alek8 13.10.03, 21:38 Ja obstawiam: ( w kolejności od najlepszej): 1.Górny Sopot 2.Sopot Wyścigi 3.Gdańsk Matemblewo 4.Gdynia Orłowo Jakie jest Wasze zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexand Re: Gdzie najbardziej chcielibyście mieszkać w 3- 14.10.03, 00:15 Chciałbym mieszkaś przy ul. Żeromskego, Derdowskiego, albo św. Piotra w Gdyni. Tam jest jednocześnie meliniarsko i uroczo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prop Re: Gdzie najbardziej chcielibyście mieszkać w 3- IP: *.dip.t-dialin.net 14.10.03, 10:29 Jedynie w Orlowie.To najpiekniejsze miejsce na Polskim Wybrzrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prop Re: Gdzie najbardziej chcielibyście mieszkać w 3- IP: *.dip.t-dialin.net 14.10.03, 10:33 Oczywiscie Wybrzezu. Odpowiedz Link Zgłoś
umarlypoeta Re: Gdzie najbardziej chcielibyście mieszkać w 3- 20.10.03, 23:36 Myślę, że najurokliwszy jest jednak Sopot. Górny, Dolny, Kamienny Potok... Wszystkie osiedla w Sopocie otoczone są lasami. I ta nietuzinkowa architektura, która zauroczyła Pera Dahlberga... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: Gdzie najbardziej chcielibyście mieszkać w 3- 14.10.03, 11:01 alek8 napisał: > 2.Sopot Wyścigi Żadna część Sopotu nie nosi nazwy "Wyscigi". Chyba, że chciałbyś mieszkać na torze wyscigów konnych. Nie wiem, czy właściciel hipodromu na to się zgodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elve Re: Gdzie najbardziej chcielibyście mieszkać w 3- IP: 195.116.62.* 14.10.03, 12:14 w kolejności: Górna Oliwa (pod lasem, okolice Polanki) Górny Sopot Dolny też jest niczego sobie Górny Wrzeszcz Gdynia w okolicach klifu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gdzie najbardziej chcielibyście mieszkać w 3- IP: *.bialystok.agora.pl 14.10.03, 12:35 1.Gdynia Centrum - żeby wszędzie było blisko najlepiej gdzieś w okolicach Batorego 2.Gdynia Wzgórze lub Kamienna Góra) 2.Sopot Dolny 3. ewentualnie Sopot Górny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Trojmiasta Re: Gdzie najbardziej chcielibyście mieszkać w 3- IP: *.chello.pl 15.10.03, 14:59 1 Gdynia Kamienna Gora 2 Orlowo dolne 3 Dolny Sopot Odpowiedz Link Zgłoś
alexand Re: Gdzie najbardziej chcielibyście mieszkać w 3- 15.10.03, 23:23 Gość portalu: ja napisał(a): > 1.Gdynia Centrum - żeby wszędzie było blisko najlepiej gdzieś w okolicach > Batorego Miszkałem kiedyś na Abrahama. Batorego mialem na podwórku. Tam się naprawde zajebiscie mieszkało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metropol Re: Gdzie najbardziej chcielibyście mieszkać w 3- IP: *.allianz.pl 14.10.03, 16:32 Może Dolina Radości w Oliwie,zapewne nie wszyscy wiedzą jak urokliwe to miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Kiełpino Górne IP: *.amg.gda.pl 15.10.03, 18:55 Nasze miasta nie są zbyt piękne, po paru latach szukania wybralam tereny za obwodnicą - lasy, rower, blisko wszędzie dzięki obwodnicy jeśli ma się samochód Odpowiedz Link Zgłoś
les1 Re: Kiełpino Górne 15.10.03, 22:25 A co odnosnie...Lapina??? Lasy, cisza... no, i to najwazniejsze...woda !!! Latem troszka luda ale reszta roku...to istna sielawka...;-))) les1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: chelm IP: *.proxy.aol.com 22.10.03, 23:13 ta dzielnica jest szczegolna.bespieczna na nie przewidziane kataklizmy. szczegolnie skrzyzowanie ulic lubuskiej,odrzanskiej i na zboczu.ladny widok, nawet na zatoke,oraz starowke.do tego blisko wszedzie,nawet do otomina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezdomny Re: Gdzie najbardziej chcielibyście mieszkać w 3- IP: 194.204.184.* 23.10.03, 08:48 a ja mieszkam na dworcu w gdańsku i się cieszę. ponieważ po: 1. mieszkam w starym zabytkowym budynku o pieknej arhitekturze, 2. mieszkam w smym centrum i wszedzie mam blisko, 3. mam pełno znajomych i przyjaciół 4. nie płacę czynszu 5. do jedzenia też coś zawsze znajdę, 6. mam darmowy dostęp do internetu, gdy w kawiarence jest pusto, 7. mam wszystko w d...e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRUNO Re: Gdzie najbardziej chcielibyście mieszkać w 3- IP: *.proxy.aol.com 23.10.03, 14:00 Sopot Dolny Sopot Gorny Orlowo Kamiena gora w Gdyni dWORZEC pkp w SOPOCIE Odpowiedz Link Zgłoś
javert Re: Gdzie najbardziej chcielibyście mieszkać w 3- 04.11.03, 10:31 Ach, wiem,że ze mnie strasznie wygodny mieszczuch, ale przez ponad 20 lat mieszkałam na Swtetojanskiej-wszedzie mialam blisko, do sklepu moglam pójść dosłownie w kapciach...A więc moje typy to: 1.Gdynia Centrum 2.Gdynia Wzgórze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gustaw Re: Gdzie najbardziej chcielibyście mieszkać w 3- IP: 62.233.169.* 04.11.03, 14:21 Chyba żartujesz obdrapane ruiny środmieścia gdyni + hałas i spaliny, albo wzgórze z jednej strony blaszanka geant z drugiej klasyczny stalinizm. polecam szczególnie ulice biskupa dominika stalin wiecznie żywy. Ciężko znaleść bardziej ohydne miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlon Re: Gdzie najbardziej chcielibyście mieszkać w 3- IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.03, 16:45 Gość portalu: gustaw napisał(a): > Chyba żartujesz obdrapane ruiny środmieścia gdyni + hałas i spaliny, > albo wzgórze z jednej strony blaszanka geant z drugiej klasyczny stalinizm. > polecam szczególnie ulice biskupa dominika stalin wiecznie żywy. > Ciężko znaleść bardziej ohydne miejsca Gustaw nie unoś się. Stare indiańskie powiedzenie brzmi: de gustibus non disputandum est. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś