sylabar 23.02.06, 16:29 Bartuś za tydzień skończy 6m-cy i nie mieści się w foteliku który misł do tej pory.kupiliśmy nowy-deltim mały podróżnik.a wy już czy jeszcze nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miodzio_k Re: nowy fotelik? 23.02.06, 17:24 jesteśmy na etapie wyboru. Najpierw rozpatrywaliśy Małego podróżnika ale stwierdziliśy ze nie chcemy mieć tego samego fotelika przez najliższych kilka dobrych lat bo przecież on jest tak zbudowany że można nawet siedzisko z niego zrobić. Tak więc wybieramy między: Ramatti Venus Comfort, Bebe Confort Iseos Safe Side. Julia też wyrosła z Deltimu. Główka jej wystaje a to powód do zmiany fotelika. Nasz rehabilitant powiedział, że Julia może już jezdzić przodem skoro w "0" Się nie mieści. Fotelkik kupimy najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu bo za 2,5 tygodnia wyruszamy w podróż i chce aby Julii było najwygodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
sylabar Re: nowy fotelik? 23.02.06, 19:47 my wyjezdzamy za tydzień i od paru dni przyzwyczajam Bartusia do nowego fotelika bo jak by nie patrzeć to siedzi sie inaczej a on nie siedzi sam dobrze jeszcze,no ale na szczescie jest to fotel regulowany. Odpowiedz Link Zgłoś
miodzio_k Re: nowy fotelik? 24.02.06, 09:29 a jak maluszek reaguje na taka zmiane? Latwo przypiac dzidze do niego? Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Re: nowy fotelik? 24.02.06, 19:22 my kupilismy ten-MEGGY produkcji francuskiej- jest fajnie wykonany, można montowac tyłem i przodem do kierunku jazdy, odchyla się do pozycji pół leżącej ma atest i homologację, fajnie wykonany- i cena też fajna. nie stać mnie na firmówki a i one nie róznia się za bardzo od tego. myslę, że taki lepszy niż firmowy fotelik używany np z allegro- niewiadomego pochodzenia. (nikt mi nie zagwarantuje ze nie był wypadkowy) a tutaj mam ta pewnośc.(co innego gdybym miała możliwość kupna od znajomych itp ale niestety nie mam)To nie wózek ciuszek czy zabawka więc z dwojga złego wybrałam MEGGY www.allegro.pl/item79990470_79990470.html Odpowiedz Link Zgłoś
nie_zapominajka1 Re: nowy fotelik? 25.02.06, 19:27 My już mamy Chicco do 18 kg, ale jeszcze nie jeździmy w nim. Odpowiedz Link Zgłoś