Gość: gość IP: *.ds.pg.gda.pl 01.05.09, 19:41 literówka w tytule Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: das spiel ist aus po pierwsze IP: *.dynamic.mnet-online.de 02.05.09, 07:40 na statkach rybackich nie ma kapitana szypr to sie nazywa po drugie z kapusniakow z centniewa dobra karma dla dorszy chcieliscie dorszy to macie grupe dorscha&co zostala wam tylko modlitwa do maryjki chrystusika i jahwe Odpowiedz Link Zgłoś
danpol-broker Jeżeli już coś poprawiamy to... 02.05.09, 08:43 podajemy prawidlowo . Nie szypr tylko szyper sie to nazywa. I to tez nie prawidłowo, dgyz powinno być : kierownik jednostki pływającej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad vocem Re: po pierwsze IP: *.radiomaryja.pl 02.05.09, 09:22 Chamem cynicznym jesteś, wiesz? I bezczelność twoja nie zna granic. Ja mam buzię, ten który MA RYJKA to pewnie ty, a raczej nie RYJKA tylko mordę niewyparzoną. A od imion i przymiotówe Boga to się odpieprz, w islamie za to by ci oderżnęli łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
danpol-broker Poprieram.. 02.05.09, 09:24 słuszną uwagę, ale ten co to pisał to albo jeszcze spity, albo skacowany albo niedopity ale cham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das spiel ist aus siem szcze na uwagi IP: *.dynamic.mnet-online.de 02.05.09, 10:26 o imie boga bo siem jego imie jest swiete i ch j wielki pokrakom do tego cham czy nie to bardzo subiektywna ocena i co dla jednych swiete jest dla drugich nie warte klakow z ci y najswietszej panienki i gwozdzia z krzyza pokraki ktory wrzeszczal panie dlaczego mnie opusciles odpowiedz ale tego nie ucza maltanczyki i reszta rzymskiego frajerstwa a dlaczego ty mnie zdradziles Odpowiedz Link Zgłoś
danpol-broker Takiego p.o.j.e.b.a. na forum jescze nie było..... 02.05.09, 10:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: po pierwsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.09, 09:56 sam jestes szypr debilu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: po pierwsze IP: *.xdsl.centertel.pl 02.05.09, 10:29 Totalne chamstwo przez ciebie przemawia. Nie masz poszanowania dla niczego, ani dla religii, ani dla uczuć innych. Ciekawe jakbyś się czuł, gdyby jakiś burak wypowiedział się o twojej tragedii w ten sposób? Nie rozumiem co cię tak cieszy, jesteś z konkurencji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eldo Re: po pierwsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 13:28 Masz szczęście ze przez internet jesteś anonimowy.Inaczej nie chciał bym być w twojej skórze gdyby dopadli Cię kolesie z Cetniewa i całego Władysławowa ty głupi prostaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: insp Re: po pierwsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 08:14 ustawa z dnia 19 lutego 2004 r. o rybołówstwie (Dz. U. Nr 62, poz. 574) wyraźnie określa, że nie "szypr" (chyba szyper), nie kierownik jednostki rybackiej tylko kapitan statku rybackiego (tu kapitan statku rybackiego o długości całkowitej większej niż 10 metrów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das spiel ist aus na podsumowanie IP: 93.104.173.* 02.05.09, 10:47 jak podkarmie troche wami robaszki i rybki to mam nadzieje ze znajdzie sie szybko ten ukradziony urszuli rysunek jej autorstwa i zadnych frajerskich opini juz wiecej na jej temat nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Targedia kutra WŁA-127. Zaginieni rybacy IP: *.mtnet.eu 02.05.09, 22:20 No cóż z przykrością muszę stwierdzić, że tragedia na morzu jest obojętna społeczeństwu. A praca na morzu jest zaliczana do ciękich pracy, tak jak górnictwo. Na jednostce pływającej rybacy są zdani tylko na siebie, otoczeni zimną głębiną w obliczu nieszczęścia takiego jak spotkało załogę wła-127, mają małe szanse przeżycia. Wieczny odpoczynek racz im dać Panie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega z Kutra Koł Targedia kutra WŁA-127. Zaginieni rybacy IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.05.09, 22:24 WSPÓŁCZUCIE DLA RODZINY!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIEM JAK TO JEST GDY KUTER TONIE!! NIEMA CZŁOWIEK SZANS WODA TO ŻYWIOŁ WIEC JAK SIE NIEZNACIE NA RYBOUSTWIE TO NIEPISZCIE. JESZCZE RAZ WSPÓŁCZUCIE :((((((((((((. MÓDLCIE SIE ZA RYBAKÓW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bialy Biedacy!! IP: *.bredband.comhem.se 03.05.09, 23:31 W czwartek wialo kolo Bornholmu, dochodzilo do 7 a fala wysoka, czekalismy na wyjscie z Alinge na Bornholmie 34 stopowym jachtem i nie wyszlismy zbyt duza fala. Pomodlmy sie za braci naszych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Kałuża JSM Re: Biedacy!! IP: 83.238.76.* 05.05.09, 20:38 Kolego nikt nie zrozumie Ich tragedii i nikt nie zrozumie jak jest na morzu gdy ogląda je tylko z perspektywy kocyka na plaży, a opinie tego volksdeutscha są karygodne, szkoda słów Więc pijmy za tych co na lądzie bo Ci co na morzu muszą radzić sobie sami. Spokój Ich duszom. Odpowiedz Link Zgłoś