dawida25 06.12.05, 10:31 Moja malizna tak się wczoraj wierciła, tak kopała, że aż sie przez chwilę martwiłam. Potem był spokój, potem znowu ostrzał. Dziś już mniej, ale też już tak kopnięcia czujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniak-i Re: czy wasze maluchy też takie wiercidupki???? 06.12.05, 10:39 ja jeszce nie czuje ale wczoraj lekarz na wizyci powiedzial ze gdybym była w 2 ciazy juz bym czuła-bo sie wierci az miło. a tak musze jeszcze z miesiac poczekac Odpowiedz Link Zgłoś
dawida25 Re: czy wasze maluchy też takie wiercidupki???? 06.12.05, 11:27 no w zasadzie pierwszą ciążę poroniłam w 11tc więc nie wiem czy to ma jakiś wpływ. Odpowiedz Link Zgłoś
1urszula1 Re: czy wasze maluchy też takie wiercidupki???? 06.12.05, 11:39 Hej! Juz sie tak wierci? Hi!hi!hi! Ciekawe co bedziesz pisac wiosna ))))) kiedy to bedzie juz calkiem spory maly czlowiek ))) Ula Odpowiedz Link Zgłoś
dawida25 Re: czy wasze maluchy też takie wiercidupki???? 06.12.05, 12:13 no zobaczymy co to będzie a może jak się urodzi to będzie cały czas spać i w nosie będzie mieć krzylki i wiercenie się) Odpowiedz Link Zgłoś
mirabelll Re: czy wasze maluchy też takie wiercidupki???? 06.12.05, 12:13 ja tez nic nie czuje Odpowiedz Link Zgłoś
dawida25 Re: czy wasze maluchy też takie wiercidupki???? 06.12.05, 12:59 ja czuję może przez to że jestem cholernie szczupła i za nic nie dam rady przytyć. Jeszcze poczujecie))) Odpowiedz Link Zgłoś
o_tuska wierci wierci :) 06.12.05, 13:00 od 30 listopada. ma swoje określone pory i pozycje też przesympatyczne uczucie i z dna na dziń mocniej odczuwam te ruchy - mąż czeka aż będzie czuć przez skórkę Odpowiedz Link Zgłoś
dawida25 Re: wierci wierci :) 06.12.05, 13:21 no mój m. już czuje przez skórę i słucha jak bulgocze)) Odpowiedz Link Zgłoś
o_tuska Re: wierci wierci :) - dawida 06.12.05, 14:31 myślę, ze u nas to kwesti dni, w weekend jak będzie więcej czasu to będziemy podsłuchiwać a na którego masz termin??? Odpowiedz Link Zgłoś
dawida25 Re: wierci wierci :) - dawida 06.12.05, 14:43 według OM 7.05 na ostatnim usg wyszło że 5.05 ) Odpowiedz Link Zgłoś
o_tuska Re: wierci wierci :) - dawida 06.12.05, 15:06 no to prawie tak jak ja OM 4.05 Odpowiedz Link Zgłoś
anula695 Re: wierci wierci :) - dawida 06.12.05, 16:25 Ja mam na 07.05Czuję Maluszka, ale bardzo delikatnie..czekam z utęsknieniem na mocniejsze kopniakiMąż słucha bulgotania od początku 4 ms i cieszy się przy tym jak glupi Sama z chęcią posłuchałabym ,ale to raczej niewykonalnePozdrawiam Kochane Majówki!! Odpowiedz Link Zgłoś
martunia78 Re: wierci wierci :) - dawida 06.12.05, 22:41 Ja mam na31.05 dopiero, ale od jakiegoś czsu czuję bulgotki i malutkie kopniaczki. To druga ciąża, w pierwszej czułam dopiero ok 20tyg. aler to przemiłe uczucie Odpowiedz Link Zgłoś
ab76 Re: wierci wierci :) - dawida 07.12.05, 11:04 ależ to proste! Wystarczy najprostszy stetoskop ,tzn. słuchawki np. takie jak do mierzenia ciśnienia. a ile radości! ja jeszcze nic nie czuję, słucham sobie czasem bulgotania.. ale nie wiem czy to nie jelita... Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
dawida25 Re: wierci wierci :) - dawida 07.12.05, 14:32 no właśnie ja sobie dziś chwilkę posłuchałam przez słuchawki i słyszałam bulgotanie, także ab76 bądź pewna że to dzidzia) Odpowiedz Link Zgłoś
maj2006 Re: wierci wierci :) - dawida 07.12.05, 14:55 ja wg OM 5.05, wcześniej regularnie czułam swoje Maleństwo (wieczorem, kiedy leżałam już w łóżku), ostatnio trochę słabiej, ale za to częściej i już w ciągu dnia... A w ogóle to stałam się maniaczką USG, mogłabym chodzić codziennie i oglądać Dzidziusia... Odpowiedz Link Zgłoś
ameneris20 Re: czy wasze maluchy też takie wiercidupki???? 07.12.05, 23:59 no to fajnie się macieaz zazdroszczę ja raczej nic nie czuje ale cierpliwie czekam,:p pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Re: czy wasze maluchy też takie wiercidupki???? 09.12.05, 07:40 Zdecydowanie tak. Nie czuję jeszcze ruchów, bo za wcześnie. Mój gin powiedział, żebym nastawiła się na przełom roku ale byłam wczoraj z M na USG i pooglądaliśmy sobie nasze maleństwo. Piękny i cudowny widok Mój M nie mógł oderwać oczu od monitora. Maleństwo tak fajnie się wierciło i kopało nóżkami Jestem bardzo szczęśliwa Pozdrawiam majowe mamuśki Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie Re: czy wasze maluchy też takie wiercidupki???? 09.12.05, 08:46 u mnie jeszcze nic, a to juz 17ty tc. ale chyba sie za duza oponka zrobila i moze dlatego. bo szczerze przyznam, ze w tej ciazy jestem nieco grubsza niz w poprzedniej o tej samej porze wtedy to jeszcze nic nie bylo widac, a teraz... no comments Odpowiedz Link Zgłoś