beata771 17.03.06, 19:49 Dziewczyny znacie jakies domowe sposoby na odparzenia?czy stosujecie tylko mascie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata771 Re: odparzenia 17.03.06, 19:58 no na pupe ja tez tylko sudkrem ale teraz odparzyl sobie siusiaka przez to spanie i tarmoszenie sie na brzuszku i nie wiem czy mozna tym sudokremem bo to sprawa delikatniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
miodzio_k Re: odparzenia 17.03.06, 20:03 u nas na odparzenia tylko mączka ziemniaczana tylko nie wiem czy na siusiaka to pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
azja811 Re: odparzenia 17.03.06, 20:11 Mąka ziemniaczana też jest bardzo dobra.I nie uczula!a na siusiaka to bepanhen,jest bardziej tłusty,a sudocrem mógłby za bardzo wysuszyć.A na ptaszka trzeba uważac!Wiesz ptasia grypa))) Odpowiedz Link Zgłoś
beata771 Re: odparzenia 17.03.06, 20:16 hihino uwazam na tego mojego pinolka w dzien wietrze ile sie da i przemywam rumiankiem ale przez noc znow sie przypaleta bo mlody spi wylacznie na brzuchu nasika do tego pampka i sprawa zalatwiona.U nas nie dostane tego bepanhenu myslalm wlasnie dlatego o czyms domowym bo nie chce ciagle na niego taplac tego wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
azja811 Re: odparzenia 17.03.06, 20:38 no to ta mąka zi4mniaczana.Naprawdę dobra!! Odpowiedz Link Zgłoś