Dodaj do ulubionych

Stu kibiców przed sąd za zadymę na Lechii

IP: *.chello.pl 12.06.09, 22:10
"Mógłby pomóc też zapis z monitoringu kamer na stadionie. Według prokuratury on jednak się nie przydał. - Były nagrania, ale nie z tego miejsca i nie z tego czasu"

Nagrania były z przedpołudnia, z okolic dworca we Wrzeszczu.

Pytanie tylko co to za monitoring co akurat burd na stadionie nie nagrywa....
Obserwuj wątek
    • Gość: Danziger Stu kiboli Lecha przed sąd za zadymęi IP: *.chello.pl 12.06.09, 23:06
      naucz się myśleć samodzielnie film pokazany przez Policję to z czego pochodził?
      • Gość: P Re: Stu kiboli Lecha przed sąd za zadymęi IP: *.bagu.cable.ntl.com 13.06.09, 00:46
        O ile pamietam z materialow operacyjnych policji po odpowiedniej obrobce -
        pokazano fragment ten ktory chciano pokazac.
        • Gość: Danziger Re: Stu kiboli Lecha przed sąd za zadymęi IP: *.chello.pl 13.06.09, 09:30
          o ile pamiętam tego czego się nie chce nie pokazuje się - to oczywiste, więc jak
          zostało pokazane to chciano pokazać lol
          • vontomke Legia będzie biła Łódź 14.06.09, 00:27
            a Widzew Stolica, to jest Polsko dolo

MOM masowe onlajnowe mordobicie
      • Gość: bijou Re: Stu kiboli Lecha przed sąd za zadymęi IP: *.chello.pl 13.06.09, 02:05
        dlaczego policja piszesz przez duże "P"?

nie jestem ani fanka ani kibicką piłki nożnej.. dla mnie kopacze kawałka skóry
        mogliby nie istnieć
        ale patrząc na to co dzieje się z Lechia mam takie spostrzeżenie..
        komuś bardzo zależy aby z Lechią było źle. aby spadła gdzieś w niebyt i by nikt
        o niej nie mówił
        • Gość: Danziger Re: Stu kiboli Lecha przed sąd za zadymęi IP: *.chello.pl 13.06.09, 09:31
          nie mieszaj Lechii, ten artykuł jest o kibolach Lecha demolujących płot i
          kawałek otoczenia stadionu.
    • yanfhowah Stu kibiców przed sąd za zadymę na Lechii 13.06.09, 02:10
      ,,,KARAC I JESZCZE RAZ KARAC TA H A L O T E NIE MAJACA NIC
      WSPOLNEGO Z KIBICOWANIEM
      • Gość: ... Re: Stu kibiców przed sąd za zadymę na Lechii IP: *.85-237-171.tkchopin.pl 13.06.09, 09:31
        no właśnie!

Gdzie wtedy byli rodzice? No gdzie byli???
      • Gość: Tak robią matoły Jak nie mam nic ciekawego do powiedzenia IP: *.chello.pl 13.06.09, 19:32
        albo chcę koniecznie kogoś przekonać do moich nie zawsze zgodnych z
        prawdą poglądów, wtedy wciskam "Caps Lock", bo myślę że to nada
        odpowiednią wagę moim argumentom i wszyscy padną na kolana przed
        moją mądrością.
    • Gość: dzekson2 Stu kibiców przed sąd za zadymę na Lechii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 07:21
      mnie to najgorzej denerwują takie pismaki co piszą grozi im do 3 lat wiezienia a
      słyszał ktoś żeby za takie coś ktoś siedział dostaną rok w zawiasach 500zł
      grzywny i po sprawie tyle huku i o nic s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376
    • Gość: arlech "zbiegowisko" a organizowana,legalnie -impreza spo IP: *.adsl.alicedsl.de 13.06.09, 11:49
      rtowa,to sa dwa rozne zjawiska!!!
      Wedlug mnie -to padnie przy pierwszej sprawie i bedzie smiech na
      cala Polske..
      Wystarczy ze jeden kibic powie ze uslyszal slowio ...BOMBA i
      probowal uciekc w panice a jak juz uciekal jeden to mialo prawo
      uciekac 100!
    • Gość: ja moze by tak IP: *.chello.pl 13.06.09, 20:46
      strzelać do nich? po pierwszej zadymie w której zginie kilkudziesięciu tych
      idiotów już nikt wiecej zadym robić nie będzie
      czemu za prl takich problemów nie było?
    • Gość: gdy Kibic Arki Gdynia we Wrzeszczu! IP: *.gdynia.mm.pl 13.06.09, 21:34
      I to tak oficjalnie! lechiści chyba zrobiom kupę.
    • Gość: hakon666 da się? da się! IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.09, 22:16
      redaktor z trójmiasta ani razu nie użył w tekście słowa "kibole", jak to możliwe? aż się prosiło...
      przecież stek z ekipą by nie wytrzymał i sobie poużywał pisząc a o bandytach a tu trzeba kogoś, z całym szacunkiem, znad morza, co nie bierze udziału w nagonce żeby artykuł normalny napisac. może by tak cała sportową redakcję rozbic na lokalne regiony? Chopaki na pewno też się znają na sporcie, pisac gorzej niż tu czasami się nie da a i centrali taniej wyjdzie. A jak się będzie czytało miło!
    • Gość: figo Re: Zabijać tę dzicz bez skrupułów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 22:37
      Powinni lać tych dzięciołów na miejscu albo wsadzac na kilka latek bez zawiasów.
      To sa dzieciaki leszczyki każdy na jednego strzał w kupie mocni, sam kazdy jest
      leszczykiem
    • Gość: es Ukręcono prawny bicz na społeczną opozycję IP: *.85-237-171.tkchopin.pl 13.06.09, 22:40
      (...)W akcie oskarżenia prokuratura wspiera swoją argumentację wyrokiem Sądu Najwyższego z 1935 r. Dokument precyzuje, kogo można uznać za biorącego udział w zbiegowisku:
      "Ten, kto jest częścią duchową tłumu, z tym tłumem współczuje, przyczynia się do wytworzenia nastroju, np. okrzykami, biciem braw, okazywaniem zadowolenia lub niezadowolenia z pewnych działań, jest do pewnego stopnia częścią zbiorowego organizmu, jakim jest tłum spełniający przestępstwo".

Dlatego prokuratura nie będzie musiała szczegółowo udowadniać, co konkretnie robił każdy z oskarżonych - czy wyzywał policjantów, czy rzucał kamieniami, czy niszczył ogrodzenie. Decydujące mają być zeznania policjantów potwierdzające obecność kibiców w zakazanej strefie. (...)

Istnieje niebezpieczeństwo, że w momencie uznania przez sąd wywodów prokuratury z tego samego paragrafu będą rozliczane wszystkie inne demonstracje.
    • Gość: radziu znamienne, że burd nie ma nigdzie indziej IP: *.chello.pl 14.06.09, 04:59
      lub są naprawdę sporadyczne wobec tego, co się dzieje na stadionach
      piłki nożnej. wiecie dlaczego? bo siatkówka, koszykówka,
      szczypiorniak, to są gry dla inteligentnych ludzi, co wiedzą, że nie
      wystarczy kopnąć, rzucić, ale jeszcze jak kopnąć i jak rzucić, by
      przyniosło to maksimum efektywności dla całego zespołu. sporty te
      wywodzą się ze środowisk studenckich i to jest główne wytłumaczenie,
      dlaczego nie ma burd podczas tych meczów, a publika bawi się
      świetnie. i znamienne, że burd nie ma również na meczach żużlowych,
      albo nie słuchać o nich tak często, jak o tych z piłki kopanej.
      jeśli chodzi o stadiony piłki kopanej w Polsce, w obliczu takich
      problemów, burd, zadym, wandalizmu, bandytyzmu, jeśli prośby, apele,
      polewajki i gazy nie pomagają, jestem za użyciem bomb kasetonowych
      bez wyjątku. prawdziwi kibice powinni dla swojego dobra utemperować
      bandytów i współpracować z policją, żeby można było spokojnie
      pooglądać mecze. wtedy użycie bomb kasetonowych mogłoby być czasowo
      wstrzymane. hugh!
    • yanfhowah Stu kibiców przed sąd za zadymę na Lechii 14.06.09, 06:42
      Stu kibiców przed sąd za zadymę na Lechii

KIBICOW??? kogo wy nazywacie kibicami???tych smierdzacych
      zadymiarzy??
    • Gość: wrocławiak Stu kibiców przed sąd za zadymę na Lechii IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.06.09, 11:36
      ten prpkutator to tez jakis cymbał, przyznaje się ze jest kibicem
      Arki i bedzie stawiał zarzuty kibicom Lecha ?!
    • Gość: Antykomuch Stu kibiców przed sąd za zadymę na Lechii IP: 93.176.85.* 14.06.09, 11:45
      Wy zajeban psie menty! Ile jeszcze na kazdym kroku zycia naginac bedziecie
      prawo - strzaly w glowy w Nowym Saczu, odnoszenie sie do kodeksu sprzed
      miliona lat itd??? Jestescie banda czerwonych zoboczencow, wychowanych przez
      swoich zboczonych czerwonych ojcow, wiernych czerwonej zdradzieckiej idei, w
      zyciu nie znaczycie nic bez stolkow, na ktorcyh znajomi posadzili wasze
      smierdzace czerwone dupska! Fuck idiots from wyborcza, niech wam wasz czerwony
      sierp zapie... w te puste banie niedojeby
    • Gość: łysy kark sterylizować !!! IP: *.gdynia.mm.pl 15.06.09, 09:36
      Wysterylizować debili bo się namnożą jak karaluchy.
      • Gość: kazik Re: sterylizować !!! IP: 96.18.162.* 29.06.09, 20:25
        normalni kibice,ktorzy rozumieja czym naprawde sport jest[tylko
        zabawa po trudach codziennosci]w 100% te czystke popieraja,majac
        nadzieje,ze bedzie na stadionach kultura i dalsze czystki,az do
        skutku.w tym takze uwidoczni sie piekno sportu i wychowanie
        przykladne.jeszcze raz,BRAVO!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka