Dodaj do ulubionych

ból pleców

19.02.06, 16:23
Cześć Majóweczki!! Jestem z Wami prawie od początku ale raczej obserwuje niz
się udzielam... Mam problem z którym nie mogę sobie poradzic - od ok 3godz
bardzo bolą mnie plecy na wysokości klatki piersiowej ( czuję
się "przytkana") próbowałam już wszystkiego mąż robił mi masaż ale nic nie
pomogło, ciężko mi oddychac a na dodatek Synuś mimo wielu starań jak na razie
nie daje się we znaki jak zawszesad Jak myślicie środek przeciwbólowy pomoże??
Obserwuj wątek
    • nikasob Re: ból pleców 19.02.06, 19:58
      Ja bym się położyła - no i jeśli bardzo boli to można wziąć jakiś panadol. Na
      ból pleców to chyba niewiele można poradzić...
      • asik.k Re: ból pleców 19.02.06, 21:49
        Dziękuję za radęsmile Z tego wszystkiego wylądowałam na pogotowiu, dostałam
        zastrzyk przeciwbólowy. Na szczęście z dzidzią wszystko dobrze... Pozdrawiam
        • katarzynazi Re: ból pleców 20.02.06, 12:37
          U mnie tez tak czasami jest. Zwalam to na karb bycia zbyt długo w jednej
          pozycji. Siedzącej.
          W moim przypadku skuteczne jest wyciągniecie karimatki i pogimnastykowanie sie.
          • xixx Re: ból pleców 21.02.06, 12:56
            Cześć dziewczyny, mnie też od niedzieli strasznie bolą plecy, nie moge się
            wyprostować. Dziś rano popłakałam się z bezsilności jak po wstaniu z łóżka
            okazało się że nie przeszło. U mnie ból jest tak silny że nie ma mowy o wyjściu
            z domu, dziś muszę jechać do banku, jedynie muszę zejść do taksówki a i tak nie
            wiem jak dam radę. Od wczoraj smaruje się maścią Traumeel ale jak na razie nie
            czuje żadnej poprawy. Może da się zrobić coś jeszcze?
            • katarzynazi Re: ból pleców 22.02.06, 09:41
              może warto tez skonsultowac się z lekarzem? albo zaleci jakis specyfik albo
              poleci gimnastyke. Dobry jest koci grzbiet i cwiczenia, które robi się bedąc na
              czworakach. Ale lepiej niech się lekarz wypowie, zanim bys miała się uszkodzic.
              • xixx Re: ból pleców 22.02.06, 10:36
                Dzisiaj ide do lekarza, chyba delikatnie mi ten ból ustępuje ale nada jest dosc
                silny. Pomógł mi trochę amol wcierany regularnie i masc Traumeel - można jako
                jedną z nielicznych stosowac w ciąży.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka