12.08.05, 16:50
Hej Kika!
Własnie odebrałam wózeczek. Zakupiłam kolorek również 42. Ogólnie wózek jest śliczny i ciesze się z niego bardzo. Martwi mnie tylko to że rurki stelaża są strasznie delikatne i szybko się obdzierają np. przy składaniu wózka. Jak to wygląda u Ciebie? POza tym mam pytanko czy gondolka trzyma sie tylko na zapięciach z tyłu i przodu, czy jest jeszcze jakieś mocowanie z boku? No i zostały nam dziwne dwie plastikowe czarne części które nie wiemy do czego służą. Jeśli miałaś podobny problem i sobie poradziłaś to prosimy o pomoc.
Dzięki i pozdrawiam
Zuzka
Obserwuj wątek
    • kika_kika Re: do kiki 12.08.05, 21:29
      Hej smile
      Ja gondolkę dopinam jeszcze na te uchwyty od noszenia - tak na około rurek
      metalowych, daje to więcej stabilności.
      A rurki - faktycznie obcierają się - już przy wyjmowaniu z kartona.
      A te części to takie niby półkola?? smile to są zaślepki do wersji z gondolą -
      wkładasz je tam, gdzie w spacerówce jest pałąk przymocowany.
      Ja jeszcze dokładnie nie rozpracowałam systemu mocowania gondoli ale zamierzam
      pokombinować tak, by dało sie zdjąć chociaż materiał ze spacerówki.
      Jak będziesz miała jeszcze jakieś pytanka - pisz śmiało smile
    • zuzannap3 Re: do kiki 12.08.05, 22:31
      hej!!!
      Zaślepki oczywiście pasują (dzięki). Od razu inaczej wygląda wózek z gondolką.
      My tez mysleliśmy o zdjęciu materiału ze spacerówki, no ale gondolka jest
      mocowana min przez materiał rozdzielający nogi, więc jak wpadniesz na jakis
      pomysł to daj znać!
      Mam jeszcze jedno małe pytanko: czy ta druga część budy jest tylko do
      spacerówki, czy jakoś sie ją mocuje też do gondolki? Ogólnie to jestem
      zadowolona z wózeczka i mam nadzieje że tak też będzie podczas użytkowania. Już
      się nie mogę doczekac spacerków!!!
      Pozdrawiam
      • kika_kika Re: do kiki 13.08.05, 17:29
        Chodzi Ci o to co jest dopinane na zamek?? Tego nawet nie ma jak zamontować do
        gondolki smile tak więc... spoko, tylko jedna część wystarcza.
        A kombinacje z odpinaniem materiału uskutecznię dopiero jak się już mały urodzi
        i będzie pora na spacer, bo jakoś nie mam siły wyjmować wózka z kartonów już po
        raz chyba 20sty smile - każdy z rodziny kto wpadnie chce zobaczyć wózio wink - ale
        chociaż tyle dobrego, że wszystkim się podoba smile
    • zuzannap3 Re: do kiki 13.08.05, 17:54
      Nasz narazie stoi rozłożony i chyba go juz nie bedziemy składać, niech sie
      wietrzy!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka