Gość: Carmen IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.03, 19:21 Gdzie w Trójmiescie można się nauczyć dobrze hiszpańskiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysi_pyszczek Re: hiszpański 10.10.03, 11:26 Gość portalu: Carmen napisał(a): > Gdzie w Trójmiescie można się nauczyć dobrze hiszpańskiego słyszałam, że germanicus organizuje b. profesjonalne kursy. jednakże jest to opina zasłyszana, bo osobiście nie uczęszczałam. dzwoniłam tam, ale opłata za semestr wydała mi sie zbyt wysoka. ja zapisałam się do tzw. szkoły języków romańskich "romanica" w sopocie. koleżanka tam chodziła w zeszłym roku i bardzo sobie chwali. od 13 pażdziernika zaczynam zajęcia. semestr kosztuje 750 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bienvenido Polecam Ci eksperta... IP: *.Red-81-44-62.pooles.rima-tde.net 10.10.03, 16:22 Gość portalu: Carmen napisał(a): > Gdzie w Trójmiescie można się nauczyć dobrze hiszpańskiego Polecam Ci niejakiego leutnanta-KRÓLIKA, wybitnego językowca - spędził ostatnio gorący urlop z hiszpańskim kelnerem, więc rekomendacja znakomita! Osobnik ten produkuje się na tym forum, choć ostatnio rzadziej daje głos, odsiadując karniaki na "oślej ławce". Odpowiedz Link Zgłoś