pl 27.10.11, 08:10 Ja znalazłam w ten sposób opiekunkę dla mojego maluszka (2l.). Naprawdę dobra agencja!! Wytrwali i solidni! Polecam z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.dynamic.chello.pl 16.08.11, 16:29 cześć , tak za sprzątanie 65 m2 możesz spokojnie wziąć 70 zł takie są stawki w trójmieście, powodzenia, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.dynamic.chello.pl 16.08.11, 16:29 cześć , tak za sprzątanie 65 m2 możesz spokojnie wziąć 70 zł takie są stawki w trójmieście, powodzenia, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki81 Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.dynamic.mm.pl 18.01.13, 07:24 witam jesli jest to cotygodniowe sprzątanie biore 15zł za godzinę (zaznaczam ze nie myję okien ale robi to osoba która ze mna współpracuje i koszt mycia wszystkich okien w takim mieszkaniu to 80zł) jesli mieszkanie jest sprzatane jednorazowo ale od a do z bo jest sporo zaległosci w sprzątaniu to biorę jednorazowo 100zł(oczywiscie bez okien) polecam sie na przyszłość:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdynia Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.stargard.mm.pl 11.04.13, 17:39 Dzien-dobry!!.... -Jesli jest Pani/Panstwo! zainteresowani.... solidnym! dokladnym! sumiennym ! sprzataniem -mieszkania/domu np.1 w tygodniu! co 2 tyg.! raz w miesiacu! lub jednorazowym!lub umyciem samych okien prosze! o @ lub tel. prace ta wykonuje w domach -bardzo wymagajacych - od 6 lat. .-umawiam sie na okreslona stawke za wyk,prace Posiadam referencje. -jestem osoba solidna dokladna sumienna..-w srednim wieku - mieszkam w Gdyni ..... Gdynia /Sopot/Gdansk . . pozdrawiam milo- i a .s .....}{ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdynia Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.stargard.mm.pl 11.04.13, 17:40 Dzien-dobry!!.... -Jesli jest Pani/Panstwo! zainteresowani.... solidnym! dokladnym! sumiennym ! sprzataniem -mieszkania/domu np.1 w tygodniu! co 2 tyg.! raz w miesiacu! lub jednorazowym!lub umyciem samych okien prosze! o tosia777@o2.pl lub tel.889854424 prace ta wykonuje w domach -bardzo wymagajacych - od 6 lat. .-umawiam sie na okreslona stawke za wyk,prace Posiadam referencje. -jestem osoba solidna dokladna sumienna..-w srednim wieku - mieszkam w Gdyni ..... Gdynia /Sopot/Gdansk . . pozdrawiam milo- i a .s .....}{ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.dynamic.chello.pl 21.01.13, 13:02 Witam :) Jestem rzetelną , energiczną, a przede wszystkim UCZCIWĄ młodą osobą chcącą dorobic sprzątaniem mieszkań. Jestem dyspozycyjna w godzinach przedpołudniowych 8-12. W grę wchodzą oferty tylko z Sopotu. Zainteresowanych prosze o kontakt tel. 696 453 431 Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
khateg Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st 04.03.13, 20:27 Polecamy sie do sprzątania mieszkań. Marka z Gdańska Mąż i Żona do wynajęcie. -sprzątanie mieszkań -sprzątanie klatek schodowych -złota rączka -pomoc domowa zapraszamy na naszą stronę >>>>> LINK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irena Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.dynamic.chello.pl 22.07.13, 23:02 Witam Polecam świetną dziewczynę do sprzątania Dominika tel.509824997 -okolice Gdynia Dąbrowa,Chwaszczyno,Koleczkowo,Bojano,Karczemki/pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia1947@icloud. Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.dynamic.chello.pl 28.09.13, 17:10 Mieszkanie69 m 5 okien, kuchnia i łazienka kafle podłoga deski nie ma małych dzieci raz na miesiąc po 15 wtorek lub środa . Cena? Odpowiedz Link Zgłoś
sunny3city szukam kogos do sprzatania Gdynia Witomino 06.10.13, 00:19 potrzebuje namiar na sprawdzoną osobe ktora sprzata w okolicach Witomina. dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toś Re: szukam kogos do sprzatania Gdynia Witomino IP: *.gdynia.mm.pl 06.10.13, 11:07 Dzien-dobry!!.... -Jesli jest Pani/Panstwo! zainteresowani.... solidnym! dokladnym! sumiennym ! sprzataniem -mieszkania/domu np.1 w tygodniu! co 2 tyg.! raz w miesiacu! lub jednorazowym!- umyciem samych okien prosze! o @ tosia777@o2.pl lub tel.889854424 prace ta wykonuje w domach -bardzo wymagajacych - od 6 lat. .-umawiam sie na okreslona stawke za wyk,prace Posiadam referencje. -jestem osoba solidna dokladna sumienna.dyskretna.-w srednim wieku - mieszkam w Gdyni ..... Gdynia /Sopot/Gdansk . . pozdrawiam milo- i a .s .....}{ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny3city Re: szukam kogos do sprzatania Gdynia Witomino IP: *.250.221-181.romerikebb.no 07.10.13, 00:19 Tosia napisalam maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toska Re: szukam kogos do sprzatania Gdynia Witomino IP: *.gdynia.mm.pl 08.10.13, 20:55 odpowiedzialam Pani pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stawka minimalna Re: szukam kogos do sprzatania IP: *.gdynia.mm.pl 08.12.13, 10:45 hehe 14-15 zl za godzine biora UKRAINKI !! i stawka ta jest od lat jest taka sama ..awszystkie ceny wzrosly!!! poza jednym?? SPRZATANIEM !!WASZYCH DOMOW!! -dlaczego nie szanujecie pracy Pan sprzatajacych i wysokosc ceny ich USLUGI przeciez one sprzataja WASZE DOMY ...dlatego uwazam ze POWINNISCIE PLACIC TYM PANIA ZA WYKONANA PRACE!! A NIE MARKOWANE GODZINY... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t...777 Aktualne!! mam wolne terminy... IP: *.gdynia.mm.pl 11.02.14, 14:59 Dzien-dobry!!.... -Jesli jest Pani/Panstwo! zainteresowani.... solidnym! dokladnym! sumiennym ! sprzataniem -mieszkania/domu np.1 w tygodniu! co 2 tyg.! raz w miesiacu! lub jednorazowym!lub umyciem samych okien prosze! o tosia777@o2.pl lub tel.889854424 prace ta wykonuje w domach -bardzo wymagajacych - od 6 lat. .-umawiam sie na okreslona stawke za wyk,prace Posiadam referencje. -jestem osoba solidna dokladna sumienna..-w srednim wieku - mieszkam w Gdyni ..... Gdynia /Sopot/Gdansk . . pozdrawiam milo- i a .s .....}{ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t...777 Re: Aktualne!! mam wolne terminy... 2016r IP: *.rzeszow.mm.pl 21.02.16, 13:41 Dzien-dobry!!.... -Jesli jest Pani/Panstwo! zainteresowani.... solidnym! dokladnym! sumiennym ! sprzataniem -mieszkania/domu np.1 w tygodniu! co 2 tyg.! raz w miesiacu! jednorazowym! lub umyciem samych okien prosze! o tel.889854424 prace ta wykonuje w domach -bardzo wymagajacych - od 10 lat. . -umawiam sie na okreslona stawke za wyk,prace ! ( ROZLICZASZ SIĘ Panstwo!!TYLKO ZA WYKONANĄ PRACĘ A NIE ZA UPŁYWAJĄCE markowane GODZINY !) lub od wielkosci metrazu mieszkania domu Posiadam referencje. -jestem osoba solidna dokladna sumienna dyskretna.. -w srednim wieku - mieszkam w Gdyni Gdynia /Sopot/Gdansk . . pozdrawiam milo- i a .....}{! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota sprzatanie IP: *.dynamic.mm.pl 09.11.13, 13:26 byla bym zainteresowana sprzataniem jestem osoba dokladna o czym przekona sie pani sama mieszkam na witominie jestem osoba uczciwa mam 36la jezeli propozycja pracy jest aktualna prosze o tel 798079658 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośćWitomino szukam kogos do sprzatania Gdynia Witomino IP: *.dynamic.mm.pl 01.12.13, 18:50 poszukuję solidnej miłej osoby do sprzątania raz na 2 tygodnie na 2 godziny mieszkanie 40 m2, stawka 10 zł/godz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: szukam kogos do sprzatania Gdynia Witomino IP: *.dynamic.chello.pl 11.02.14, 10:02 Jeśli w dalszym ciągu poszukuje Pani osoby do sprzątania - polecam swoje usługi. Jestem osobą dośiwadczoną, sprzatam bardzo dokładnie, również mogę umyć okna - za dodatkową opłatą. Będę wdzięczna za telefon na nr 515-416-142 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: szukam kogos do sprzatania Gdynia Witomino IP: *.centertel.pl 13.07.14, 14:52 Polecam można negocjować ceny, choć i tak są przystępne blaskczystosci.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.13, 15:10 Stawka 14zł za godzinę, nie myję okien ze względu na lek wysokości (dodatkowo inna osoba - mycie okien 50złotych). Sprzątanie domu-mieszkania jednorazowo (po zaległościach) koszt całkowity 120złotych (całość, nie na godzinę). Moja firma Czystolux zapraszam do cennika oraz terminów. Referencje na dole strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny3city Re: sprzątanie domu/mieszkania w Trójmieście - st IP: *.250.221-181.romerikebb.no 08.10.13, 18:25 bardzo dziekuje za cennik . Mam juz chetna osobe. Odpowiedz Link Zgłoś