somtam 28.07.09, 10:35 Witam, czy w Gdansku jest zaklad , ktory - na miare- szyje damska bielizne?? dziekuje ,pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jola Re: gorseciarstwo??? IP: *.mlyniec.gda.pl 28.07.09, 10:59 na pewno jest na Lendziona we Wrzeszczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: gorseciarstwo??? IP: *.chello.pl 30.07.09, 04:13 w gdyni na kilinskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: gorseciarstwo??? IP: *.chello.pl 30.07.09, 11:42 Istnieje taki zakład gorseciarski we Wrzeszczu przy kolejce SKM ulica Klonowa (na rogu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isoldus Re: gorseciarstwo??? IP: *.rev.pro-internet.pl 10.08.09, 09:30 Tego we Wrzeszczu nie polecam. Starsza Pani obiecała mi uszyc cos seksownego pod suknie, ale ten stanik nawet ciężko można bylo tak nazwać. Mam dość duzy biust chcialam suknie bez ramiączek. Niestety wtedy wydawało mi sie ze jestem zdana na uszycie. Byłam młoda i Panie wcisneły mi przeokropny namiot. Na szczęście wraz z Mama udało nam sie w koncu dojśc do porozumienia z Paniami. Ale trauma zostaje i nigdy więcej już tak nie zawitam. Poza tym Panie nie maja szacunku do osob z duzym biustem i wygłaszaja komentarze pod tym adresem. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: gorseciarstwo??? IP: *.chello.pl 10.08.09, 18:29 Również nie polecam tej gorseciarki z Klonowej.zamówiłam kiedyś u niej trzy staniki na duży biust.Wcisnęła mi takie badziewie ,że aż strach.Na 100% nie polecam!!! A ceny wygórowane,że ho,ho. Odpowiedz Link Zgłoś
dariamax Re: gorseciarstwo??? 11.08.09, 16:15 Ja również nie polecam. Mimo naprawdę sporego biustu kupuję lepiej trzymające i ładniejsze staniki gotowe. poszukaj w necie lobby biuściastych tam jest pełno adresów dobrych sklepów z bardzo szeroka rozmiarówką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: gorseciarstwo??? IP: *.chello.pl 17.08.09, 00:31 która z tych pań taka niemiła? bjustyna.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: gorseciarstwo??? IP: *.cdma.centertel.pl 15.04.13, 12:13 nie prawda ja zakupilam juz 3 biustonosz jestem zadowolona polecam osobom z duzym biustem a co do opini pan o mila obsluga i potrafia dradzic co i jak Odpowiedz Link Zgłoś
circa.about Re: gorseciarstwo??? 11.08.09, 18:26 Polecam sklep Lingeria w Gdyni - panie na pewno coś dobiorą. Odpowiedz Link Zgłoś