tropem_misia1 22.08.08, 10:42 Drżąc cała stoi Smukła osika Czując twój oddech Jak ją dotykasz Czeka w ogrodzie Wierzba plącząca Aż pocałunkiem Łzy jej postrącasz. Tuląc się, ciebie Drobna jemioła Dawać i brać Kochaj kochaj Woła Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: ogród 22.08.08, 22:24 Czy to na pewno o drzewach było? o erotykę ciut potrąciło ależ piękne padły słowa ja na ciąg dalszy gotowa Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: ogród 23.08.08, 08:19 tak se drzewa porównałam do umysłu i do ciała do kobiety zakochanej sercem komuś tak oddanej, że ogrodem jest dla niego erotyka to nic złego? Odpowiedz Link
azaheca Re: ogród 23.08.08, 16:48 Erotyka życia solą choć niektórzy chyba wolą nazwać pieprzem ją,lubczykiem namiętności jest wynikiem Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: ogród 26.08.08, 20:52 >Tuląc sie ciebie >Drobna jemioła >Dawać i brac >Kochaj kochaj >Woła -jemioła wyjaśnić ośmielę pasożytne to ziele znana w kręgach , w tej mierze nic nie daje a bierze Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: ogród 26.08.08, 21:08 jak miło ,że wróciłeś swych zalet sie nie pozbyłeś))) Wiem ,że jemioła be i fuj,i błe i fe. Odpowiedz Link
azaheca Re: ogród 19.09.08, 00:38 Kaszalot pędzlem sztuki dotyka ale słowami gardzi,unika ciepłych uczuć i miłości pragmatyczny aż do kości ale ja podskórnie czuję erotyki on pisuje wielbi duszę,piękno ciała... czyżbym jednak rację miała? Odpowiedz Link