Gość: X.X. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.03, 22:46 Zapraszam do udziału w sondzie, która ma być czasem na chwilę relaksu lub powtórką z geografii lub historii. Zatem START: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Y.Y. Re: Sonda: Podaj 10 śląskich miast IP: *.adsl.hansenet.de 30.09.03, 23:16 Kielce Wachock Sosnowiec Bedzin Czeladz Zawiercie Dabrowa Gornicza Jaworzno Zawiercie Myszkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Nie popisuj sie wiadomosciami... IP: *.dip.t-dialin.net 01.10.03, 00:05 dostajesz dwoje z minusem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AmbeR Re: Sonda: Podaj 10 śląskich miast IP: *.hou.moc.com 01.10.03, 00:32 Wroclaw Legnica Jawor Swidnica Wlen Zlotoryja Lwowek Slaski :) Gryfow Luban Boleslawiec I co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X.X. Odpowiadajcie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.03, 21:21 ... to przecież tylko zabawa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AmbeR Re: Odpowiadajcie... IP: *.hou.moc.com 02.10.03, 22:56 przeciez te zabawy "organizowales" juz na kilku(nastu) grupach... bawi Cie to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X.X. OWzSZDiZM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.03, 14:16 Oto odpowiedź na Twoje pytanie. Te sondy organizuję po to, aby dowiedzieć się czy czasem nie uważacie Sosnowca, Dąbrowy G., czy Częstochowy za część Śląska. Tych co chcą zapraszam na forum OWzSZDiZM oraz na stronę internetową OWzSZDiZM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X.X. Coś nam sonda siadła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.03, 23:06 choć nie wiem czemu. Niewiedza? Obawa przed gafą? -- forum OWzSZDiZM strona internetowa OWzSZDiZM Odpowiedz Link Zgłoś
owzszdizm Strona i forum OWzSZDiZM 16.10.03, 14:04 forum OWzSZDiZM strona internetowa OWzSZDiZM 5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100cznia fan nie, nie nie nienawidzę śląska ;) IP: *.chello.pl 16.10.03, 15:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X.X. Re: nie, nie nie nienawidzę śląska ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.03, 23:06 Ja też (bo jestem z Zagłębia ;-) ) -- forum OWzSZDiZM strona internetowa OWzSZDiZM Odpowiedz Link Zgłoś