otaota 06.04.06, 15:41 kaszki bobovity robionej na wodzie bez mleka.Szukałam we wszystkich marketach a tu nic nigdzie nie ma.Sa tylko kaszki robione na mleku lub do których trzeba dodać mleko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniquev Re: nigdzie nie moge kupić... 06.04.06, 15:47 witaj mam ten sam problem...a wiem ze takowe isnieja bo dostalam kiedys probke... pozdrawiam monika i stas 29.09.2005 Odpowiedz Link Zgłoś
miodzio_k Re: nigdzie nie moge kupić... 06.04.06, 16:09 u mnie w piotrze i pawle są. Owocowe bez mleka na wodę. Odpowiedz Link Zgłoś
mysunieczka Re: nigdzie nie moge kupić... 06.04.06, 19:29 Szukajcie kaszek mleczno-ryzowych, od 4-tego miesiaca. Owocowki, ktore dodaje sie do wody. Pychota. Na pewno sa w sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
kuncwotek Polecam hippa!!! 06.04.06, 20:10 Dziewczyny hipp jest rewelacyjny!Kaszka mleczno-ryżowa robiona jest na wodzie a do tego taka smaczna!!!!Pyszna! My mamy brzoskwiniowo-morelową! Zawiera mleko modyfikowane, witaminki i składniki min. Dla mnie i Zuzi bomba!Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
otaota Re: Polecam hippa!!! 06.04.06, 20:32 ale ja szukam kaszki ryżowej nie mleczno ryżowej ponieważ Julka ma wysypkę od nich koło usteczek.A dlatego na wodzie, bo karmie piersią a nie chcę odciągać Odpowiedz Link Zgłoś
kuncwotek A Bobo Vita? 06.04.06, 20:54 Ja robę na wodzie chyba jak większośc mam, chodź napisane jest, że na mleku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patoga Re: Polecam hippa!!! 06.04.06, 20:57 pozostaje Ci więc kupić może jakiś kleik ryżowy lub kukurydziany (Ala taki je) i dodać do tego owocki. Gerber wprowadził teraz kilka nowych smaków. Odpowiedz Link Zgłoś
kuncwotek Re: nigdzie nie moge kupić... 06.04.06, 21:18 Niestety nie miałam takiej kaszki, ale myslę, że to nic złego jak zamiast na mleczku zrobisz na wodzie. Moja Zuza zjada je z apetytem. Napewno nie rozchoruje się po nich dziecko. My już 2 paczkę jemy na wodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
otaota Re: nigdzie nie moge kupić... 06.04.06, 20:57 własnie napisałam do bobovity maila zobaczymy co napiszą. a o tym nie pomyślałam aby kupić tą gdzie dodaje sie mleko i wlać wodę. A to będzie dobre? Miałaś kiedyś tą co sie robi na wodzie ? Są takie same? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_fasolinki Re: nigdzie nie moge kupić... 06.04.06, 22:04 My od początku kupujemy kaszki ryżowe, kukurydziane i przyrządzam je po prostu na wodzie zamiast na mleku, Alicja wcina aż miło, czasem dodaję do tego troszkę owocków. Tylko kleiku ryżowego na wodzie nie chciała, ale to jak krochmal wygladało i było bez smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
sylaba_01 Re: nigdzie nie moge kupić... 06.04.06, 21:51 Wiesz co, na pewno są w Piotrze i Pawle na Wojska Polskiego, mąż tam kupował. Widziałam też w Akpolu na rogu Kamiennej i Gdańskiej. Bobovity od 4 miesiąca do której trzeba dodać wodę, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
otaota Re: nigdzie nie moge kupić... 06.04.06, 22:16 muszę tam wysłać kogoś bo ja jestem z Fordonu albo spróbuj ę ten do której trzeba dodać mleko-dodam wodę. Kleik tez dałam Julce ale pluła nim hihi i teraz go uzywam jak robie zupki Odpowiedz Link Zgłoś