olimpia77 Przedstawiam się 07.06.05, 13:30 Cześć Czerwcowe Dziewczyny !!! Dopiero Was znalazłam , będę z Wami tylko tydzień bo 15.06 idę na cesarkę, niestety, dzidzia ma pupę na dole i nie chce się za nic obrócić. Ale jestem dobrej myśli, ma jeszcze 7 dni na decyzję. Pozdrawiam Wszystkie i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
romilka Re: Przedstawiam się 07.06.05, 13:32 witamy!! Szkoda z e dopiero teraz do nas dotarlas,ale zapraszamy "po"-tez bedziemy tu zagladac!! *Filipek* Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamo Re: Przedstawiam się 07.06.05, 13:39 czesc Olimpia ja jutro do szpitala a w czwartek cc moja Dzidzia tez ma pupke na dole. Witamy i zapraszamy Kaska i Zuzia (co ma pupkę na dole hi hi) Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia77 Re: Przedstawiam się 08.06.05, 12:17 cze kasiamo! a skąd wiesz że Zuzia a nie Zuź??? bo ja się przez całą ciąże starałam dowiedzieć i nic z tego nie wyszło. ale za to jak było ładnie widać buzię Powodzenia na w czwartek. papa Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: Przedstawiam się 07.06.05, 14:16 Witaj... jest tu troszkę upartych dzieciaczków z pupką na dole bo mój maluch też tak siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mamagocha Re: Przedstawiam się 07.06.05, 18:44 Witamy witamy i zapraszamy po)) My się stąd nie ruszamy Odpowiedz Link Zgłoś
maral97 Re: Przedstawiam się 07.06.05, 21:36 Witaj!!! Lepiej później niż wcale dołączyc do naszego grona Trzymaj się do 15 żeby wszystko poszo głądko Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nonu Re: Przedstawiam się 07.06.05, 19:08 Witamy, może jeszcze zdąży udzielić Ci się nasza milutka atmosferka w oczekiwaniu.... Odpowiedz Link Zgłoś
ewucha28 Re: Przedstawiam się 07.06.05, 21:28 No witamy i zapraszamy czerwcoweczke kolejną ,potem bedziemy tu o dzieciach narodzonych ,teraz jeszcze balansujemy miedzy narodzonymi a tymi co w brzusiach Odpowiedz Link Zgłoś