zebra51 09.11.05, 14:01 Rajstopy, gdzie kupujecie?? Przyszły chłody, po kostakch już gwizda. Pod spodnie nosze pończochy, ale w spodnicy juz mi wieje po pipce. Co robic, gdzie kupić?? Ratunku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkatie Re: Proza życia 09.11.05, 14:49 oj Zeberko, Zeberko w sklepie normalnym ) kup sobie, w zalezosci od wielkosci brzusia, o rozmiar lub dwa wieksze i masz problem z glowy. u mnie pomimo brzusia wciskam sie jeszcze w swoj rozmiar, dadza sie niezle rozciagnac Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: Proza życia 09.11.05, 14:53 A nogawki wisiec nie będą? Bo ja taka kieszonkowa jestem i boję się, że jak kupie 3 lub 4 to będą flaczeć na łydkach. Ale dzieki za rade, sprobuje i kupie dziś większe Odpowiedz Link Zgłoś
anja.t Re: Proza życia 09.11.05, 14:58 Widziałam na allegro specjalne ciazowe rajstopy. Jak nie masz konta na allegro to popytaj znajomych, moze ktos ci kupi Odpowiedz Link Zgłoś
dido_dido Re: Proza życia 09.11.05, 15:16 Popytaj w sklepie z rajstopami - chyba Gatta ma rajstopy dla ciężarnych. Nie wiem gdzie mieszkasz, ale widziałam też tego typu "osprzęt" w H&M. Może coś jest w sklepach zciuchami ciążowymi. A na pewno znajdziesz coś w sklepach internetowych. Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
monisku32 Re: Proza życia 09.11.05, 16:37 ja kupilam w sklepie internetowym, podaje namiar: www.avantizakupy.pl/sklep,290,16424530,51056218084796,03,,pl-pln,195364,0.html jak kupowalam, byla "promocja" i kosztowaly 12 zl, moze znow bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
lila_m Re: Proza życia 10.11.05, 07:18 Widziałam wczoraj w sklepie różne rozmiary rajstop ciążowych Gatty, w cenie 19 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
1979ju Re: Proza życia 10.11.05, 11:10 Jejku, jak ja niecierpię rajstop.. grrr.. Wyczytałam kiedyś na forum ciążowym, że dziewczyny pisały, ze nie opłaca się kupować tych ciążowych. Któras z nich miała taki patent, otóż kupowała normalne w odpowiednim rozmiarze do aktualnego wygladu, z klinem i bez "palców" i zakładała je tył na przód ) Wtedy ta cześć bardziej rozciągliwa, co normalnie znalazła by się na pupie, była na brzuszku. Kto wie, moze warto spróbować i jaka oszczędność?? ) Pozdr, Asia. Odpowiedz Link Zgłoś