turhotel 24.02.09, 20:16 Co sie dziaje z CH Manhattan we Wrzeszczu? Wiekszosc sklepów sie likwiduje, wyprzedaje towar albo juz sie zamknęło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asd Re: CH Manhattan we Wrzeszczu - czy się zwija? IP: *.90.174.89.cable.satra.pl 24.02.09, 22:02 Ja słyszałem wersje że przez Galerie Bałtycką obroty w sklepach w Manhatanie powaznie spadły i maja go przebudować na centrum biurowe z wyłączeniem poziomu 0 i -1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nena Re: CH Manhattan we Wrzeszczu - czy się zwija? IP: *.chello.pl 24.02.09, 23:11 I bardzo dobrze. Nie sposób, żeby we Wrzeszczu dały radę wytrzymac dwie duże galerie handlowe, oddalone od siebie o dwa przystanki tramwajowe. Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel Re: CH Manhattan we Wrzeszczu - czy się zwija? 25.02.09, 12:23 Wadą w Manhattanie jest bezpłatne parkowanie tylko przez 30 minut. Przerobienie go na biurowiec ma więc sens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: CH Manhattan we Wrzeszczu - czy się zwija? IP: 213.192.66.* 25.02.09, 12:25 Po otwarciu Galerii Przymorze upadnie Alfa? - to przecież podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel Alfa 25.02.09, 13:27 Alfa nie padnie: tam parking jest bezplatny, jest kino. Nawet sasiedni Real nie rozłożył Alfy. Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel Tesco Chełm 25.02.09, 13:29 Piątkowe, późne popołudnie w Tesco na Chełmie. Po Tesco przemyka chyłkiem niewiele osób - na galeriach handlowych totalne pustki. To dopiero jest nietrafiona inwestycja. Tylko patrzeć jak geleriowe sklepiki zaczną sie zwijac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nena Duży handel Przymorze IP: *.chello.pl 25.02.09, 14:14 Wygląda na to, że po otwarciu Leclerca ona Obr Wybrzeża będą przetasowania. Byc może wypadnie Real, bo jest najdroższą siecią z hipermarketów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dita Re: CH Manhattan we Wrzeszczu - czy się zwija? IP: *.88.174.89.cable.satra.pl 26.02.09, 18:55 To się Platfusy przeliczyły z inwestycją ;) A tak na marginesie, po co komu nowe inwestycje społeczne - walnijmy kolejne centrum handlowe :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danka Re: CH Manhattan we Wrzeszczu - czy się zwija? IP: *.static.hnet.pl 26.02.09, 18:59 Uszanuj wybór ludzi. Kto im zabroni chodzić do CH skoro lubią? I ja też lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: CH Manhattan we Wrzeszczu - czy się zwija? IP: *.crowley.pl 02.03.09, 10:06 nie zwija się, będzie tylko zmieniał sklepy. potrwa to pewnie jeszcze sporo czasu, bo kryzys nie pomaga. I niech zmienia bo ja tam wolę manhatan bo przynjamniej nie ma tłoku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mombi Re: CH Manhattan we Wrzeszczu - czy się zwija? IP: 193.189.116.* 02.03.09, 10:56 ja tez bardzo lubie robic zakupy na manhatanie,mozna spokojnie pochodzic po sklepach-nie ma tloku,jest porzadna klimatyzacja,plac zabaw dla dzieci i mozna wypic kawe.mam nadzieje ze nowe sklepy na manhatanie jeszcze bardzoej zacheca do odwiedzania tego centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihotka Re: CH Manhattan we Wrzeszczu - czy się zwija? IP: *.gprs.plus.pl 02.03.09, 17:51 Napewno C&A w Manhattanie otworzą. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodasoft2 Re: CH Manhattan we Wrzeszczu - czy się zwija? 16.03.09, 14:25 C&A będzie też w otwieranej wlaśnie Galeri Przymorze Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: CH Manhattan we Wrzeszczu - czy się zwija? 03.03.09, 13:20 Gość portalu: mombi napisał(a): > "na manhatanie" Hm... Po "jakiemu" to? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my-secret Re: CH Manhattan we Wrzeszczu - czy się zwija? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 22:19 Po polskiemu,a co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akle_k Re: CH Manhattan we Wrzeszczu - czy się zwija? IP: 153.19.54.* 28.03.09, 11:26 A czy działaja tam jakieś kantory? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atx Re: CH Manhattan we Wrzeszczu - czy się zwija? IP: *.ip.jarsat.pl 27.04.09, 14:13 tak, na poziomie 0 jest jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INFO SSC Re: CH Manhattan we Wrzeszczu - czy się zwija? IP: *.chello.pl 26.04.09, 19:25 Od 1 wrzesnia CH Manhattan zmienia się od 1 piętra w górę w biurowiec. Zatanawiają się, nie jest to przesądzone, czy nie dobudować jeszcze teraz brakującego piętra. Odpowiedz Link Zgłoś
sharoon55 Re: CH Manhattan we Wrzeszczu - czy się zwija? 28.04.09, 23:06 Fajnie, jakby były tam biura. Wrzeszcz nie ma takiego centrum biurowego. Odpowiedz Link Zgłoś