jog-us2
14.02.09, 19:34
Ofiara przestepstwa nie bedzie juz sama,i bardzo sie z tego ciesze.A co z ofiarami bledow lekarskich,oni sa sami zdani tylko na siebie,nikt z nami nie chce rozmawiac , sprawy w sadzie wleka sie latami na komisje sadowo-lekarska jezdi sie po Polsce i jest to komisja tylko taka ze nie dowiadujemy sie prawdy bo nie jest komisja nie zalezna ,lekarze czytaja co inni specjalisci napisali ito potwiedzaja,i nic wiecej co by kturemus dr.zaszkodzilo..Dlaczego jak sie slyszy w mediach powolyje sie takie komisje dla innych roznych spraw dla ludzi polityki,to za serce boli Aczy ja jestem gorsza od tych innych,czy chcialam byc uszkodzona,czy to w koncu moja wina ze jestem inwalida nie z wlasnej winy???.Mam powazne powiklania po operacji,wydluzona noge i jak sie dowiedzialam na takowej sad-lek. komisji zawsze taka kulawa bylam tylko tego nie zawazylam .Endoproteza jest dobrze ustawiona jak pisze w wyniku przeswietlenia a ja mam uszkodzone nerwy byc moze uczulenie na metal,zadne leki ulgi nie przynosza i naprawde cierpie,chodzic nie moge i co bedzie dalej niewiem.I dlatego to pisze ze dla nas ludzi uszkodzonych tez bardzo przydala by sie taka pomoc.Nie mozemy byc na pozycji przegranych starzejacych sie ludzi.