22.03.06, 08:51
czy wszystko się już u was uregulowalo, bo u mnie chyba nie... najpierw caly
styczeń i luty co dwa tyg, a teraz nic, gin powiedzial ze tak może być, ale
jakoś mnie nie przekonał, mam nadzieję ze to raczej nie ciąza,
zabezpieczalismy się,co myslicie, czy to jeszcze hormony szaleją?
Obserwuj wątek
    • pati775 Re: okres... 22.03.06, 08:53
      ja dostalam trzy dni poty jak przestalam karmic piersia
      i pozniej dokladnie po 28 dniach jak w zegarku
      ale ja zawsze mialam regularnie i bez problemu i widac tak mi zostalo
      • gosia152 Re: okres... 22.03.06, 08:57
        ja po pierwszym dziecku też mialam regularnie, a teraz to nie wiem
        • miodzio_k Re: okres... 22.03.06, 09:08
          ja tez miałam regularne przed ciążą co 29 dni. Teraz już jestem po 3 i też sa
          regularne tylko ze co 26 dni. Mam nadzieję ze wrócę do 29.
          • magalik Re: okres... 22.03.06, 09:17
            ja pierwszy dostalam 28 dni po porodzie i od tej pory jak w zegarku
            caly czas karmie piersia, az wierzyc nie chcialam ze to okres moze byc
            • kaliaa Re: okres... 22.03.06, 10:02
              a ja dostalam pzredwczoraj pierwszy raz, ale tylko jeden dzien mialam, wiec nie
              do konca wiem co to bylo, aczkolwiek zdazylam sie przez te prawie polora roku
              odzwyczaic od "tego", mialam nadzieje ze nie bede miala @ przez caly okres
              karmienia a tu taka przykra niespodziankasad
              • gosia152 Re: okres... 22.03.06, 10:32
                uff, dla pewności zrobiłam test i wyszedł negatywny, co za ulga...
                • sasza71 Re: okres... 22.03.06, 11:12
                  i ja dzis rano robiłam test-tez negatywny, miesiaczke miałam poltora miesiaca
                  temu -i cisza...jakze nerwowa!!!
            • bogusia.woj Re: okres... 26.03.06, 09:15
              A ja już od 17-tu miesięcy nie mam okresu. Nadal karmię piersią i wcale nie
              tęsknię za okresem.
    • mamapaula Re: okres... 22.03.06, 14:40
      a u mnie ciiiiisza...juz 10-go stukneło Maluchowi pół roczku, a ja okresu nie
      mam. W sumie...fajnie tak, tylko ze.....czuje, z emoje hormony sa ciagle
      nastawione bardzo -anty "te" rzeczy, wolałabymjuz chyba powrocic do
      normalnosci, bo czuje sie jak w menopauzie...
    • sdec Re: okres... 22.03.06, 14:45
      Ja karmie z piersi i już w 1 mies. dostałam, później za dwa tygodnie, a potem
      co 28-30 dni. Chociaż karmię, to mam a myslałam, że może chociaż 2-3 mies. będę
      miała spokoju.
    • beata771 Re: okres... 22.03.06, 17:43
      A ja dostalam okres dopiero raz po porodzie a dokladnie miesiac temu.U mnie to
      zawsze byl problem mialam strasznie nieregularne miesiaczki ale to mnie juz
      doslownie dobilo.Gin powtarzal tylko czekac czekac ze to czasami sie
      zdarza.Dodam ze karmilam piersia tylko poltorej miesiaca bo mialam przez ten
      czas 4 razy zapalenie piersi czyli przez caly czas karmienia.Po dwa razy w
      jednej piersi i tak samo w drugiej dla rownowagi.Nie pytajcie jak
      wygladalam..no i przez stres stracilam pokarm gin mowi ze to przez to ten okres
      tak pozno.A teraz czekam zobaczymy....
      • pani30 Re: okres... 22.03.06, 22:54
        Ja od porodu jeszcze nie dostałam!!Po pierwszym synku dostałam 6miesięcy a teraz mały ma 6 miesięcy i nic!!Tylko do gina nie chce mi się iśc ale muszę się kiedyś wybrac!!Jak urodziłam pierwszego swojego facecika to do gina poszłam po 2 latach od porodu teraz narazie jest 6 miesięcy!I starszego i młodszego karmiłam piersią!

bobasy.pl/?u=2811&s=c7b93705de5cebd95785083e0f0c6c9e&
        • aisza24 Re: okres... 23.03.06, 09:35
          Moj malutki jutro konczy pol roczku, ja okresu tez nie mam jeszcze. wczoaraj
          strasznie bolal mnie brzuch,az nie moglam zasnac, ale nadal cisza. karmie Malego
          jeszcze ale juz tylko ok 5 razy dziennie.Tez juz bym chciala chyba tego okresu,
          bo jakos boje sie ciazy......
          • bozena771 Re: okres... 27.03.06, 11:31
            Ja również jeszcze nie miałam okresu. Nadal karmie piersią ale zaraz po 6
            tygodniach po porodzie założyłam sobie Mirene i chyba okresu już nie dostane
            (przynajmniej przez 5 lat) Jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka