pszczolka2 21.02.06, 20:53 Jakoś jej również nie słychać ostatnio. Mam nadzieje, że u Niej jak i u jej teściowej wszystko ok po śmierci teścia Coś się wykruszają niektóre dziewczyny - szkoda! Pozdrawiam,Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinik Re: A co z Myszą???? 21.02.06, 21:08 Tez zauwazylam, ze Mysza troche przycichla, ale myslalam, ze to przez ta ciezka prace (ona chyba naprawde niezle tyra!). Ale dzis miala isc do lekarza i oby sie szybko odezwala, ze wszyskto ok. Z drugiej strony to ja tez mam takie fazy: raz czytam i udzielam sie wiecej na roznych forach, raz mniej. Pszczolka, sfotografuj no wreszcie ten pokoik!!! Zaraz ide robic przebranie dla synka na przebierance. Za ............. pszczolke! Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_33 Kochane, ja się zawsze udzielam... 22.02.06, 11:26 ... i bardzo za Wami tęsknie, ale nie mogę sobie gadać. Wchodzimy w klubie fitness, który prowadzę w sezon - reklama, promocja, urodziny klubu, cuda na kiju. Po prostu kosmos, a jeszcze mi szef narozrabiał i mam niezły problem, więc pa. Jak tylko będę mogła to się odezwę - bo już żyć bez Was moje kochane nie mogę!!! ))))))))))))))) Mysza i Iruś Odpowiedz Link Zgłoś