Dodaj do ulubionych

Jezyk migowy

06.05.09, 13:47

Dzien dobry,

chcialam sie spytac, czy gdzies w Gdyni, Sopocie lub Gdansku odbywaja sie
kursy jezyka migowego? Lub moze ktos z was zna ten jezyk i chcialby udzielic
korepetycji..?

Dziekuje za jakies info :)

pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • bamboo Re: Jezyk migowy 07.05.09, 06:29
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=57&w=94898466&a=94898466
      kursy komercyjne organizuje tez PZG, poza tym chyba w Gdyni i w Wejherowie sa
      szkoły dla niesłyszących, moze tam warto sie dowiedzieć?
      • sufrasufra Re: Jezyk migowy 07.05.09, 11:43
        Bamboo - dziekuje Ci bardzo za odpowiedz :)
    • Gość: Carol Re: Jezyk migowy IP: 81.190.125.* 13.09.09, 16:40
      witam! udzielam korepetycji z języka migowego na terenie trójmiasta. mój mail: cichowska@gmail.com pozdrawiam.
    • Gość: iwona Re: Jezyk migowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 21:20
      Witam, moge nauczyc naturalnego j. migowego. znam od dziecinstwa.
      Pozdrawiam
      Iwona z Gdyni
      • Gość: iwona Re: Jezyk migowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 21:21
        dodam do mnie gg5526917, pozdrawiam
    • Gość: :) Re: Jezyk migowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 21:51
      Spóżniona odpowiedz- fajnie ze chcesz sie uczyc j.migowego :) !!!!!!!!! a może juz sie troche nauczyłaś przez ten rok.....? język migowy to wyjątkowy język a niesłyszący to niesamowici ludzie,którzy docenią Twój trud nauki ich języka.Niestety nie orientuje sie gdzie moga byc takie kursy prowadzone... Wiesz najlepiej uczyć sie języka migowego bezpośrednio od niesłyszących . Wiem też, ze w Gdańsku w Oliwie są regularne spotkania osób niesłyszących i słyszących którzy znają lub uczą sie migać.Cel spotkań- omawianie tematów bibijnych.Spotkania są w przyjaznej atmosferze :)Dodatkowo można na miejscu poprosić o bezpłatne wydania w języku migowym płyt DVD-co ciekawe -jedyne na rynku polskim! Podaję adres- UL.Bora Komorowskiego 1 a ,spotkania odbywają się w każdy piatek o godz.18.30 oraz w każdą niedzielę o 10.Polecam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka