Gość: jaro IP: *.pppool.de 13.01.02, 23:54 Męczy mnie KOSZMAR, że Jolka K. może zostać prezydentem. Czy nie ma już naprawdę nikogo, komu można by powierzyć ten urząd? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_z Re: męczy mnie KOSZMAR... 14.01.02, 00:00 Gość portalu: jaro napisał(a): > Męczy mnie KOSZMAR, że Jolka K. może zostać prezydentem. > Czy nie ma już naprawdę nikogo, komu można by powierzyć ten urząd? A Ty byś widział kogoś, ja nie;((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: męczy mnie KOSZMAR... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.02, 01:38 lucy_z napisał(a): > Gość portalu: jaro napisał(a): > > > Męczy mnie KOSZMAR, że Jolka K. może zostać prezydentem. > > Czy nie ma już naprawdę nikogo, komu można by powierzyć ten urząd? > A Jędrek L to co , sroce spod ogona wypadł ? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: męczy mnie KOSZMAR... 14.01.02, 08:16 Oj, robi sie politycznie. Jeszcze troche i zadam pytanie "kogo bys wybieral gdyby dzisiaj byly wybory". A jezeli chodzi o kandydatow na prezydenta(tke), to nie widze zadnych problemow. W ostatecznosci wytypujemy kogos z Forum. Tutaj jest tylu ciekawych ludzi, ze i na utworzenie alternatywnego rzadu by wystarczylo - jedno stanowisko juz mam obsadzone - minister transportu - Zoppoter. A teraz musze na rabotu. Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: męczy mnie KOSZMAR... 14.01.02, 08:40 Dziekuję za zaufanie. Niestety jestem zmuszony odmówić. Jestem za uczciwy na to, żeby pełnić jakąkolwiek państwową funkcję. W dodatku nie noszę garniturów a za to noszę bujną czuprynę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koprofag Re: męczy mnie KOSZMAR... IP: 213.17.197.* 14.01.02, 08:46 zoppoter napisał(a): > Dziekuję za zaufanie. > Niestety jestem zmuszony odmówić. Jestem za uczciwy na to, żeby pełnić jakąkolw > iek państwową funkcję. W > dodatku nie noszę garniturów a za to noszę bujną czuprynę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koprofag Re: męczy mnie KOSZMAR... IP: 213.17.197.* 14.01.02, 08:50 Gość portalu: koprofag napisał(a): > zoppoter napisał(a): > > > Dziekuję za zaufanie. > > Niestety jestem zmuszony odmówić. Jestem za uczciwy na to, żeby pełnić jak > ąkolw > > iek państwową funkcję. W > > dodatku nie noszę garniturów a za to noszę bujną czuprynę.... > ha,ha...ales mnie ubawil. Z tymi garniturami to nie problem. Za poprzedniej kadencji mielismy zdaje sie swetra wiec teraz moglby byc np. dres z blyszczacego kreszu:) a co do bujnej czupryny - zawsze mozesz powiedziec ze tam miesci sie twoja sila jak u tego no... samsona Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: męczy mnie KOSZMAR... 14.01.02, 08:56 zoppoter napisał(a): > Dziekuję za zaufanie. > Niestety jestem zmuszony odmówić. Jestem za uczciwy na to, żeby pełnić jakąkolw > iek państwową funkcję. W > dodatku nie noszę garniturów a za to noszę bujną czuprynę.... A może dla odmiany przydałby sie ktoś uczciwy na wysokim stanowisku. Ja w każdym razie jestam za tą propozycją. Może udałoby Ci się coś zrobił z tymi kolejami, bo mi najczęściej logistyka wyjazdów siada przez połączenia kolejowe a raczej ich brak. Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: męczy mnie KOSZMAR... 14.01.02, 10:22 > A może dla odmiany przydałby sie ktoś uczciwy na wysokim stanowisku. Ja w każdy > m > razie jestam za tą propozycją. Było kilku polityków, którzy sprawili na mnie wrażenie, że można im chociaż częściowo zaufac. Szybko zostali wygryzieni, co może śwaidczyc o tym, że rzeczywiście byli godni zaufania... > Może udałoby Ci się coś zrobił z tymi kolejami, > bo > mi najczęściej logistyka wyjazdów siada przez połączenia kolejowe a raczej ich > brak. To rozległy temat, łączący w sobie zagadnienia ekonomii, logistyki, uczciwości, polityki, form działania przedsiębiorstw i diabli wiedzą czego jeszcze. A ja dopiero za rok mam zostac szarym licencjatem ekonomii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: męczy mnie KOSZMAR... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.02, 00:04 ja.nusz napisał(a): - jedno stanowisko juz mam > obsadzone - minister transportu - Zoppoter. O przepraszam bardzo , to stanowisko było obsadzone moją osobą :-)) No, ewentualnie mogę przyjąć jakieś inne i 6-cio miesięczna odprawę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: męczy mnie KOSZMAR... IP: *.pppool.de 19.01.02, 23:28 Gość portalu: jaro napisał(a): > Męczy mnie KOSZMAR, że Jolka K. może zostać prezydentem. > Czy nie ma już naprawdę nikogo, komu można by powierzyć ten urząd? No wymyślcie kogoś!!! Niech już będzie jakiś komuch, byle nie Jooooooooolkaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: męczy mnie KOSZMAR... 19.01.02, 23:49 Gość portalu: jaro napisał(a): > No wymyślcie kogoś!!! > Niech już będzie jakiś komuch, byle nie Jooooooooolkaaaaaaaaaaaaaaa Ha, ha, ha:)))))))) Rzeczywiście Cię to męczy;))) Przecież to ładna babka??? ;)) Trudno znaleźć........:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: męczy mnie KOSZMAR... IP: *.pppool.de 19.01.02, 23:57 lucy_z napisał(a): > Gość portalu: jaro napisał(a): > > > > No wymyślcie kogoś!!! > > Niech już będzie jakiś komuch, byle nie Jooooooooolkaaaaaaaaaaaaaaa > Ha, ha, ha:)))))))) > > Rzeczywiście Cię to męczy;))) Przecież to ładna babka??? ;)) O taniej urodzie jak z odpustu :-( Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: męczy mnie KOSZMAR... 20.01.02, 00:00 Gość portalu: jaro napisał(a): > O taniej urodzie jak z odpustu :-( > No, no;) Ale jesteś wymagający:))) Czy tylko uroda Ci przeszkadza??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: męczy mnie KOSZMAR... IP: *.pppool.de 20.01.02, 00:02 lucy_z napisał(a): > Gość portalu: jaro napisał(a): > > > O taniej urodzie jak z odpustu :-( > > > No, no;) Ale jesteś wymagający:))) > > Czy tylko uroda Ci przeszkadza??? Do tego ten sztucznie obniżany głos... jak u spowiednika ateisty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: męczy mnie KOSZMAR... 20.01.02, 00:07 Gość portalu: jaro napisał(a): > Do tego ten sztucznie obniżany głos... jak u spowiednika ateisty :-) Rozwiń określenie - spowiednik ateista, ha, ha :))))Chciała bym wiedzieć;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: męczy mnie KOSZMAR... IP: *.pppool.de 20.01.02, 00:13 lucy_z napisał(a): > Rozwiń określenie - spowiednik ateista, ha, ha :))))Chciała bym wiedzieć;)) Powiem tak: małżonek to przynajmniej miglanc z klasą, który zdobył zaufanie owieczek (może i słusznie... tfu! jaro! co ty piepszysz - no widzisz sama :-) a tu ta udawana głebia myśli... toż to boli już przy słuchaniu sporadycznym... a potem tak codziennie we wiadomościach :-nieeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: męczy mnie KOSZMAR... 20.01.02, 00:20 Gość portalu: jaro napisał(a): > lucy_z napisał(a): > > > Rozwiń określenie - spowiednik ateista, ha, ha :))))Chciała bym wiedzieć; > )) > > Powiem tak: małżonek to przynajmniej miglanc z klasą, który zdobył zaufanie > owieczek (może i słusznie... tfu! jaro! co ty piepszysz - no widzisz sama :-) > a tu ta udawana głebia myśli... toż to boli już przy słuchaniu sporadycznym... > a > potem tak codziennie we wiadomościach > :-nieeeeeeeeeeee Jaro, strasznie mnie rozbawiłeś, śmieję się w głos :)))))) Ale mnie wprawiłeś w dobry nastrój a tu trzeba iść spać. Dobrej nocy Ci życzę:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś