Dodaj do ulubionych

KTÓRA Z WAS STUDIUJE??

01.06.05, 15:21
no i właśnie ma na głowie sesję???? bo ja juz nie wyrabiam...nie umiem myslec
ani skupic sie na niczym..jeśłi nie urodze w tym tyg to w poniedz ide na
wywołanie a mój mąż twierdzi że jestem nienormalna bo sie przejmuję co będzie
ze szkołą i nauka...jestem w dołku i nikt nie che mnie nawet zrozumiec:
(((((((jak wy sobie radzicie???
Obserwuj wątek
    • romilka Re: KTÓRA Z WAS STUDIUJE?? 01.06.05, 15:30
      Ja sie obronila juz 2 lata temu ale domyslam sie co przezywasz!!Wspolczuje!!A
      nie moglas sobie urlopu wziac??A z doswiadczenia wiem ze dziewczyny w ciazy
      byly lzej traktowane podczas sesji(zasluzenie zreszta)!!Wiec glowa do gory i na
      pewno sobie poradzisz!!Trzyma kciuki!!a dlaczego bedziesz wywolywac porod,cos
      nie tak??

*Filipek*
      • mamagocha Re: KTÓRA Z WAS STUDIUJE?? 01.06.05, 15:40
        chyba po prostu Kamila ma już dość. I też się nie dziwięsad(
      • kamila785 do romilki 01.06.05, 15:42
        hmm,nie wiem czy mnie lżej potraktują bo na zajęcia nie chodze jak trzeba...a
        poza tym jak sie nie naucze to nikt mnie nie pogłaszcze za to no a uczyc sie
        nie umiem teraz...
        ide na wywołanie bo choć termin minął wczoraj to był to termin z póznego usg
        nie za bardzo trafny jak mówią a wg OM mialm termin na 17 maja więc już troche
        sie przedawniłam,poza tym w mojej rodzinie były przypadki powikłan bardzo
        duzych przy porodach,zwłaszcza u mojej mamy więc to taki środek zapobiegawczy
        także...
        na szczęście wszystko u mnie dobrze wygląda i mam ogromna nadzieję że moja
        Tośka będzie zainteresowana urodzinami jeszcze w tym tygodniu....wink
        pozdrawiam cieplutko
        kamila
        • romilka Od romilki :) 01.06.05, 15:46
          W takim razie zycze powodzenia!!Uwazaj na siebie!!

*Filipek*
          • hayet Re: Od romilki :) 01.06.05, 15:57
            ja rowniez studiuje, czesc egz. juz wczesniej zaliczylam, a reszte przenioslm
            sobie na pazdziernik.
            mam na szczescie notatki, wiec moze nie bedzie tak zle.
            Do szkoly mam dosyc daleko, bo musze przejechac cala wwe, wiec to mnie juz
            troche meczylo a jeszcze zajecia.
            Nieprzejmuj sie tak szkola, pomysl teraz o dziecku i o sobie.

Glowa do gory.
    • joaska26 Re: KTÓRA Z WAS STUDIUJE?? 01.06.05, 16:45
      ja takze jestem studentką i przede mna sesja ale stwierdzilam ze sa rzeczy
      wazne i wazniejsze i...przekladam egz na wrzesien.do szkoly mam tylko...250 km
      a na ostatnim zjezdzie wyladowalam z plamieniem w szpitalu.nie chce sie
      stresowac.moja dzidzia jest najwazniejsza!!!nauka nie zajac, nie uciekniesmile
    • gepart_czester Re: KTÓRA Z WAS STUDIUJE?? 01.06.05, 18:46
      ja Ci rozumiemsmile
      w tym roku mialam sie bronic. Zalozylam sobie, ze bede bronic sie w maju. Do
      tego jeszcze koncowe egzaminy no i praca.
      Wszystko pieknie szlo w moich planach/myslach. W koncu dostalam co najmniej
      takiego dola jak Ty. Nic mi nie szlo tak jak chcialam: mysle 4 razy wolniej,
      pracuje 16 razy wolniej, itd. Poza tym trafilam na takiego promotora, ktory
      bardzo skutecznie pozbawil we mnie ostatniego ducha walki. Stwierdzilam, ze co
      bedzie to bedzie. Teraz czesc examow, we wrzesniu czesc a z obrona zobacze.
      Najbardziej boje sie o prace, ale zaciskam zeby.
      Pozdrawiam i zycze powodzenia.
      • paulla981 Re: KTÓRA Z WAS STUDIUJE?? 01.06.05, 21:35
        Ja też was rozumiem, sesję już zaliczyłam ale została obrona pracy, której z
        resztą jeszcze nie ma...nie mogę się skupić, mam książki i tylko je prolonguje
        co jakiś czas. Nie wiem ile razy tak jeszcze będę mogła, ale obawiam się że
        niedługo. Jak tylko pomyślę o pisaniu i obronie to mi ciarki przechodzą, też
        chciałabym mieć wolną głowę i myśleć tylko o dzidzi a ta szkoła zawsze daje w
        kość! koszmar!Nie mogę się skupić, mam niskie ciśnienie a kawy nie piję bo
        musiałabym to robić codziennie żeby się pobudzić i zmobilizować, dlatego
        odkładam i odkładam i mamy już czerwiec...
    • mamalgosia Re: KTÓRA Z WAS STUDIUJE?? 01.06.05, 20:24
      Ja studiowałam przy poprzedniej ciąży, był to istny cyrk. Tym bardziej, że
      lezałam troche na patologii. Urodziłam na początku maja i zaliczyłam sesje
      letnią na 5,0!!! Uczyłam się z dzieckiem przy piersi (teraz jest bardzo, ale to
      bardzo mądry). Teraz na szczęście mam wolna głowę
      • lolo09 Re: KTÓRA Z WAS STUDIUJE?? 01.06.05, 22:24
        no to kamila jedziemy na prawie tym samym wozku i ja tez jesli nie urodze do
        niedzieli to w poniedzialek laduje na wywolaniu sad

ja co prawda studia skonczylam jais czas temu ale sie wlasnie doktoryzuje, no i
        wreszcie moge zaczac rdzic. jutro wraca maż, udalo mi sie przezyc dzien matki i
        festyn na dzien dziecka, dzis wlasnie skonczylam poprawki z szefem, wiec teraz
        to on sobie prace poczyta, ja za jakis miesiac pewnie poprawie, oprawie i wysle
        do recenzji. a ze damian ma przerwe na lipiec i sierpien bo od wrzesnia idzie
        do przedszkola to egzaminy sobie wlasnie zostawiam na wrzesien a obrone na
        pazdziernik.
        zatem spoko, dasz rade smile))))))))
        zreszat zobaczysz, ze jak dzidzia sie pojawi to wszystko inne bedzie mogla
        poczekac (przynajmniej przez jakis czas ) smile)))))))))))))))
        powodzenia, zobaczymy ktora pierwsza hiihihihihih
    • guleranda Re: KTÓRA Z WAS STUDIUJE?? 04.06.05, 19:20
      Ja 10 dni przed porodem zaliczyłam ostatni egzamin, ale miałam jeszcze do
      wygłoszenia referat w ten poniedziałek...no niestetysmile))dzidzia nie poczekałasmile)
      trudnosmile))Obrona w pazdzierniku...pracy jeszcze brak,ale zobaczycie jak dzidzia
      będzie z Wami to o niczym innym sie nie mysli.Zaliczcie co tylko możecie,
      myslę,że wrzesień, pazdziernik beda juz ciut wolniejsze,ale najlepiej wiekszosc
      zaliczyc jak dzidzia jest w brzuchu.pracę mam nadzije jakos uda mi się
      napisac,ale pomyslę nad tym za jakiś miesiącsmilepozdrawiam i zycze powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka