1kinia1 15.10.05, 15:55 jak sobie radzicie z tym problemem u siebie? ja juz nie wiem co stosowac... a po porodzie nie miałam z tym problemów, dopiero tydzien po.. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zombi_25 Re: zaparcia... 15.10.05, 17:01 Kup sobie czopki glicerynowe.Ja stosowałam je w szpitalu bo bałam się iść do toalety.Jak wróciłam odrazu wysłałam Męża żeby mi zakupił takie same jak w szpitalu dawali.Teraz już jest ok i problem zniknął. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mloda25 Re: zaparcia... 15.10.05, 17:06 Tez polecam czopki glicerynowe i pij duzo wody mineralnej. Odpowiedz Link Zgłoś
tin_t Re: zaparcia... 15.10.05, 18:01 ... a w diecie dużo pełnoziarnistego chleba. mnie pomogło bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
jjulita Re: zaparcia... 15.10.05, 20:50 Ja polecam magnez. U mnie sprawdził się w ciąży i po porodzie też działa. Odpowiedz Link Zgłoś
mola16 Re: zaparcia... 16.10.05, 09:40 Ja miałam ten sam problem w ciąży i po również. W szpitalu dostałam czopki i do domu też kupiłam ale jak na razie nie używałam. Fakt chodzę dość żadko do toalety ale jednak staram sie codziennie tam zawitać. Siedzę wówczas chyba z 15 minut na kibelku. Odpowiedz Link Zgłoś
aniapatryk Re: zaparcia... 16.10.05, 15:44 Mam ten sam problem, niestety.Staram sie jesc duzo gotowanych jablek, troche pomaga Odpowiedz Link Zgłoś