o_tuska 28.07.06, 12:38 chodzi mo o to jak ten długi adres umieścić w imieniu mojego synka - tzn aby pod jego imieniem była sygnaturka dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agancarz Re: Jak podpisać sygnaturke??? 28.07.06, 14:02 Ja korzystalam z pomocy kwietniowek i dlatego pozwole sobie skopiowac opis jak to zrobic.Oby Ci sie udalo. Ja zanim do tego doszlam to troche sie nameczylam suwaczki 1. www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php 2. www.lilypie.com/ 3. tickers.baby-gaga.com/ robi sie suwaczek i wkleja kod ze srodkowej tableki ale NIE caly !!! zaczynajac od i az prawie do konca BEZ [/img][/url] czyli tak jakby srodek ;o) jesli chcecie zrobic napis na czerwono to: wpisujecie tak jak wzor ponizej z tylko jedna spacja- zaznaczylam gdzie <a(spacja)href="w cudzyslowiu link">napis</a>enter) napis jaki chcecie ale mowie z gory jesli napis bedzie za dlugi i przelamie sie sygnaturka to moze nie wyjsc !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agancarz Re: Jak podpisać sygnaturke??? 28.07.06, 14:14 -------------------------------------------------------------------------------- robi sie suwaczek i wkleja kod ze srodkowej tableki ale NIE caly !!! zaczynajac od http i az prawie do konca BEZ [/img][/url] czyli tak jakby srodek ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
martunia78 Re: Jak podpisać sygnaturke??? 28.07.06, 15:02 Dziewczynki napiszcie jak sie pozbyć starej sygnaturki Odpowiedz Link Zgłoś
agancarz Re: Jak podpisać sygnaturke??? 28.07.06, 15:16 Musisz wejsc w ''Moje Forum'' i zalogowac sie. Potem pojawi Ci sie na samym dole SYGNATURKA, a pod tym tytulem ponizej utworzony adres Twojej sygnaturki. Musisz ja zaznaczyc i usunac i dac OK. Nastepnie sie wylogowac i ponownie zalogowac. Po usunieciu nie powinno tego adresu tam byc Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
martunia78 Re: Jak podpisać sygnaturke??? 28.07.06, 15:34 Własnie robiłam tak wiele razy i nic. Pod oknem "sygnaturka" nie am ani ok ani nic Nie wiem jak sie tego pozbyć za cholere... Odpowiedz Link Zgłoś
agancarz Re: Jak podpisać sygnaturke??? 28.07.06, 15:37 A logowalas sie do ''Moje Forum''? Bo ja wchodze i wszystko jest Odpowiedz Link Zgłoś
martunia78 Re: Jak podpisać sygnaturke??? 28.07.06, 16:39 tak, wszystko jak pisałaś, tylko pod okienkiem z sygnaturką kończy się strona i nie ma ok ani nic i chyba dlatego to nie działa...wysle ci linka na priva, zobaczysz jak to wygląda, ok? -- Odpowiedz Link Zgłoś
agancarz Re: test 28.07.06, 22:05 Jak zrobilas swoj link do sygnaturki i wkleilas go do ''Moje Forum'' to musisz sie wylogowac i ponownie zalogowac Powodzenia PS jak cos to pomoge Odpowiedz Link Zgłoś
agancarz Re: test 29.07.06, 00:41 Ten link, ktory masz na czerwono zaznacz i wklej wedlug wzoru: <a href="zaznaczony link">Bartus</a>nacisnij enter Cudzyslow przed http jest pod 2 na klawiaturze Nastepnie to wszystko co napiszesz skopiuj do ''Moje Forum'' do tabelki zatytuowanej SYGNATURKI, poczym daj OK i wyloguj sie. Po ponownym zalogowaniu powinnas miec sygnaturke z imieniem Bartus. Ja tak robilam swoim dzieciom i wyszlo. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
agancarz Re: test 16.09.06, 21:10 Chyba masz prawidlowy kod, tylko prawdopodobnie po wklejeniu i daniu OK nie wylogowalas sie nie zalogowalas ponownie. Dlatego ow link nie dziala. Pozdrawiam i powodzenia. PS Oj ja tez mialam z tymi sygnaturkami problemy Odpowiedz Link Zgłoś
martunia78 Re: Do martunia78 28.07.06, 21:31 kurde system mnie wylogował, daj znać czy otrzymałaś ode mnie pocztę Odpowiedz Link Zgłoś
agancarz Re: Do martunia78 28.07.06, 22:03 Nie mam nic na poczcie To pisz na forum Odpowiedz Link Zgłoś
martunia78 :) 28.07.06, 22:13 no własnie ja tego "ok" nie mam, skasuj mi tam wszystko, a jutro jak będę już bardziej na chodzie zrobie nowego linka, mam nadzieję, że mi pomożesz pod moimi postami tego nie ma bo ja to cholerstwo kasuje za każdym razem Dziękibuzi Odpowiedz Link Zgłoś
agancarz Martunia78 zrobilam Ci sygnaturki 30.07.06, 10:35 Mam nadzieje, ze bedziesz zadowolona. Masz wiadomosc na priva Odpowiedz Link Zgłoś
martunia78 Re: Martunia78 zrobilam Ci sygnaturki 30.07.06, 12:32 Dzięki Już odpisałam, jesteś Kochana Odpowiedz Link Zgłoś
agancarz Re: Martunia78 zrobilam Ci sygnaturki 30.07.06, 13:10 Nie ma sprawy, polecam sie na przyszlosc Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martunia78 Re: Martunia78 zrobilam Ci sygnaturki 30.07.06, 14:44 BuziKochana jestes Odpowiedz Link Zgłoś
agancarz Re: Jak podpisać sygnaturke??? 15.09.06, 10:47 testuje swoja sygnaturke Odpowiedz Link Zgłoś
larakrofft Re: Jak podpisać sygnaturke??? 26.08.06, 12:45 (*)(*)(*) (*)(*)(*) (*)(*)(*)(*) (*)(*)(*)(*) (*)(*)(*)(*) (*)(*)(*)(*) (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) (*)(*)(*)(*)(*)(*) (*)(*)(*)(*)(*) (*)(*)(*)(*) (*)(*)(*) (*)(*) (*) Odpowiedz Link Zgłoś
izaslo Re: Jak podpisać sygnaturke??? 16.09.06, 22:11 Witam sama się z tym męczyłam po południu i udało mi się. Poniżej przesyłam Ci link do Twojej sygnaturki, wystarczy tylko na początku dodać <a href=" potem ten adres co Ci dołączam, potem znów target="_blank">imię dzidzi</a> ipotem enter - spróbuj. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
izaslo Re: Jak podpisać sygnaturke??? 16.09.06, 22:12 Przepraszam zapomniałam o linku tiny.pl/74zv Odpowiedz Link Zgłoś
izaslo do o_tuśki 16.09.06, 22:15 Twój link <A href="tiny.pl/74zv" target="_blank">Twoja dzidzia</a> Tylko zamień duże A na małe a Odpowiedz Link Zgłoś
karlis76 Re: test 25.09.06, 09:13 nic nie wychodzi -jestem niewyspana i stąd chyba Odpowiedz Link Zgłoś