karkarkar 07.08.08, 12:08 J.w. Po 3mieście krążą opinie że niejest to najlepsze iejsce do pracy. Chciałabym poznać zdanie pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: B Re: Vectra Gdynia- jak się pracuje? IP: *.chello.pl 07.08.08, 12:19 Mnie się nie podobało, więc odeszłam po kilku miesiącach. Młodzi ludzie zatrudnieni jako szeregowi pracownicy byli przesympatyczni, ale był to jedyny plus tej pracy. Ogólnie była kiepska atmosfera, a i zarobki nie były zbyt motywujące. Odpowiedz Link Zgłoś
bukon Re: Vectra Gdynia- jak się pracuje? 08.08.08, 12:19 Zależy w jakie stanowisko celujesz. W CC gdzie sam pracuję, faktycznie trzyma tylko obsada i fantastyczna atmosfera, na pewno nie stawka godzinowa. Jednak jeżeli są już prowadzone rekrutacje na wyższe stanowiska (czyt. pierwsze piętro) są one z reguły wewnętrzne. Są i zatem możliwości awansu w dosyć krótkim czasie (firma wciąż się rozwija). Od siebie dodam, że psychiczna wytrzymałość winna być na poziomie co najmniej stopu różnych egzotycznych metali. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
karkarkar Re: Vectra Gdynia- jak się pracuje? 08.08.08, 14:04 Mam na myśli stanowisko na poziomie asystenta/tki, pracownika administracji - czyli generalnie szeregowego pracownika. Odpowiedz Link Zgłoś
karina1984 Re: Vectra Gdynia- jak się pracuje? 03.11.08, 12:55 czy wiecie ile sie tam srednio zarabia w call centre? Mam szansę na to stanowisko, ale wiem że praca niewdzięczna a zarobki? No wlasnie, jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Vectra Gdynia- jak się pracuje? IP: 94.78.151.* 14.02.09, 08:03 Praca cieżka, wymagająca silnych nerów bo klienici (abonenci vectry) to chamy i prostaki, a wyplata za to ile sie przez 8 godz nerów zerzre to stanowczo za mało!!!! nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Vectra Gdynia- jak się pracuje? IP: 94.254.204.* 02.03.09, 21:53 sama tam pracuje od niedawna, ale nie podoba mi się za bardzo, ogólnie bałagan, a stawka to wogle porażka jak na te czasy, głównie pracują tam studenci, a na umowę raczej nie ma co liczyć, ogólnie ludzie sympatyczni, ale chyba nic pozatym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIKA Re: Vectra Gdynia- jak się pracuje? IP: *.wiz.pwr.wroc.pl 24.03.09, 13:31 stanowczo odradzam pracę w tej firmie. Vectra jest niesolidna. Zatrudnia ludzi prowadzących działalnośc, a potem nie można sie doprosić zapłaty za wystawioną (za poniesiona pracę) fakturę! Skandal! Beznadziejny pracodawca! Gorąco odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cenzor Re: Vectra Gdynia- jak się pracuje? IP: 74.55.90.* 05.04.09, 17:04 omijac z daleka, zenujaca placa, liderzy z lapanki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IGA Re: Vectra Gdynia- jak się pracuje? IP: *.chello.pl 06.05.09, 08:30 JA MAM SZANSĘ DOSTAĆ PRACĘ JAKO SEKRETARKA ZARZĄDU , JAK MYŚLICIE ILE PŁAĆA I JAK TAM BĘDZIE ?? , TO 1 PIĘTRO ALE NIEZBYT WYSOKIE STANOWISKO ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loluś Re: Vectra Gdynia- jak się pracuje? IP: *.vectra.pl 13.05.09, 10:01 jak chcesz robić kawki, herbatki, to pewnie sie odnajdziesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor Re: Vectra Gdynia- jak się pracuje? IP: *.pl 28.08.09, 19:42 oczywiście dla zarządu... nie samemu sobie, odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pingy Re: Vectra Gdynia- jak się pracuje? IP: *.wejherowo.vectranet.pl 07.06.09, 12:26 Tak szczerze mówiąc to firma krzak. Ogólny bałagan informacyjny, brak przepływu informacji, reasumując praca w nieświadomości. Rozliczanie umów to żenada, nie wiesz za co faktycznie otrzymujesz wypłatę. Dołączam sie do poprzedników omijać szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek Re: Vectra Gdynia- jak się pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 17:40 BEZNADZIEJNIE PRACUJE SIE W TEJ FIRMIE Oczywiscie wszystko co czytam na tym forum to prawda firma beznadziejnie traktuje swoich pracownikow JENYM SŁOWEM PRACUJESZ JAK MURZYN WE WŁASNYM KRAJU WYKORZYTUJA LUDZI NA MAKSA I SZKODA ZE NIKT NIE DOBIERZE IM SIE DO SKÓRY.ZDECYDOWANIE ODRADZAM INNYM WSPOŁPRACE Z TA FIRMA WSZYSTKO PEKNIE LADNIE OPISUJA NA SWOJEJ STRONIE A JEST ZUPELNIE PRZECIWNIE Odpowiedz Link Zgłoś
viole-ta73 Re: Vectra Gdynia- jak się pracuje? 02.11.09, 00:09 znam wiele osób co pracują na słuchawce, akurat z vectry niestety nie, ale wiem, że do tego trzebasie nadawac, wiem ze nie jest lekko i bywa nerwowo, ale to właśnie taki typ pracy, może poprostu nie nadajesz nie na słuchawke? Odpowiedz Link Zgłoś
kik_kik Re: Vectra Gdynia- jak się pracuje? 18.08.16, 13:06 A ja od tygodnia walczę z Vectrą o anulowanie i rozwiązanie umowy przed czasem z powodu zakończenia wynajmowania mieszkania i przeprowadzki do innego miasta gdzie nie ma możliwości instalacji usługi. Niestety muszę dalej płacić im haracz. Rozumiem co znaczy umowa , ale rozumiem też co znaczy słowo Przedstawiciela Handlowego szkolonego przez firmę, gdzie miałem zapewnienie o bezproblemowym zakończeniu umowy podczas przypadków losowych takich jak mój. Dlatego jako klient, abonent i człowiek prosprzedażowy , apeluję aby nie podpisywać umów z Vectrą z firmą która nie ma normalnego podejścia do klienta, dzięki czemu mieliby więcej abonentów zadowolonych z ich jakości usług, Takie jest moje prywatne zdanie i na każdym kroku , miejscu w Polsce będę każdemu odradzał współpracę z tą firmą. Odpowiedz Link Zgłoś