Gość: wojek dobra rada IP: 84.38.25.* 03.11.08, 21:20 xxx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gunnar "Generał Zaruski" pod gdańską banderą IP: *.chello.pl 03.11.08, 21:37 Czy nie za wysoka cena (150 tys) za ten wrak w który trzeba włożyć co najmniej 3 mln, aby wyglądał i działał jak w latach swojej świetności? Smaczku sprawie dodaje od kogo odkupiono ten wrak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żeglarz "Generał Zaruski" pod gdańską banderą IP: *.chello.pl 04.11.08, 01:59 czy to był niezbędnie koniecznie potrzebny wydatek? Czy miasto spytało mieszkańców o ich zdanie w tej sprawie?? Fajnie jest kupować " popsute zabaweczki" za nieswoje pieniążki :( Odpowiedz Link Zgłoś
naufragio Re: "Generał Zaruski" pod gdańską banderą 04.11.08, 15:12 Co ty gadasz tfu tfu "zeglazu"? "Nie za swoje pienazki?" A za czyje bo jako Gdańszczanin placący podatki tez komunalne JESTEM ZA TYM, aby Moje Miasto wydawalo pieniadze w TEN Sposob.. nie "moje" zreszta. A ta "popsuta zabaweczka" jest czescia naszej historii i moim zdaniem dobrze sie stalo, że nie pojdzie na opal, tylko plywac. Ale to chyba "zeglarzu" jako zeglarz wiedziec powinienies? Prawda? Or not Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś