scalonik 03.09.08, 17:22 Ciekaw jestem, jakie IQ ma Panasewicz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: baran Wokalista Lady Pank skazany w Gdańsku IP: *.231.77-86.rev.gaoland.net 03.09.08, 17:27 Wyglada na to ze ktos mu cos powiedzial lub pokazal na co Panasewicz wyraznie odp. spadaj, i wpadl w jakas furie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysi Re: nie lubie panasonica - wole sony IP: *.Biskupin.wroc.pl 03.09.08, 18:40 Kiedy wokalista daje koncert, jest w pracy, prawda? A do pracy nie wolno przychodzić pod wpływem alkoholu. Wie ktoś z Was, jak to jest prawnie rozwiązane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenio Re: nie lubie panasonica - wole sony IP: *.acn.waw.pl 03.09.08, 20:26 Wokalista nie jest "w pracy" bo nie ma podpisanej umowy o prace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Lepsze byly te od Timbalanda co staly cala noc i IP: *.jmdi.pl 03.09.08, 21:29 czekaly na swego idola :D glupie dziewuszki zawsze znajda se idola :D Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Panasewiczowi jednak podpaska wyleciala 04.09.08, 15:08 Ogladnalem z uciecha ten amatorski filmik i widze, ze: Tak chloptas zaciskal kolana, nawet podpieral mikrofonem, zeby nie zgubic podpaski (miala ciote - stad ten zly humor), ale w koncu podpaska i tak mu wyleciala. Wsieklosc i butelka w tlum. Odpowiedz Link Zgłoś
lin-ux Wokalista Lady Pank skazany w Gdańsku 03.09.08, 17:27 A to jest gwiazdor? heheheheh.....he? Do pierdla z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starywierny fan LP Re: Wokalista Lady Pank skazany w Gdańsku IP: *.b-ras1.prp.dublin.eircom.net 03.09.08, 21:05 Panas, glupio wyszlo,sam przeciez wiesz,wazne ze nie uciekasz od odpowiedzialnosci, wypowiedz fanki bardzo stonowana, rozsadna dziewczyna, czlowiek jest tylko czlowiekiem, a co dopiero rockandrollowiec,cale szczescie ze nic powaznego sie nie stalo dziewczynie, Panas! lepiej spiewaj niz rzucaj czymkolwiek, spiew wychodzi ci duzo lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mniej niż zerooo Re: Wokalista Lady Pank skazany w Gdańsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.08, 17:29 "Ciekaw jestem, jakie IQ ma Panasewicz." Mniej niż zero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rolf Re: Wokalista Lady Pank skazany w Gdańsku IP: 212.106.17.* 03.09.08, 17:38 Niezłe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Wokalista Lady Pank skazany w Gdańsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.08, 17:31 Byłem kiedyś przypadkiem na koncercie Lady Pank w pewnym wrocławskim klubie. Widziałem co ten gość wyprawiał. Szkoda gadać. Nie wiem czy był pijany, ale na takiego wyglądał. Gadał coś od rzeczy, jakieś durne teksty... Prosty człowiek i w dodatku.... Sami sobie dopowiedzcie, bo nie chcę się brzydko wyrażać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Wokalista Lady Pank skazany w Gdańsku IP: *.pools.arcor-ip.net 03.09.08, 17:32 Gdybym był bratem albo ojcem tej pani dałbym Panasewiczowi po prostu w mordę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek dobra rada Re: Wokalista Lady Pank skazany w Gdańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 17:43 Gość portalu: Stefan napisał(a): > Gdybym był bratem albo ojcem tej pani dałbym Panasewiczowi po prostu w mordę. a gdybyś był mężem albo synem, albo wujkiem, albo stryjkiem, albo sąsiadem :) a poważnie rzecz ujmując, to na filmiku widać, że borysewicz usiłuje coś przekazać panasowi. być może radę "weź się nie wygłupiaj, bo się najeßałeś na sztywno i może się coś przykrego wydarzyć". ale panas jest duży i postanowił zrobić po swojemu. no to teraz niech zapłaci za zabawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C79 Bez honoru IP: *.chello.pl 03.09.08, 17:33 Facet bez honoru. Skoro ma problem z alkoholem, nerwami i kulturą osobistą, mógłby się chociaż próbować rehabilitować. Szczere "przepraszam, przyznaję się" to dobry początek. Ale gdzie tam, lepiej brnąć w "to nie ja, to kolega". Odpowiedz Link Zgłoś
piesior666 Pazerna Mala Lady Punk !!! 03.09.08, 17:36 O nic innego jej nie chodzilo. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Pazerna Mala Lady Punk !!! 03.09.08, 17:42 piesior666 napisał: > O nic innego jej nie chodzilo. ********************************* A co? Ma pozwalać, żeby jakiś pijany bydlak rzucał w nią butelkami ze sceny? Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Wokalista Lady Pank skazany w Gdańsku 03.09.08, 17:36 Prawie 18 tys? Tylko 18 tys!..powinien zapłacić za swój chuligański występ zdecydowanie więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek BRAWO!! W końcu porządek. IP: *.tpnet.pl 03.09.08, 17:37 Żałuję tylko, że ten koleś jeszcze zarabia na koncertach - takiego kogoś nie powinno się nigdzie na występy zapraszać, bo tylko wstyd przynosi. Odpowiedz Link Zgłoś
parigot To ochlej jakich malo 03.09.08, 17:37 Kiedys byl we Wroclawiu klub "Radiobar", i swego czasu czesto tam zagladalem. Kiedys wchodze z kolega na piwo, godzina popoludniowa w srodku tygodnia, i kogo widze lezacego na barze? No? Panasia! Zchlanego do nieprzytomnosci! Barman tylko polozyl palec na ustach, i od siebie dodal szeptem ze to u niego normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Khem Wokalista Lady Pank skazany w Gdańsku IP: *.chello.pl 03.09.08, 17:39 Już kiedys dały popis możliwości te chamy z LP... Schlali się jak dzikie świnie i pokazywali publiczności gołe tyłki podczas jednego z koncertów w latach 80 ( chyba to było we Wrocławiu ). xD Odpowiedz Link Zgłoś
parigot Re: Wokalista Lady Pank skazany w Gdańsku 03.09.08, 17:40 To nie tylki a przyrodzenie i nie pokazal a zrobil siku na fanow. Bodajze w 1985 roku to bylo ale juz nie pamietam czy to Panasewicz czy Borusewicz tak sie popisal. Odpowiedz Link Zgłoś
baba-jaga Re: Wokalista Lady Pank skazany w Gdańsku 03.09.08, 17:48 Borusewicz sikal na partyjna widownie w dniu dziecka na Stadionie Olimpijskim. Co kiedys bylo pijacka odwaga i kontestacja, dzisiaj jest juz tylko odzwierzecym wulgaryzmem. I pomyslec ze Borusewicz potem chodzil z pielgrzymka do Czestochowy zeby spowiadc sie z roznych grzeszkow, a nawet publicznie, w telewizji, przepraszac. No i dobrze. Uprzejmosc jest malutka smiercia ego, trzeba uczyc ich kultury osobistej i manier. Nic nie stoi w miejscu, Pan Pan stacza sie pod rybie g.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: któś Re: Wokalista Lady Pank skazany w Gdańsku IP: 208.49.241.* 03.09.08, 17:53 86 rok, dzień dziecka i koncert dla dzieci. Grali "Marchewkowe pole" i w pewnym momencie Borysewicz pokazał, co miał najlepszego ze słowami "o tu macie marchewkę, wy pier.... dzieci". O sikaniu nic nie słyszałem. Na podstawie relacji gościa, który to widział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poganin tak było IP: *.rcb.vectranet.pl 03.09.08, 19:50 i jeśli się nie mylę gnój odsiedział za to tylko tydzień w areszcie, a szkoda, nie jestem pewny, ale to chyba było w sali kongresowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plot Re: tak było IP: 85.134.210.* 03.09.08, 20:39 tak było - zabili papieża z rana. co? zabili regana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dire79 Re: tak było IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 23:18 Lepiej tego nie można ująć ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vcx Re: Wokalista Lady Pank skazany w Gdańsku IP: *.tvgawex.pl 03.09.08, 22:11 pamiętam ze jeen z nich dostał za to kolegium Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Cios butelką 03.09.08, 17:47 To kara za chodzenie na koncerty, żeby słuchać takiego szajsu. Odpowiedz Link Zgłoś
parigot Re: Cios butelką 03.09.08, 17:56 Calkowita racja z tym chlamem, ale kobieta nie jest niczemu winna ot, poszla sobie na jakas impreze plenerowa: byla karkowka,zwyczajna z grilla, piwo lane i jakis tam klezmer pogrywal. To nie jest wina zwyczajnych ludzi ze jakis patalach zaduzo popil i sie zdenerwowal. Odpowiedz Link Zgłoś
baba-jaga Wokalista Lady Pank skazany w Gdańsku 03.09.08, 17:50 a ta ich 'muzyka' brzmi jak pijackie rzygowiny. Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck Widzialem go u Wojewodzkiego 03.09.08, 18:06 Cham i prostak. nadawal na PiS jak polowa tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alhan Re: Widzialem go u Wojewodzkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 18:20 akurat nadawanie na PiS o prostactwie nie świadczy, a wręcz przeciwnie, ale skoro tak uważasz. Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Re: Widzialem go u Wojewodzkiego 03.09.08, 23:33 2_x_duck napisał: > Cham i prostak. nadawal na PiS jak polowa tego forum taaak? a ja bylam pewna, ze jest czlonkiem PiS, bo to by do takiego zachowania pasowalo; najpierw wyje sie na cmentarzu, potem pokazuje palec srodkowy pod pomnikiem w stoczni a na koniec rzuca butelkami..... Odpowiedz Link Zgłoś
anna-888 Wokalista Lady Pank skazany w Gdańsku 03.09.08, 18:11 Oj to nie dobrze !! Odpowiedz Link Zgłoś
anna-888 Wokalista Lady Pank skazany w Gdańsku 03.09.08, 18:14 Oj to niedobrze !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomee Wokalista Lady Pank skazany w Gdańsku IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.08, 18:23 Za narażenie na trwały uszczerbek na zdrowiu tylko 18000 zł? Paranoja! Partyjny prezes państwowej spółki zarabia miesięcznie 20 razy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek z poziomek Re: Wokalista Lady Pank skazany w Gdańsku IP: *.chello.pl 03.09.08, 19:29 360.000 zł to mało który w USA zarabia. Jak możesz to podaj który tyle zarabia prezes państwowej spółki. oczywiście proszę o podanie jak rozumiesz słowo "państwowa". Jak dla mnie to to że taki nieuk się wypowiada to jest prawdziwa paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Jaka "piękna" kara, 3000 dla poszkodowanej 03.09.08, 18:25 i 13000 dla Państwa, które nie brało w zajściu udziału ;))) Tylko być Państwem. Zamieszany czy niezamieszny kasujesz forsę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
barej Wokalista Lady Pank skazany w Gdańsku 03.09.08, 18:25 ćWOK jakich jeszcze nie było !!!!! Ale "gwiazda" ćwok,ćwok,ćwok i jeszcze raz ćwok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szatan-8a Re: Wokalista Lady Pank skazany w Gdańsku 03.09.08, 18:26 mniej niz zero!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szatan-8a Re: Wokalista Lady Pank skazany w Gdańsku 03.09.08, 18:29 scalonik napisał: > Ciekaw jestem, jakie IQ ma Panasewicz. >mniej niz zero!!! Odpowiedz Link Zgłoś
barej Wokalista Lady Pank skazany w Gdańsku 03.09.08, 18:30 szatan 8 ba-jestem z tobą i popieram TWOJą tezę,przecież ten STARY dziadek nie ma już szans na rynku!!!!!!! Alke się wysilili!!!!! O! nie! Odpowiedz Link Zgłoś
barej Wokalista Lady Pank skazany w Gdańsku 03.09.08, 18:33 Przepraszam szatana ma być 8a Odpowiedz Link Zgłoś
barej Wokalista Lady Pank skazany w Gdańsku 03.09.08, 18:47 Ale jaja!!!!!Itaki "gość"nazywa siebie wokalistą!!!!!!! Nie te czsy panie dziadku!!!!!!! Masz pan spiewać w Kudowie Zdr.Polanicy,Szczawnie Zdroju..... no niestety takie są koleje losu !!!!!! Pozdrawiam Panosonika czy Panasewicza już nie wiem jak się ma dsziadzio!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUUU Re: Wokalista Lady Pank skazany w Gdańsku IP: 69.12.136.* 04.09.08, 01:03 A co Ci Zrobily te biedne uzdrowiska zeby je na taka chalture skazywac???? :)))) Bylam kiedys na koncercie Lady Punk gdzies w 83 czy 84 nie pamietam dokladnie. Byli wtedy na szczycie swojej popularnosci. Poziom muzyczny byl wyzszy niz to co w tej chwili reprezentuja ale to co najbardziej pamietam z tego koncertu to nieukrywana pogarda i lekcewazenie swoich fanow. Malolaty piszczaly z radosci a muzycy olewali publicznosc (tym razem nie doslownie :) to nie bylo we Wroclawiu). To byl jeden z pierwszych koncertow na ktorych bylam, potem mialam okazje byc na koncertach wielokrotnie. Rocznie bywam 5 albo 6 razy na roznych tego typu imprezach. I nidgy i nigdzie nie widzialam takiego zadecia u zadnego z wykonawcow. A musze podkreslic ze mialam przyjemnosc ogladac na zywo legendy muzyczne takie ja: Sting, Santana, BB King, Annie Lennox, Rush, Jethro Tull, Jeff Beck, Clapton, Ringo Star... i wielu innych. Co ciekawe im wieksza gwiazda tym skromniejszy czlowiek. Zadnych chamskich wyskokow, szacunek dla widzow. W koncu panowie muzycy, muzykami jestescie tylko dlatego ze macie ze ktos chce Was sluchac, kupuje Wasze plyty i przychodzi na koncerty.... Bez fanow nie istniejecie.... Odpowiedz Link Zgłoś