Gość: CHWDP IP: *.chello.pl 20.05.09, 20:18 darmozjady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jogibaboo Nie istnieje technik kryminalny. 21.05.09, 07:22 W Policji pracują TECHNICY KRYMINALISTYKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PG Sprrawa jest prosta IP: *.gdynia.mm.pl 21.05.09, 11:01 Policjanci rozpoznali czerwony samochód...pewnie należał do ich kolegi...policjanta. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Re: Jak ofiara stłuczki może stać się sprawcą 21.05.09, 11:49 Oni muszą jakiś mandat wystawić żeby nie było w papierach nieuzasadnionych wyjazdów bo to jest niegospodarność a za to beknie komendant a później prezydent miasta bo przeciez porządku nie umie utrzymać. A że bezpieczeństwo to ulubione hasło na wyborach więc policja ma same uzasadnione interwencje. Proste? Druga rzecz, młody naiwnie sam im się podłożył, po prostu za dużo powiedział, doświadczenia i praktycznej nauki życia w Polsce mu brak :) Teraz będzie wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Jak ofiara stłuczki może stać się sprawcą IP: *.eti.pg.gda.pl 21.05.09, 12:17 I bardzo dobrze. zakaz parkowania jest tam nie bez powodu. jest ciasno, a ruch jakistam sie kreci. i jak jest ciasno to sie kolizje pakingowe zdarzaja. W ogóle co to jest za akcja żeby się na studia samochodem bujać, skoro NIE MA miejsc postojowych. NIE MA i to jest dla wszystkich tutaj chyba jasne. Jeśli mimo tego facet woli ryzykować i parkować na zakazach - to jego sprawa, niech płaci. PG mogłaby zorganizować parkingi, tylko naprawdę, są ważniejsze wydatki niż fundowanie studentom parkingu. Odpowiedz Link Zgłoś
bezzebnypirat Re: Jak ofiara stłuczki może stać się sprawcą 21.05.09, 12:58 Nie ma miejsc postojowych w duzej mierze dzieki celowemu dzialaniu PG. Ale tak to jest, trzeba pokazac kto tu rzadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
rowerzysta.3 Re: Jak ofiara stłuczki może stać się sprawcą 22.05.09, 12:01 Burak jak to burak, musiał zaszpanowac że ma samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Jak ofiara stłuczki może stać się sprawcą IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.09, 14:13 ten zakaz tam jest ze wzgledu na wjazd na pg. w nocy jest i tak zamkniety, wiec stanie tam chyba nie powinno nikomu przeszkadzac. rzeczywiscie, latwiej wystawiac mandaty za parkowanie, niz szukac pijanego kierowcy ktory zaraz znowu wsiadzie za kierownice. Odpowiedz Link Zgłoś
equipage Jak ofiara stłuczki może stać się sprawcą 21.05.09, 15:31 Kretyńscy funkcjonariusze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jak ofiara stłuczki może stać się sprawcą IP: 89.108.218.* 21.05.09, 18:07 No to teraz pora na urząd skarbowy, który sprawdzi skąd mial pieniądze na zakup samochodu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh czego sie czepiacie policjantów? 21.05.09, 19:25 Facet zaparkowal samochód w miejscu niedozwolonym i wezwal policje - to co mieli zrobic? A ze ten drugi prowadzil po pijaku, to w zasadzie jest nie do udowodnienia - byl juz w domu i mial prawo wypic przed przyjsciem policji (chyba ze bylby tak glupi, by samemu sie przyznac, ale to tez by w sadzie odwolal). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: czego sie czepiacie policjantów? IP: *.chello.pl 22.05.09, 00:59 A ze ten drugi prowadzil po pijaku, to w > zasadzie jest nie do udowodnienia - byl juz w domu i mial prawo > wypic przed przyjsciem policji jest do udowodnienia na specjalistycznych badaniach można stwierdzić kiedy delikwent wypił alkohol tylko te badania nie są tanie i robi sie je tylko w szczególnych okolicznościach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be zderzak lekko porysowany i już płacz..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.09, 19:48 Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi biedne dziecko.... 21.05.09, 21:59 nakrzyczeli na niego wiec podpisał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NightOwl Jak ofiara stłuczki może stać się sprawcą IP: *.chello.pl 21.05.09, 22:05 No i dobrze, że dostał mandat, złamał prawo i dostał adekwatną karę. Do tego zeznanie tego kolesia jest kompletnie nieobiektywne, wytropił przestępcę, sam go odnalazł dzięki super mocom. Jaaaasne. A świstak siedzi i zawija w czerwone Hyundaie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Jak ofiara stłuczki może stać się sprawcą IP: *.chello.pl 21.05.09, 23:33 sory domonik ale moim zdaniem nie parkuje sie w miejscu niedozwolonym to raz a po drugie to niewypowiadaj sie na temat kierowcy ze sie zataczal skoro tego nie widziales bo to ze podales to do gazety i wstawiles swoja fotke to nieznaczy ze masz racje NAUCZ SIE ZNAKOW ..A POZNIEJ OSODZAJ LUDZI BO MOGL BYC TO NIEWINNY WYPADEK A TY KOMUS WYSTAWIASZ OPINIE ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja gdzie tu wina policjantow? IP: *.chello.pl 22.05.09, 00:56 czy fakt ze ktoś walnął w mój samochód powoduje bezkarność? walnął w auto należy mu sie kara ale za parkowanie tez sie należy czemu miałby dostać mandatu? bo stuknął ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kc1972 Jak ofiara stłuczki może stać się sprawcą IP: *.e-wro.net.pl 21.05.09, 23:34 Wszyscy pseudo mądrzy oburzeni przeczytajcie sobie kodeks drogowy bo sami pewnie robicie jak ten "biedak". Wpienia mnie jak jakieś cymbały po stłuczce blokują całą ulicę i czekają jak cielęta na drogówkę! Brawa dla policjantów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rowerzysta.3 Re: Jak ofiara stłuczki może stać się sprawcą 22.05.09, 11:59 A wtedy drogówka, po przyjeździe, pierwsze co robi to wlepia jednemu i drugiemu mandat za blokowanie pasa ruchu. Autentyczna historia: stłuczka, dwie kobiety, jedna zjeżdża na bok, druga ma jeszcze do niej pretensje, ze próbuje uniknąc odpowiedzialności i mieszać po przyjeździe policji. Stwierdza że ona nigdzie sie nie rusza, bo wszystko musi byc tak jak podczas stłuczki, żeby policja nie miała wątpliwości kto zawinił. Po przyjeździe, panowie policjanici pierwsze co robia wystawiaja mandat i daja punkty za blokowanie pasa ruchu. Odpowiedz Link Zgłoś
jagrudz Jak ofiara stłuczki może stać się sprawcą 22.05.09, 01:05 A może pijany kierowca to ich kumpel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brawo brawo Jak ofiara stłuczki może stać się sprawcą IP: 80.241.67.* 22.05.09, 07:58 I bardzo dobrze ze w koncu ktos Ci wlepil mandat !! Niestety musze przejezdzac tamtedy CODZIENNIE i krew mnie zalewa. Nie mozna wyjechac z bramy, z parkingu, nie widac drogi, pieszych. Wiem ze stluczka jest kwestia czasu, predzej czy pozniej w kogos wjade i codziennie mnie to stresuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja biedny studencik IP: *.chello.pl 22.05.09, 08:33 wszyscy sie na niego uwzięli a co on złego robił? zaparkował w miejscu niedozwolonym i jeszcze ma czelność mówić ze skandalem jest to ze mandat dostał hrabia sie znalazł swoja drogą ja także na studia jeździłem samochodem i tez mialem problem zaparkować przed uczelnia wiec co robiłem? parkowałem tam gdzie można było jak najbliżej uczelni co sie kończyło tym ze musiałem przechodzić 300 metrów od samochodu do uczelni ale pewnie nasz studencik tego sobie nie wyobraża on musi parkować pod uczelnią nie dalej niż 2 metry poza tym każdy go musi widzieć ze ma samochód trzeba sie pokazać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mestwin Szanowna Gazeto Wyborcza! Proszę o interwencję!!! IP: 153.19.98.* 22.05.09, 08:46 Dziś w nocy włamałem się do sklepu, rozbiłęm kasę fiskalną i wziąłem se co tam było, no nie za wiele, a dla poprawienia humoru jeszcze odkurzacz i dwa telewizory z półki. Ale - o, losie! - kiedy wychodziłem, to niestety poślizgnąłem się i złamałem nogę. Wezwałem pogotowie i policję, no bo kto to widział, zeby tak wrednie pastować podłogi! A te palanty wypisały mi jakieś wezwanie do sądu za włamanie! Zagrozili mi sądem grodzkim, więc podpisałem dokument. Skandal!!! Jak można tak nie dbać o nas, UCZCIWYCH ZŁODZIEI!!! Za co płacimy podatki? DARMOZJADY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rowerzysta.3 Re: Szanowna Gazeto Wyborcza! Proszę o interwencj 22.05.09, 11:45 Hehe, dobre. ja bym jeszcze dodal, ze nie bylo tabliczki z napisem "uwaga sliska podłoga", co daje podstawy do ubiegania sie o wyższe odszkodowanie Odpowiedz Link Zgłoś
olewus1 Gnoje z policji przestępce złapią jak on na nich 22.05.09, 10:17 wpadnie. W dupie mają prace śledczą. Siedzą na komendzie i czekają ku... na emeryturę w wieku 35 lat. Jak będzie więcej broni to przynajmniej będą ponosili ryzyko jakieś szmaciarze. Odpowiedz Link Zgłoś
rowerzysta.3 Re: Gnoje z policji przestępce złapią jak on na n 22.05.09, 12:00 nie denerwuj sie tak. Wytrzyj pianę z pyska, usiądź i głeboko oddychaj. Zaraz ci przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
rowerzysta.3 I dobrze zrobili 22.05.09, 11:43 Bo wielce zbulwersowany dominik werner, najpierw sam popełnił wykroczenie- zaparkował w niedozwolonym miejscu. A może właśnie przez to ze źle zaparował, inny użytkownik drogi wjechał mu w tył? Dominik przestań bawic sie w Kalego. Ty możesz łamac przepisy, ale jak ktos inny popelni wykroczenie i tobie dzieje sie krzywda to juz piszesz do gazety i podnosisz krzyk. Uważaj bo jeszcze ciebie obwinią za tę stłuczkę i to z twojego ubezpieczenia bedzie naprawiany hyundai. A to że źle wtedy zaparkowałes i tak by wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
rowerzysta.3 Jak ofiara stłuczki może stać się sprawcą 22.05.09, 11:53 Swoją droga to trzeba byc niezłym idiota, żeby źle zaparkowac i wezwać policję. Dobrze mu tak. Sam jest nie w porządku a szuka sprawiedliwości Jest tez z tego nauczka dla źle parkujących kierowców. Źle zaparkujesz, ktos cie przerysuje, to wiedz że ty dostaniesz mandat, a i tak bedziesz musiał naprawiac ze swojej kieszeni(nie sądze żebys mial AC), bo szansa znalezienia sprawdzy jest bardzo mała. Może przestana parkowac gdzie im wygodniej. Odpowiedz Link Zgłoś