Gość: Sopocianin IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.03.09, 21:47 Jureczku przestań ludziom bajki opowiadać. Powiedz ile dzięki Karnowskiemu Ty i twoja niemała rodzinka zarabiacie sprawując funkcje w państwowych przechowalniach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Boski Karnowski Karnowski jest mi bliższy IP: *.limes.com.pl 29.03.09, 21:52 Jakby Hall nie próbował bronic Karnowskiego - to i tak jest to koniec "sopockiej ekipy". I PO i PiS przeciwko, na poziomie zaangażowania Zarządów Krajowych, to za dużo . Ekipa Karnowskiego po prostu tego nie ma prawa przetrwac. To pewne jak "techno w Trendzie" jak spiewa Molesta. Dziwie się, że Karnowski nie był w stanie tego przewidziec - jednak nie jest takim "zwierzęciem politycznym" jak twierdzi Pan Jerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wed Re: Karnowski jest mi bliższy IP: 193.189.116.* 29.03.09, 22:05 Ty nie wypominaj bo jak ja zaczne a zaczne od proby ustanowinia zarzadcy w muzeum Westerplatte to sie nie skonczy tylko na tym, popieram w calosci Pana Halla, bo ma odwage i zawsze ja mial mowic co mysli nie wedle piarowcow a wedle sumienia, mimo spodziewanych perturbacji, ktore moga dotknac Katarzyne.Przyklad Lewandowskiego jak najbardzej adekwatny choc Go Lubie ale gdyby mial korzenie konserwatywne juz by Go wymiotlo, jednym slowem Karnol trza sie bylo do lyberalow zapisac a nie do konserwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gos Karnowski jest mi bliższy IP: 213.192.88.* 29.03.09, 22:19 Platforma popełnia wielki błąd i skończy jak w Gdyni - bedzie miała dwóch radnych w opozycji a Sopotem będzie rządzić Samorządność. Skoro się udało odpartyjnić Gdynię to tym łatwiej da się to zrobic w tak małym mieście jak Sopot. Ale będą jaja: w rodzinnym mieście premiera PO będzie prezentować podobny populizm jak te oszołomy z Pis-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacan przykład od góry? IP: *.anonymouse.org 29.03.09, 22:33 ciekawe czy koziołek wykona uchwałę kierowanego przez niego zarządu nakazującą członkom sopockiej PO włączenie się w kampanię na rzecz odwołania karnowskiego, z jednej strony przykład powinien iść od góry z drugiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaNINSA Re: przykład od góry? IP: 172.25.252.* 29.03.09, 22:42 rACJA NA kARNOWSKIEGO POLUJE I pIS I pO LIBERALOW. pOLITYKA TO NAPRAWDE BRUDNE ZAJĘCIE Odpowiedz Link Zgłoś
danpol-broker Re: Karnowski jest mi bliższy 30.03.09, 11:34 I co zazdrościcie mu tego ????? Jaki ten naród porąbany. Ale to wina systemu, zawsze mówiłem że demokrackja nie dla Polaków. Nad Polakiem musi ciągle wisieć bat. Odpowiedz Link Zgłoś
youngeuropeans Re: Karnowski jest mi bliższy 30.03.09, 11:50 Ależ skąd. Wielu działaczy nadal popiera Jacka Karnowskiego! nasza-klasa.pl/profile/24666715 Odpowiedz Link Zgłoś
hi-polit1 Karnowski jest mi bliższy 30.03.09, 13:28 Może najlepszym wyjściem dla "skłóconych" jest założenie w Sopocie Klubu Stronnictwa Demokratycznego lub Rady Miejskiej SD Miasta Sopotu, który do niedawna miał swoją siedzibę właśnie w Sopocie? Odpowiedz Link Zgłoś
xinran07 Re: Karnowski jest mi bliższy 30.03.09, 17:53 1.O jakich panstwowych przechowalniach mowisz? I skad wiesz o zarobkach Jerzego H? 2. Nie przekladaj swoich frustracji (finansowych lub tez innych...) na ludzi, tylko dlatego ze zajmuja oni publiczne/reprezentatywne stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
klassa Niech Pan uważa . Panie Tusk 30.03.09, 19:11 Solidaryzuję się z poglądami Pana Jerzego Halla. Wierchuszka PO kierowana zaleceniami kuglarzy od PR postanowiła w końcu wylogować swoich wiernych członków w Sopocie. Najbardziej cieszy to pewnie posła Kurskiego , bo miszkańcy Sopotu są (co zapewnie potwierdzi referendum)innego zdania. Pan Karnowski - który mnie również czasami wkurzał - ma,co widzą wszyscy - jako włodarz miasta duże sukcesy. Uwiera to nie tylko towarzystwo bliskie PiSowi ( w Sopocie śladowe ),ale jak widac również niektórych działaczy PO. Juz nie pamięta się nie tylko o oszczerczych zarzutach z którymi parał się przez 12! lat Pan Lweandowski , o zarzutach w sprzwie tzw. afery mostowej z których po latach oczyścił sie jeden z założycieli PO - Pan Piskorski - grożny rywal Pana Tuska - w PO. Pan Karnowski - gdyby chciał zostać posłem - pewnie by nim był,tak jak inny dobry Prezydent miasta Pan Szczurek z Gdyni. Teraz od takich ludzi dystansuje się PO.To bardzo nielojalne - świadectwo moralności wystawia Panu Karnowskiemu były Prezydent Sopotu Pan Kozłowski - który odszedł z tej funkcji w atmoswerze skandalu obyczajowego. Pan Premier Tusk - demonstracyjnie wypisuje sie z sopockiego PO.Panie Premierze! Doczeka się Pan takiej chwili że zostanie Pan wygwizdany w swoim mieście. Niech Pan uważa - Panie Tusk! Odpowiedz Link Zgłoś
zimny.mycio Karnowski jest mi bliższy 30.03.09, 19:17 mi też Karnowski jest teraz bliższy: - przestał chodzić w spodniach z podwiniętymi nogawkami, - stara się nie mówić jak menel (przynajmniej publicznie), - po raz pierwszy od lat w Sopocie zostało coś wyremontowane, a nie przekazane w prywatne ręce. gdybym miał pewność, że tak będzie też po referendum, może bym zagłosował przeciwko jego odwołaniu, bo nie chciałbym, żeby Sopotem rządziły kolesie Jacka Kurskiego Odpowiedz Link Zgłoś
dana43 100% racji ma pan Hall !!!!! 30.03.09, 22:11 Mądrze też napisał klassa. Popieram Odpowiedz Link Zgłoś